Burns 4998 #19126 Napisano 8 Maja (edytowane) @herbee u mnie stety, niestety nic się w tej kwestii nie zmieniło, pierwsze odczucia utrzymują się więc poszedł zwrot. Jeżeli mogę coś doradzić, to jeżeli będziesz planował używać ten nóż, jeżeli go zostawisz to wybierz wersją stonewashed z następujących powodów: lepiej ślizga się przez pomidora, łatwiej czyścić a jeżeli tego nie zrobisz dłużej będzie opierało się rdzy, lepiej maskuje rysy powstające przy cięciu i często jest płynniejsze w działaniu. Wykończenie Apocaliptic na przekór temu wszystkiemu, ale jest ładniejsze jeżeli nóż ma być pułkownikiem. Edytowane 8 Maja przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19127 Napisano 8 Maja Dzięki [mention=32788]Burns[/mention], mam zamiar używać i zamówiłem Apo Tan, jeśli zostanie, to będę najwyżej yebał się z tym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4998 #19128 Napisano 8 Maja 16 minut temu, herbee napisał(-a): Dzięki [mention=32788]Burns[/mention], mam zamiar używać i zamówiłem Apo Tan, jeśli zostanie, to będę najwyżej yebał się z tym Apo to pewnie skrót od Apocaliptic a Tan to od czego ? Bo nie widziałem tego noża jeszcze w wersji Tanto, żeby już zrobili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19129 Napisano Piątek o 13:36 Tan = kolor Za Twoją sugestią domówiłem jeszcze wersję OD green stonewashed. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4998 #19130 Napisano Piątek o 13:55 17 minut temu, herbee napisał(-a): Tan = kolor Za Twoją sugestią domówiłem jeszcze wersję OD green stonewashed. To domów jeszcze tradycyjnego Socom Elite w manualu dla odzwierciedlenia sytuacji 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1668 #19131 Napisano Piątek o 15:22 Wskoczył UTX85 w nowej generacji. Fajny mały nożyk. Może być świetne edc do lekkich portek w upały.85% mojego ulubionego Ultratecha.Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19132 Napisano Piątek o 16:20 To domów jeszcze tradycyjnego Socom Elite w manualu dla odzwierciedlenia sytuacji Jak nie podejdzie to będzie Elite w merlocie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19133 Napisano Sobota o 14:52 Kershaw 1660RBW, w sam raz na wyjście 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19134 Napisano Wtorek o 13:19 Dopiero co wskoczyły, zobaczy się co z tego zostanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19135 Napisano Wtorek o 15:39 Pierwsze wrażenia już mam 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8910 #19136 Napisano Wtorek o 20:05 Budżetowy samuraj wpadł😉 4 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19137 Napisano Wtorek o 21:21 And the winner is: .......... ...Bestech Exploit!Będę go nazywał „SSS” czyli Spyderco Strider Style Jutro napiszę coś więcej i wrzucę fotkę. Jestem w trakcie przeprowadzki i muszę dzielić jakieś resztki wolnego czasu, więc może to nie nastąpić zbyt wcześniei 🥱 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4998 #19138 Napisano wczoraj o 06:47 @herbee a jak tam Socom Ram-Lock ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 215 #19139 Napisano wczoraj o 11:38 @Burns, jestem nim trochę rozczarowany, wygląda całkiem ładnie, ale tu kończą się jego zalety, jak dla mnie. Jako miejski EDC do kieszeni jest trochę za duży, więc odpadł już z tego powodu. Rzeczą, która najbardziej mnie irytuje, to taka jakby „puszkowatość” rękojeści. Stukanie palcem, klipsem czy nawet samo przesuwanie palców po rękojeści generuje odgłosy jakbym miał w ręku puszkę napoju właśnie. Rękojeść sprawia wrażenie jakby była wykonana z grubszej blachy albo dmuchanego aluminium. Sama mechanika noża bez zastrzeżeń, przyjemnie się klika już prosto z pudełka, a ostrość krawędzi tnącej jest wręcz niebezpieczna. Jeśli MT do kieszeni, to będę szukał Bravo Mini, a do oglądania i zabawy to już raczej Elite w tanto i merlocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4998 #19140 Napisano 23 godziny temu Pisałem, że nie ocieka jak amerykańskim hamburgerami. Uratowałem honor MT innym zakupem, później pokażę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1476 #19141 Napisano 1 godzinę temu MOD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach