Peterson 1019 #10451 Napisano 8 Lipca 2022 Piekne macie nozyki😏 My dzisiaj mamy porzadki w lesie i takie cos tnie bardzo skutecznie. Na koniec przetere i dam mu jakis olej, ktory akurat bedzie pod reka. pewnie ten od pily sie nada 7 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20269 #10452 Napisano 8 Lipca 2022 1 godzinę temu, piotrek39 napisał(-a): Poka Sent from my iPhone using Tapatalk Jak zrobię 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #10453 Napisano 8 Lipca 2022 Ja piernicze wy to jakie sklepy macie czy co? 😀 Mi już żona mówi że mi do dekla bije z tymi nożami ale przy was to ja jestem płotka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10454 Napisano 8 Lipca 2022 Ja tylko 8 sztuk mam dobije do dychy i stopuje mam ZT,Cold Steel,Hogue ,Spyderco,Benchmade,Twosun,Reate,Rike. Jakiś pomysł na dwa? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8857 #10455 Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) 15 godzin temu, piotrek39 napisał(-a): Reate Co tu pisać , musiał bym napisać to samo co powyżej. Nie mam zastrzeżeń , fajny EDC bez dwóch zdań. Stal M390 rączka Tytan z green micarta , nie mam pewności ale to chyba jakaś odmiana Carbon jest. Bardzo dobrze to wyglada. Łożyska ceramiczne.Dodam , że komplet przyszedł z kluczykiem i extra komplet łożysk . Sent from my iPhone using Tapatalk Kolejne dwa świetne chińczyki.Numer jeden dla mnie to Reate, potem Rike.Rozmiarowo nie są one tak duże jak lubię najbardziej ale widzę bardzo wysoką jakość, i bardzo ciekawy design trafiający w mój gust.Zauważyłem po ostatnich Twoich zakupach ,że lubisz noże nietuzinkowe.Też tak lubię ,dlatego w moim małym zbiorze znajduje się np. japoński Pohan Leu i projekty z RPA czyli Andre de Villiers czy Cultro-tech.Po drugie podoba mi się koncepcja robienia fotek na Technorattanie( mogę się mylić ).Czerwone tło też jest ok ,ale Technorattan wymiata…Ja również lubię robić foty na tym materiale.Mam podobny taki na tarasie tyle ,że jasny.Także gratuluję Piotrek udanych zakupów nożowych.Niech cieszą jak najdłużej.😁 Edytowane 8 Lipca 2022 przez DawPi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #10456 Napisano 8 Lipca 2022 38 minut temu, piotrek39 napisał(-a): Ja tylko 8 sztuk mam dobije do dychy i stopuje mam ZT,Cold Steel,Hogue ,Spyderco,Benchmade,Twosun,Reate,Rike. Jakiś pomysł na dwa? Sent from my iPhone using Tapatalk Ja też 10 nie przekraczam. Ewentualnie wymiana,zamiana , sprzedaż i kupno lepszego modelu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10457 Napisano 8 Lipca 2022 Kolejne dwa świetne chińczyki.Numer jeden dla mnie to Reate, potem Rike.Rozmiarowo nie są one tak duże jak lubię najbardziej ale widzę bardzo wysoką jakość, i bardzo ciekawy design trafiający w mój gust.Zauważyłem po ostatnich Twoich zakupach ,że lubisz noże nietuzinkowe.Też tak lubię ,dlatego w moim małym zbiorze znajduje się np. japoński Pohan Leu i projekty z RPA czyli Andre de Villiers czy Cultro-tech.Po drugie podoba mi się koncepcja robienia fotek na Technorattanie( mogę się mylić ).Czerwone tło też jest ok ,ale Technorattan wymiata…Ja również lubię robić foty na tym materiale.Mam podobny taki na tarasie tyle ,że jasny.Także gratuluję Piotrek udanych zakupów nożowych.Niech cieszą jak najdłużej. Dzięki Do Reate powrócę jeszcze , tak samo jak do WE. Rike też ma kilka noży , które do mnie trafiają problem z tym , że nie podoba mi się w nich stal użyta na ostrza , 154CM a to nic specjalnego bo w tych wymienionych , jakość jest na wysokim poziomie czy stopień trudności ich wykonania. Oceniam po swoim zawodowym doświadczeniu wiem z czym miałbym problem EditRozmiar noży celowy , nie miałem noży , które mógłbym na codzień wygodnie nosić i teraz raczej stawiam na rozmiar podobny , one nie będą leżakować Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8857 #10458 Napisano 8 Lipca 2022 Poszło priv. Piotrek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #10459 Napisano 9 Lipca 2022 Nowy Bogout naostrzony i grzbiet klingi zaoblony tak jak lubię.S20FE 5G 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40082 #10460 Napisano 9 Lipca 2022 Od jakiegoś czasu przeglądam tą stronkę i coraz bardziej się wciągam. Mam kumpla, który zbiera noże i zacząłem kupować od niego takie, których ma po dwa lub już nie używa. Kilka na początek 😊 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10461 Napisano 9 Lipca 2022 Panie , to niebezpieczny temat a jak ktoś jeszcze podatny na uzależnienia np. Ja to można pójść z torbami Ledwo dwa odebrane kliknięty następny dobrze że mam dwa domy , pod mostem nie skończę jak żona będzie chciała się mnie pozbyć Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40082 #10462 Napisano 9 Lipca 2022 Na pewno wszyscy tu jesteśmy podatni na uzależnienia. Mało kto jest jednozegarkowcem😃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10463 Napisano 9 Lipca 2022 Zestaw dnia jedziemy odebrać księżniczkę Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4449 #10464 Napisano 9 Lipca 2022 Rękojeść przypomina mi konika wodnego lub jakaś rybę np ukleja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10465 Napisano 9 Lipca 2022 Wydaje mi się , że dizajner sugerował się tym ptakiem z Boliwii Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4449 #10466 Napisano 9 Lipca 2022 Może tak być 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8191 #10467 Napisano 9 Lipca 2022 Klikanie nim podczas lektury to prawdziwa przyjemność. Wstawki z micarty wspaniale wzbogacają doznania słuchowe w stosunku do wersji gołej😉 5 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8414 #10468 Napisano 9 Lipca 2022 Na pewno wszyscy tu jesteśmy podatni na uzależnienia. Mało kto jest jednozegarkowcemHmmm... a czy jest choć jeden jednozegarkowiec? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1806 #10469 Napisano 9 Lipca 2022 58 minut temu, Mikas napisał(-a): Hmmm... a czy jest choć jeden jednozegarkowiec? ja przez wiele lat nie miałem ani jednego zegarka. Na szczęście już wyleczyłem się z tej choroby i już jestem normalny 😊 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5948 #10470 Napisano 9 Lipca 2022 Godzinę temu, Mikas napisał(-a): Hmmm... a czy jest choć jeden jednozegarkowiec? Używam TYLKO jednego..i to tylko Tissota 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #10471 Napisano 9 Lipca 2022 15 minut temu, mkl1 napisał(-a): Używam TYLKO jednego..i to tylko Tissota Zwyrol 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5948 #10472 Napisano 9 Lipca 2022 15 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Zwyrol 🤣 Pewnie... ciężko nosić kieszonkowce, lub budziki Nie mówiąc juz o zegarach ... Serio. nie przywiązuję uwagi do narecznego... Tak jak do scyzoryków... lubię noże... 😜 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20269 #10473 Napisano 9 Lipca 2022 W dniu 8.07.2022 o 16:20, piotrek39 napisał(-a): Poka Sent from my iPhone using Tapatalk Nożyki przypadkowe. Będą przekładki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10474 Napisano 9 Lipca 2022 Nożyki przypadkowe. Będą przekładki. Eeeee panie klasa. Fajnie to wyglada Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20269 #10475 Napisano 10 Lipca 2022 Skrzynki prezentowe po 50 pln, gąbka po 18 i trochę taśmy dwustronnej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach