mariaczi 1700 #19276 Napisano 31 Lipca Poszukiwany pierwszy "automat" i w sumie to dopiero 4 nóż w życiu (po Mantrze, Blurze i jakimś chińczyku). Zdecydowanie bardziej pasuje mi kołek niż "dziura" (flippera nigdy dłużej nie posiadałem). Taki Benchmade, do codziennego cięcia taśmy, sznura, folii to nie przerost formy nad treścią? Może inne propozycje w podobnych $? https://lesniludzie.pl/noz-benchmade-4300-1-cla/Za "rostfrei" się płaciCo do automatu to kwestia gustu. Jak fajnie się otwiera to już ja nie lubię zamykać. No nie lubię i już denerwuje mnie to. Wolę kliknąć z kołka i potem grawitacyjnie zamknąć klingę. Tak tylko wspominam że taka mała niedogodność jest.Zdexydowanie wolę OTF.Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1531 #19277 Napisano Sobota o 07:30 Myślałem i myślałem i wymyśliłem że zamiast tego Bronco przepłacać to kupiłem sobie Microtecha 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 18015 #19278 Napisano Sobota o 07:45 13 minut temu, mirek 1969 napisał(-a): Myślałem i myślałem i wymyśliłem że zamiast tego Bronco przepłacać to kupiłem sobie Microtecha Fajne wymiary - ciekawy model. btw.A kydexa w secie masz do niego czy tylko sam nóż kupiłeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1531 #19279 Napisano Sobota o 09:10 Godzinę temu, Genovese_ napisał(-a): Fajne wymiary - ciekawy model. btw.A kydexa w secie masz do niego czy tylko sam nóż kupiłeś ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24025 #19280 Napisano Wtorek o 13:53 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 8619 #19281 Napisano 18 godzin temu 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 18015 #19282 Napisano 16 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Pamiko napisał(-a): Ładny okaz - graty ! 😎 A u mnie We knife Subjugator ( robotniczy nóż ) + Microtech Combat Troodon Hellhound najlepszy mój klikacz z racji tego ,że gen 3 -działa perfekcyjnie a po drugie ulubione tanto. Edytowane 16 godzin temu przez Genovese_ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 8619 #19283 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Genovese_ napisał(-a): Ładny okaz - graty ! 😎 A u mnie We knife Subjugator ( robotniczy nóż ) + Microtech Combat Troodon Hellhound najlepszy mój klikacz z racji tego ,że gen 3 -działa perfekcyjnie a po drugie ulubione tanto. Dzięki 👊 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach