Genovese_ 9115 #9651 Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Moich 5 custom+ Vicek EDC.Od lewej Pohan Leu +AdV Butcher UTL +Cultrotech Svarn 2 następnie od prawej AdV blue plain + Microtech Scarab 2 Marfione +Victorinox Compact - ASZ Custom: Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Genovese_ 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #9652 Napisano 2 Czerwca 2022 Powitoł Na bogato A do mnie kolejny budżet pomyka od Majfrenda: Popróbujemy co to warte. 3 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #9653 Napisano 2 Czerwca 2022 To popatrzycie sobie na zakupy Loco czy Porcelanowy to zobaczycie jak te wszystkie chińczyki mają takie same stockowe elementy z jednej kuwety niezależnie od producenta / logo. Zmienia się tylko kształt klingi i rękojeści. Jakie fajne one by nie były na dłuższą metę staje się to strasznie nudne... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8372 #9654 Napisano 2 Czerwca 2022 5 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68140 #9655 Napisano 2 Czerwca 2022 Spalisz się kiedyś we własnym ogniu, chyba że inni wcześniej przypieką Ci boczku jak Kuklinowski Kmicicowi i vice versa. 😁 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9115 #9656 Napisano 2 Czerwca 2022 Kershaw Lucha + Protech Tr3 + MT Scarab 2 : 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68140 #9657 Napisano 2 Czerwca 2022 Niezły ten Scarab. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9115 #9658 Napisano 2 Czerwca 2022 Protech Tr3 dołączył do noży ,które u mnie pracują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #9659 Napisano 2 Czerwca 2022 39 minut temu, Przemek84 napisał(-a): Co to za pająki? 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22834 #9660 Napisano 2 Czerwca 2022 2 godziny temu, Genovese_ napisał(-a): Moich 5 custom+ Vicek EDC.Od lewej Pohan Leu +AdV Butcher UTL +Cultrotech Svarn 2 następnie od prawej AdV blue plain + Microtech Scarab 2 Marfione +Victorinox Compact - ASZ Custom: Napisz coś więcej o tym AdV blue plain. Zapewne poza moim budżetem, ale wyjątkowo mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8372 #9661 Napisano 2 Czerwca 2022 20 minut temu, dodge66 napisał(-a): Co to za pająki? Wiem że fotka rozmazana, ale żeby aż tak?😳 Od lewej Native 5 Salt, Spydiechef, UKPK Salt. 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9115 #9662 Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Przemek84 napisał(-a): Wiem że fotka rozmazana, ale żeby aż tak?😳 Od lewej Native 5 Salt, Spydiechef, UKPK Salt. Rozmazane to są moje foty...😉 14 minut temu, rmak napisał(-a): Napisz coś więcej o tym AdV blue plain. Zapewne poza moim budżetem, ale wyjątkowo mi się podoba. To jest mid -tech.Stal N690 bardzo fajnie wykonany.Dobra mechanika na łożyskach.Bardzo ciekawie zaprojektowany klips do spodni.Jedyny minus dla mnie to fakt ,iż trochę ważny... coś koło 210 gram.).Obecnie jest sztuka na Lamnia i uważam ,że cena jest bardzo niska na to co oferuje ten nóż.Ostatnio widziałem znacznie drożej ten sam nóż na Lamnia ,więc może jest po zwrocie dlatego polecam dopytać przed zakupem jak to wygląda.W zestawie jest etui w którym możesz nosić ten nóż. https://www.lamnia.com/pl/p/58849/noże/nóż-składany-andre-de-villiers-df-blue-plain Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Genovese_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22834 #9663 Napisano 2 Czerwca 2022 Dziękuję. Jest rewelacyjny, chociaż faktycznie trochę ciężki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #9664 Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) 30 minut temu, Przemek84 napisał(-a): Wiem że fotka rozmazana, ale żeby aż tak?😳 Od lewej Native 5 Salt, Spydiechef, UKPK Salt. Zmyliły mnie kolory wpadające w zgniłozielony Przy okazji, jeśli ktoś chciałby rozstać się z Native 5 to bardzo chętnie takiego przygarnę Edytowane 2 Czerwca 2022 przez dodge66 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8372 #9665 Napisano 2 Czerwca 2022 5 minut temu, dodge66 napisał(-a): Zmyliły mnie kolory wpadające w zgniłozielony To po zielonym Rit Dye. 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19563 #9666 Napisano 2 Czerwca 2022 Do mnie wpadły skamieniałe ryby, fajny nóż, chodzi płynniej niż zielony brat no i jest na alledrogo w cenie aliexpress. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #9667 Napisano 2 Czerwca 2022 5 minut temu, Przemek84 napisał(-a): To po zielonym Rit Dye. Wyszło kapitalnie! 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1628 #9668 Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) 45 minut temu, karloss napisał(-a): Do mnie wpadły skamieniałe ryby, fajny nóż, chodzi płynniej niż zielony brat no i jest na alledrogo w cenie aliexpress. Bo alli oszalało z cenami. Jak czegoś szukam to teraz standardowo sprawdzam czy taniej nie dostanę na alledrogo, bo ktoś miał może zapasy po starych cenach. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez mariaczi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1781 #9669 Napisano 2 Czerwca 2022 Koledzy uważają, że stal D2 jest be? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20756 #9670 Napisano 2 Czerwca 2022 Niektórzy znęcają się nad tanimi chińczykami 😁, no to macie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7298 #9671 Napisano 2 Czerwca 2022 Microtech Makora. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8372 #9672 Napisano 2 Czerwca 2022 2 godziny temu, dodge66 napisał(-a): Wyszło kapitalnie! Dzięki! Native chciałem zrobić na limonkę i jestem mega zadowolony. A UKPK jednolicie seledynowy. Może kiedyś jeszcze ciemniej zrobię. A co do wcześniejszego pytania to raczej nie zamierzam sprzedawać. Może dokupię takiego samego z MagnaCut jak wyjdzie😉 Do pełni szczęścia brakuje mi w tym Native klipsa deep carry. MXGgear robi takie, ale nawet nie wiem czy wysyłają z USA do Polski. No i sama przesyłka to równowartość blaszki o ile dobrze pamiętam. Do tego podatki i można by mieć za to ze 2 chińczyki😳 Szkoda że nie mam w USA znajomych... 3 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7298 #9673 Napisano 2 Czerwca 2022 Makora - wewnątrz elementy niklowo-borowe (brak rdzy) otwory do odprowadzania wody taki mniejszy Scarab. Może komuś się przyda wiedza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9115 #9674 Napisano 2 Czerwca 2022 11 minut temu, Pamiko napisał(-a): Microtech Makora. Świetna jest ta Makora też nad nią się zastanawiam.Szczególnie nowe wypusty z 2022 ,które posiadają jedną sprężynę przez co otwieranie i zamykanie jest bardzo zbliżone w komforcie do Scarab 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #9675 Napisano 2 Czerwca 2022 A Scarab 2 też ma niklowo-borowe ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach