Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem ochotę na takiego Bostoka, ale dziś kupiłem pewien zegarek.

Kurde i się spłukałem :(.

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

A możesz jakoś rozszerzyć wypowiedź?

Koperta mi nie pasuje. Powinna być zlocona, taka jak w tzw. Eksportowym Kirowskim. Gdyby było zdjęcie od tyłu to można by zweryfikować w 100 proc. bo jednak te roczniki wychodziły w różnych mieszankach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Mówiłem że "mój ci on" ;) Kupiłem w "kup teraz". Ciekawe jak się do sytuacji odniesie sprzedający...

Edit.Licytacja już zamknięta :D

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Mówiłem że "mój ci on" ;) Kupiłem w "kup teraz". Ciekawe jak się do sytuacji odniesie sprzedający...

Edit.Licytacja już zamknięta :D

A wiesz dzięki komu ? Masz szczęście ... ale na zdrowie.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz dzięki komu ? Masz szczęście ... ale na zdrowie.

To dla Ciebie była ta aukcja? No sorry, ale skąd mnie wiedzieć takie rzeczy :D A że ja się długo nie zastanawiam to raczej szybko poszło. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dla Ciebie była ta aukcja? No sorry, ale skąd mnie wiedzieć takie rzeczy :D A że ja się długo nie zastanawiam to raczej szybko poszło. :D

Tak wysłałem propozycję sprzedającej i ją przyjęła, tylko niepotrzebnie wystawiła aukcję KT, a jak napisała maila i wszedłem, to było już po. Trudno.

Kiepski dzień dzisiaj mam.

Przegapiłem bordowego Łucza o 5 sekund i Poljota w automacie u dp_watches.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wysłałem propozycję sprzedającej i ją przyjęła, tylko niepotrzebnie wystawiła aukcję KT, a jak napisała maila i wszedłem, to było już po. Trudno.

Kiepski dzień dzisiaj mam.

Przegapiłem bordowego Łucza o 5 sekund i Poljota w automacie u dp_watches.

Łucz tanio poszedł, faktycznie szkoda. Poljot w normalnej cenie. jeszcze go złapiesz to nie rzadkość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie wiadomo, czy Łucz nie wróci :) Sam o nim myślałem, ale stwierdziłem, że raczej 200 to minimum więc nawet się nie pchałem :D A szkoda... świetna okazja była, przynajmniej w moim odczuciu.

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie wiadomo, czy Łucz nie wróci :) Sam o nim myślałem, ale stwierdziłem, że raczej 200 to minimum więc nawet się nie pchałem :D A szkoda... świetna okazja była, przynajmniej w moim odczuciu.

Ojjj tak, świetna. A miałem kiedyś takiego i się głupi pozbyłem. Teraz chciałem odkupić iiii ... kurcze nie mogę przeboleć, dosłownie o 5 sekund, no może 4 się spóźniłem, jak wcisnąłem potwierdź, to aukcja się skończyła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi