Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@herbee u mnie stety, niestety nic się w tej kwestii nie zmieniło, pierwsze odczucia utrzymują się więc poszedł zwrot. 

Jeżeli mogę coś doradzić, to jeżeli będziesz planował używać ten nóż, jeżeli go zostawisz to wybierz wersją stonewashed z następujących powodów: lepiej ślizga się przez pomidora, łatwiej czyścić a jeżeli tego nie zrobisz dłużej będzie opierało się rdzy, lepiej maskuje rysy powstające przy cięciu i często jest płynniejsze w działaniu. Wykończenie Apocaliptic na przekór temu wszystkiemu, ale jest ładniejsze jeżeli nóż ma być pułkownikiem.

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki [mention=32788]Burns[/mention], mam zamiar używać i zamówiłem Apo Tan, jeśli zostanie, to będę najwyżej yebał się z tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, herbee napisał(-a):

Dzięki [mention=32788]Burns[/mention], mam zamiar używać i zamówiłem Apo Tan, jeśli zostanie, to będę najwyżej yebał się z tym emoji534.png emoji23.png

Apo to pewnie skrót od Apocaliptic a Tan to od czego ? Bo nie widziałem tego noża jeszcze w wersji Tanto, żeby już zrobili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tan = kolor Za Twoją sugestią domówiłem jeszcze wersję OD green stonewashed.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, herbee napisał(-a):

Tan = kolor emoji846.png Za Twoją sugestią domówiłem jeszcze wersję OD green stonewashed.

To domów jeszcze tradycyjnego Socom Elite w manualu dla odzwierciedlenia sytuacji 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskoczył UTX85 w nowej generacji. Fajny mały nożyk. Może być świetne edc do lekkich portek w upały.
85% mojego ulubionego Ultratecha.

07ef855c8068f97524b754faccd7063b.jpg

Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To domów jeszcze tradycyjnego Socom Elite w manualu dla odzwierciedlenia sytuacji

Jak nie podejdzie to będzie Elite w merlocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kershaw 1660RBW, w sam raz na wyjście

e628b8f6a6b80a5ff9dd6f4ff0d47f25.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero co wskoczyły, zobaczy się co z tego zostanie

487f07ae1b67b2a2bfb639106792cf29.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

And the winner is:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bestech Exploit!
Będę go nazywał „SSS” czyli Spyderco Strider Style
Jutro napiszę coś więcej i wrzucę fotkę. Jestem w trakcie przeprowadzki i muszę dzielić jakieś resztki wolnego czasu, więc może to nie nastąpić zbyt wcześniei 🥱

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Burns, jestem nim trochę rozczarowany, wygląda całkiem ładnie, ale tu kończą się jego zalety, jak dla mnie. Jako miejski EDC do kieszeni jest trochę za duży, więc odpadł już z tego powodu. Rzeczą, która najbardziej mnie irytuje, to taka jakby „puszkowatość” rękojeści. Stukanie palcem, klipsem czy nawet samo przesuwanie palców po rękojeści generuje odgłosy jakbym miał w ręku puszkę napoju właśnie. Rękojeść sprawia wrażenie jakby była wykonana z grubszej blachy albo dmuchanego aluminium. Sama mechanika noża bez zastrzeżeń, przyjemnie się klika już prosto z pudełka, a ostrość krawędzi tnącej jest wręcz niebezpieczna.
Jeśli MT do kieszeni, to będę szukał Bravo Mini, a do oglądania i zabawy to już raczej Elite w tanto i merlocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem, że nie ocieka jak amerykańskim hamburgerami.

Uratowałem honor MT innym zakupem, później pokażę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi