przemekspce 8211 #12701 Napisano 26 Listopada 2022 Radosne oczekiwanie dobiega konca. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmickey 4345 #12702 Napisano 26 Listopada 2022 Zaczynam się wkręcać Miały się skończyć na 2-3 szt. a wczoraj taki przyjechał 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12703 Napisano 26 Listopada 2022 Piesopająk 😁 to bardzo fajny nożyk. Mimo nie nachalnej urody i średniej przydatności do normalnej pracy ( zaprojektowany bardziej do walki) należy do moich 3-4 ulubionych Spyderco. Do mnie dotarł mikrus jako baza do "ciuningu" 😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 299 #12704 Napisano 26 Listopada 2022 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): Starej do torebki taką pchełkę pokrakę 😁 podjąłem na ubiegłe święta. Kolega ma koleżankę noszącą nóż, ona jest z Kielc czyli - "Scyzoryk, Scyzoryk tak na mnie wołają..." Liroy. Ona do samoobrony, więc pewnie nie jest to taka zabawka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #12705 Napisano 26 Listopada 2022 I kondonik w gratisie Mówił Ci ktoś już że masz mały problem...Nie znam nikogo kto w takim tępie zanabywa ostrości. GratyS20FE 5G 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12706 Napisano 26 Listopada 2022 Wiem, walczę z tym😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12707 Napisano 26 Listopada 2022 Dzisiaj OTS 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #12708 Napisano 26 Listopada 2022 Wpadł 551 do orania koło domu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8211 #12709 Napisano 26 Listopada 2022 Kolekcja zamknięta 🙂 13 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pioters 767 #12710 Napisano 26 Listopada 2022 Łaaał, niezła kolekcja pająków. Wszystkie to Słysze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8211 #12711 Napisano 26 Listopada 2022 Zgadza się😉 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #12712 Napisano 26 Listopada 2022 druga randka była bardziej owocna chyba zostaje 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pioters 767 #12713 Napisano 26 Listopada 2022 1 godzinę temu, ecipeci napisał(-a): druga randka była bardziej owocna chyba zostaje No i dobrze Nóż kochany albo nienawidzony. Najlepiej jednak samemu wyrobić sobie o nim opinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #12714 Napisano 27 Listopada 2022 Powitoł W dniu 26.11.2022 o 00:16, Pioters napisał(-a): To jest nóż z serii albo kochasz albo nienawidzisz 😉 Tani nie jest ale i wartość swoją trzyma. Nie chcę łamać życia ale obawiam się, że spora grupa ludzi ma na ten nóż tylko wywalone Szczególnie gdy ktoś szuka np. ciekawszej stali, łożysk, klipsa deep carry, czy wygodniejszej blokady. Nóż był ciekawy jak się pokazal i mu tego nikt nie odbierze. Teraz to odcinanie kuponów. Ciekasze noże według mnie można w tej cenie znaleźć. 2 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7166 #12715 Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) 49 minut temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Nie chcę łamać życia ale obawiam się, że spora grupa ludzi ma na ten nóż tylko wywalone Szczególnie gdy ktoś szuka np. ciekawszej stali, łożysk, klipsa deep carry, czy wygodniejszej blokady. Nóż był ciekawy jak się pokazal i mu tego nikt nie odbierze. Teraz to odcinanie kuponów. Ciekasze noże według mnie można w tej cenie znaleźć. Skoro tak piszesz to pewnie miałeś używałeś i wyrobiłes sobie o nim takie zdanie. Każda konstruktywna opinia jest mile widziana.Ale co to za opinia? Klips deep carry? Niewiele nozy oferuje takie rozwiązanie w standardzie i tez nie każdy to lubi. Stal ? 45 sv to świetna stal która jak musisz to naostrzysz łatwo bez systemów. Podaj przykład lepszej. Blokada frame Lock ? Co z nią nie tak? Łożyska ? Ja wole w nożu do pracy podkładki . Rozbiorę wyczyszczę i gotowy. Może znasz innych którzy nie lubią CRK a ja znam tez innych którzy lubią to żaden argument. Pozdrawiam Pawel Edytowane 27 Listopada 2022 przez Pamiko Powid 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7166 #12716 Napisano 27 Listopada 2022 Spokojnej niedzieli. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18800 #12717 Napisano 27 Listopada 2022 U mnie jak zwykle o wiele skromniej, praxis doczekał się młodszego brata 😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #12718 Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) Powitoł @Pamiko Nie czytamy ze zrozumieniem Informacja, że są ludzie, których seba nie porywa, to stwierdzenie faktu, a nie argument przeciwko sebie. Ani ją lubią, ani nie lubią. Nie interesuje ich. I tak, użytkowałem sebę w czasach s30v i mimo, że wtedy tył to top stali, a nówka regular stał za 1200zet nie kupiłem, bo nie porwała (mechanika była też taka sobie, a i to że frejm zapadał różnie w zależności jak się ją skręciło też nie pomagało). S45V to żółwi krok w stosunku do s30v i dla mnie nic ciekawego. Od FL wolę axisa - wygodniejszy, ot tyle i aż tyle dla mnie. Łożyska wolę, choć nie są argumentem decydującym i mogę pominąć. Klips głęboki lubię i wolę niż jakikolwiek inny. Dla mnie ciekawszym nożem za ułamek ceny jest bechmade 535BK-4. I to są argumenty kogoś, komu seba lata i jest to moja opinia. Co jest z nią według ciebie nie tak, poza tym, że jest inna od twojej? Rozumiem, że tobie nie lata bo masz inne podejście/potrzeby/spojrzenie na sprawę i OK mnie z tym. Edytowane 27 Listopada 2022 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7166 #12719 Napisano 27 Listopada 2022 15 minut temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł @Pamiko Nie czytamy ze zrozumieniem Informacja, że są ludzie, których seba nie porywa, to stwierdzenie faktu, a nie argument przeciwko sebie. Ani ją lubią, ani nie lubią. Nie interesuje ich. I tak, użytkowałem sebę w czasach s30v i mimo, że wtedy tył to top stali, a nówka regular stał za 1200zet nie kupiłem, bo nie porwała (mechanika była też taka sobie, a i to że frejm zapadał różnie w zależności jak się ją skręciło też nie pomagało). S45V to żółwi krok w stosunku do s30v i dla mnie nic ciekawego. Od FL wolę axisa - wygodniejszy, ot tyle i aż tyle dla mnie. Łożyska wolę, choć nie są argumentem decydującym i mogę pominąć. Klips głęboki lubię i wolę niż jakikolwiek inny. Dla mnie ciekawszym nożem za ułamek ceny jest bechmade 535BK-4. I to są argumenty kogoś, komu seba lata i jest to moja opinia. Co jest z nią według ciebie nie tak, poza tym, że jest inna od twojej? Rozumiem, że tobie nie lata bo masz inne podejście/potrzeby/spojrzenie na sprawę i OK mnie z tym. Informacja że są ludzie którym Seba „lata” to taka sama jak ta że innym ludziom Benchmade „lata”. Co do reszty Twojej opinii szanuje jak każdą inną niezależnie czy się zgadzam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #12720 Napisano 27 Listopada 2022 Powitoł Ale widziałeś, że odniosłem się do czyjejś konkretnej wypowiedzi, tak? Tyle i tylko tyle. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12721 Napisano 27 Listopada 2022 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #12722 Napisano 27 Listopada 2022 Loco pokazuj te civivi, szukam inspiracji Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12723 Napisano 27 Listopada 2022 Późnym popołudniem. Będą fotki i krótkie recki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12724 Napisano 27 Listopada 2022 5 godzin temu, loco50 napisał(-a): Późnym popołudniem. Będą fotki i krótkie recki. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #12725 Napisano 27 Listopada 2022 Jest dostępny, pewnie pisze Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach