loco50 23882 #19176 Napisano 20 Maja 13 godzin temu, mirek 1969 napisał(-a): Ja mam dwa noże do noszenia po wsi. Nie wiem na który sie zdecydować. Jeden bym sobie zostawił drugi sprzedał. Szczerze? Oba sprzedaj 😁. Ale to tylko moja subiektywna ocena. Nie bierz do serca 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1492 #19177 Napisano 21 Maja Blackhawk i MOD 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 16198 #19178 Napisano 22 Maja MT Nemesis weekendowo : 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4469 #19179 Napisano 23 Maja W dniu 23.04.2026 o 16:23, Pamiko napisał(-a): Pierwszy ładny Herman jakiego widze Co to za model? Kiedyś miałem (na początku jego produkcji) i bardzo mnie rozczarował mechaiką W dniu 15.05.2026 o 22:02, loco50 napisał(-a): Bob nr 1 Taki brzydki,że aż fajny 🤣 Do Boba mam slabość i bije sie z myślami czy go nie dokupić do kolekcji W dniu 16.05.2026 o 00:26, herbee napisał(-a): Łamałem się czy go nie wziąć i uczynić półkownikiem, ostatecznie zrezygnowałem i być noże będę tego żałował. Fajny nóż loco, graty przerwania abstynencji Witaj w klubie 🙋🤝 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1492 #19180 Napisano 23 Maja Noks Phantom 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 8331 #19181 Napisano 23 Maja 7 godzin temu, pisar napisał(-a): Pierwszy ładny Herman jakiego widze Co to za model? Kiedyś miałem (na początku jego produkcji) i bardzo mnie rozczarował mechaiką Do Boba mam slabość i bije sie z myślami czy go nie dokupić do kolekcji Witaj w klubie 🙋🤝 Ovium , miałem kilka i jedno muszę mu przyznać jakość wykonania , mechanika TOP, może trafiłeś na mały feler 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8927 #19182 Napisano 23 Maja 5 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 8331 #19183 Napisano 24 Maja 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue2 10446 #19184 Napisano 26 Maja Porównanie rozmiarów. Umnumzaan/ Arius/ TOKO 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue2 10446 #19185 Napisano 26 Maja WE Arrakis 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1680 #19186 Napisano 27 Maja Taki pierdek się trafiłWysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1492 #19187 Napisano 27 Maja 8 godzin temu, mariaczi napisał(-a): Taki pierdek się trafił Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka Mały ale byk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8927 #19188 Napisano 27 Maja 10 godzin temu, mariaczi napisał(-a): Taki pierdek się trafił Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka Fajny! Nie znudził się już może?😉 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 16198 #19189 Napisano 28 Maja (edytowane) Microtech Combat Troodon Hellhound : Edytowane 28 Maja przez Genovese_ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 620 #19190 Napisano 28 Maja Na tym stole nawet zwykły kuchenny nóż będzie dobrze wyglądał 😉 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 16198 #19191 Napisano 28 Maja (edytowane) 11 godzin temu, meXy napisał(-a): Na tym stole nawet zwykły kuchenny nóż będzie dobrze wyglądał 😉 Czy ja wiem...To nie jest stół.To zwykła deska zakupiona 7 lat temu na allegro. Edytowane 28 Maja przez Genovese_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8927 #19192 Napisano 29 Maja 6 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 16198 #19193 Napisano 29 Maja (edytowane) Scyzoryk zacny, ale ten widok 😍... bezcenny IMO! btw.Ty, Przemo, widzę, że masz duże możliwości na takie klimatyczne foty, bo ja np. jak jestem na wyjeździe czy w podróży gdzieś za granicę lub w polskie góry, to nie mam głowy na takie zabawy. A jak jestem na miejscu, w domu, to nie chce mi się – za leniwy jestem, żeby jechać gdzieś w plener i fotę popełnić... PS.bym zapomniał fota jak zawsze u Ciebie super ! 😎 Edytowane 29 Maja przez Genovese_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8927 #19194 Napisano 29 Maja 2 godziny temu, Genovese_ napisał(-a): Scyzoryk zacny, ale ten widok 😍... bezcenny IMO! btw.Ty, Przemo, widzę, że masz duże możliwości na takie klimatyczne foty, bo ja np. jak jestem na wyjeździe czy w podróży gdzieś za granicę lub w polskie góry, to nie mam głowy na takie zabawy. A jak jestem na miejscu, w domu, to nie chce mi się – za leniwy jestem, żeby jechać gdzieś w plener i fotę popełnić... PS.bym zapomniał fota jak zawsze u Ciebie super ! 😎 Ja traktuję to hobby jako szansę na przewietrzenie głowy i próbę estetycznego pokazania róznych zabawek EDC. Mieszkam 10 min jazdy samochodem od stoków Beskidów więc okazja pojawia się stosunkowo często. Nawet na rodzinnych wycieczkach w góry coś się da strzelić. Do tego duży ogród równiez ułatwia sprawę. Zdjęcie ze scyzorykiem powstało wczoraj po pracy. Ogarniamy budowę w Nowym Targu i po całym dniu siedzenia w surowym wnętrzu aż się chce trochę świeżego powietrza zaczerpnąć i przy okazji pobawić z aparatem. Kilka minut jazdy samochodem, górka się Dział nazywa. Klimatyczna polana z widokiem na miasto i Tatry. Niedawno Kielcach siedziałem w delegacji i mieliśmy apartament pod Wietrznią. Ostatnie fotki ze SlyszBowie i Bokerem Kissaki tam powstały. Fajne warunki oświetleniowe były, tak samo jak wczoraj na Dziale. 2 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 16198 #19195 Napisano 29 Maja (edytowane) No to tylko mogę pozazdrościć takich warunków.A przy okazji zapytam jaki masz set obecnie do fotek ? Kojarzę ,że Fuji tylko nie wiem właśnie co dokładnie ? Edytowane 29 Maja przez Genovese_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8927 #19196 Napisano 29 Maja (edytowane) XT30ii. Do tego aktualnie 18-135. Czasami jeszcze 16-55f2.8-4 i 35f2 Edytowane 29 Maja przez przemekspce 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 251 #19197 Napisano 29 Maja 8 godzin temu, przemekspce napisał(-a): skąd takie kapitalne okładki 91mm ? Jak masz potwierdzone źródło dawaj linki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8927 #19198 Napisano 29 Maja Woroknives na instagramie. Ewentualnie możesz znaleźć pod nickiem Andreh, Andrzej Woronowski na knives.pl ale on już tam nie zagląda. Te okladki to mój wlasny projekt, powstała kilka lat temu jedna sztuka i więcej Andrzej wg tego wzoru nie zrobi dla nikogo. O ile w ogóle zacznie znów produkować te gadżety. Coś może jeszcze dostaniesz w sklepie polishcustomknives. Kiedyś wystawiał tam swoje prace. Czasami na knives pl coś się pojawia, ale to raczej rzadkie rzeczy, jak ALM. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 16198 #19199 Napisano Sobota o 09:55 Podbiję temat i dorzucę mojego ulubionego Medfrda TFF1 Vulcan na otoczaku. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 16198 #19200 Napisano wczoraj o 08:37 (edytowane) MT LUDT Frag w 4K ... 😎 Edytowane wczoraj o 08:39 przez Genovese_ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach