loco50 20279 #12901 Napisano 8 Grudnia 2022 43 minuty temu, karloss napisał(-a): Chciałbym tak ograniczać zakupy 🤔😁loco50 - a masz może civivi elementum w podstawowej wersji? Strasznie to małe? No właśnie nie mam bo chyba małe Poza tym jakiś taki nijaki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #12902 Napisano 8 Grudnia 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12903 Napisano 8 Grudnia 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1838 #12904 Napisano 8 Grudnia 2022 1 godzinę temu, karloss napisał(-a): Chciałbym tak ograniczać zakupy 🤔😁loco50 - a masz może civivi elementum w podstawowej wersji? Strasznie to małe? Rozmiar jak wiadomo to pojęcie względne 🙂 Tu masz porównanie z Bogusiem. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18800 #12905 Napisano 8 Grudnia 2022 15 minut temu, RysiekOchodzki napisał(-a): Rozmiar jak wiadomo to pojęcie względne 🙂 Tu masz porównanie z Bogusiem. Dziękuję za porównanie, ta właśnie wersja chodzi mi po głowie, chociaż pizdryk 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12906 Napisano 8 Grudnia 2022 Jeden z dwóch, który dotarł dziś od Sh.Nie markowy i dramatycznie mało prestiżowy 😁. Myślałem, że chińczyki niczym już raczej nie zaskoczą a tu proszę. Kawał porządnego "edka" za obrzydliwie małe piniondze bo ze zniżkami 208,60 pln. Łyskacza średnio przyzwoitego ciężko za tyle przytulić 😁. Kubey Calyce. Cyferki: 83 mm i 110 g. D2 i G10 w kolorze określanym jako TAN. Klinga z długim jimpingiem i trochę za małym finger choil, ale to nie boli bo rękojeść jest dobrze wyprofilowana blisko pivota. Sama rękojeść dobrze leży w ręce, przyjemne w dotyku okładki. Mechanika bardzo dobra (łożyska), "miękka" blokada, jej zwalnianie jest bardzo łatwe - kciuk nie boli. Klips do głębokiego noszenia i dziurka do ładnej zawieszki 😁. Krótko na koniec : doskonały stosunek jakości do ceny. Kawał fajnego noża z dobrych materiałów za żadne pieniądze. Ląduje w kieszeni. Zdecydowanie polecam na co dzień - oświadczam, że nie mam udziałów w Shargu 😁😁😁. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18800 #12907 Napisano 8 Grudnia 2022 43 minuty temu, loco50 napisał(-a): Jeden z dwóch, który dotarł dziś od Sh.Nie markowy i dramatycznie mało prestiżowy 😁. Myślałem, że chińczyki niczym już raczej nie zaskoczą a tu proszę. Kawał porządnego "edka" za obrzydliwie małe piniondze bo ze zniżkami 208,60 pln. Łyskacza średnio przyzwoitego ciężko za tyle przytulić 😁. Kubey Calyce. Cyferki: 83 mm i 110 g. D2 i G10 w kolorze określanym jako TAN. Klinga z długim jimpingiem i trochę za małym finger choil, ale to nie boli bo rękojeść jest dobrze wyprofilowana blisko pivota. Sama rękojeść dobrze leży w ręce, przyjemne w dotyku okładki. Mechanika bardzo dobra (łożyska), "miękka" blokada, jej zwalnianie jest bardzo łatwe - kciuk nie boli. Klips do głębokiego noszenia i dziurka do ładnej zawieszki 😁. Krótko na koniec : doskonały stosunek jakości do ceny. Kawał fajnego noża z dobrych materiałów za żadne pieniądze. Ląduje w kieszeni. Zdecydowanie polecam na co dzień - oświadczam, że nie mam udziałów w Shargu 😁😁😁 A drugi to tityus? 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12908 Napisano 8 Grudnia 2022 7 minut temu, karloss napisał(-a): A drugi to tityus? 😉 Nie. Inna firemka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo 8663 #12909 Napisano 8 Grudnia 2022 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12910 Napisano 8 Grudnia 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #12911 Napisano 9 Grudnia 2022 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12912 Napisano 9 Grudnia 2022 Wrzutka z innego foruma 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12913 Napisano 9 Grudnia 2022 Dzisiaj Zed 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #12914 Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Louis Cypher napisał(-a): Wrzutka z innego foruma Odpowiedzi jest z gatunku tych brutalnych. Tylko ile procent ludzi jest to wstanie zrobić jednym ruchem noża.🔪🔪🔪 Edytowane 9 Grudnia 2022 przez inomarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #12915 Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) 21 godzin temu, eddi87 napisał(-a): (...)deka(...) Jak tam Deka? Szukam czegoś ~~4" co prawda, ale niebieski kusi 17 godzin temu, loco50 napisał(-a): Jeden z dwóch, który dotarł dziś od Sh.Nie markowy i dramatycznie mało prestiżowy 😁. Myślałem, że chińczyki niczym już raczej nie zaskoczą a tu proszę. Kawał porządnego "edka" za obrzydliwie małe piniondze bo ze zniżkami 208,60 pln. Łyskacza średnio przyzwoitego ciężko za tyle przytulić 😁. Kubey Calyce. Cyferki: 83 mm i 110 g. D2 i G10 w kolorze określanym jako TAN. Klinga z długim jimpingiem i trochę za małym finger choil, ale to nie boli bo rękojeść jest dobrze wyprofilowana blisko pivota. Sama rękojeść dobrze leży w ręce, przyjemne w dotyku okładki. Mechanika bardzo dobra (łożyska), "miękka" blokada, jej zwalnianie jest bardzo łatwe - kciuk nie boli. Klips do głębokiego noszenia i dziurka do ładnej zawieszki 😁. Krótko na koniec : doskonały stosunek jakości do ceny. Kawał fajnego noża z dobrych materiałów za żadne pieniądze. Ląduje w kieszeni. Zdecydowanie polecam na co dzień - oświadczam, że nie mam udziałów w Shargu 😁😁😁. Zima idzie, a ty jakieś piaskowe klimaty Znajomej kupiłem niebieskiego Kubey Chubby - fajny maluch, mechanika przyzwoita, materiały OK. Firma u nas mało znana, a fajne, tanie noże. Fotek nie mój: Edytowane 9 Grudnia 2022 przez porcelanowy 2 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #12916 Napisano 9 Grudnia 2022 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22153 #12917 Napisano 9 Grudnia 2022 23 godziny temu, karloss napisał(-a): - a masz może civivi elementum w podstawowej wersji? Strasznie to małe? Jak dla mnie bardzo fajne budżetowe EDC w sam raz do kieszeni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12918 Napisano 9 Grudnia 2022 https://kolba.pl/product/33543,noz-skladany-zero-tolerance-zt-hinderer-0562ti Dobra cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67173 #12919 Napisano 9 Grudnia 2022 20 minut temu, loco50 napisał(-a): https://kolba.pl/product/33543,noz-skladany-zero-tolerance-zt-hinderer-0562ti Dobra cena Bardzo dobrze leży w łapie. Ogólnie kawał noża. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20279 #12920 Napisano 9 Grudnia 2022 Wiem bo mam 😁. Tylko cf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67173 #12921 Napisano 9 Grudnia 2022 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12922 Napisano 9 Grudnia 2022 3 godziny temu, inomarek napisał(-a): Odpowiedzi jest z gatunku tych brutalnych. Tylko ile procent ludzi jest to wstanie zrobić jednym ruchem noża.🔪🔪🔪 Kwestia noża. Są noże zaprojektowane do tego - przecinania jabłek 2/3 - 1/3. Na przykład pokazany przeze mnie trochę wyżej Matriarch lub jego większy brat Civilian. Yojumbo z tej samej firmy też się nadaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12923 Napisano 9 Grudnia 2022 Miłego łikendu 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #12924 Napisano 9 Grudnia 2022 6 godzin temu, inomarek napisał(-a): Odpowiedzi jest z gatunku tych brutalnych. Tylko ile procent ludzi jest to wstanie zrobić jednym ruchem noża.🔪🔪🔪 No przecież jest napisane, że 6%. Inną kwestią jest to, czy poderżnąć czy też lepiej wbić? 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #12925 Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) chyba będę "przemeblowywał" moją skromną "kolekcję" i chcę się pozbyć poniższych, jeśli ktoś chętny to zapraszam Cold Steel AD 10 ZT0350 ZT0562CF Spyderco Paramilitary 2 Edytowane 10 Grudnia 2022 przez ecipeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach