Diego04 232 #76 Posted March 20, 2013 Mam Black Monstera, ale tylko dlatego że już miałem (mam) pomarańczowego J.Springsa BEB 048. W innym wypadku wziąłbym Orange. Ale jeśli to będzie Twój jedyny zegarek i nie masz szczególnego upodobania do kolorów to weź BM - będzie bardziej uniwersalny.Ale przyznam szczerze, że OM też chodzi mi po głowie ... tylko czy 2 monstery w kolekcji to nie przesada? W końcu różnią się tylko tarczą 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Share this post Link to post Share on other sites
Buczo 181 #77 Posted March 20, 2013 Za wyborem OM przemawia fakt, że mam już niebieskie Mako i czarnego SKX007. Więc teraz chyba czas na coś pomarańczowego Aczkolwiek czarny zawsze będzie mi się szalenie podobał i kiedyś będę go musiał mieć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Diego04 232 #78 Posted March 20, 2013 W takim razie koniecznie bierz pomarańczkę, nada ożywienia Twojej kolekcji A jak Ci się znudzi to się zamienimy 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Share this post Link to post Share on other sites
Pawelee 10 #79 Posted March 20, 2013 A w najbliższym czasie wrzucam mu jakąś ładną skórkę bo w tym stroju najwygodniej :-)Chociaż osobiście wolę paski od bransolet, tak uważam, że Monster powinien występować tylko w wersji full metal. Próbowałem różnych kombinacji, jednak zawsze wracałem do oryginalnej bransolety. Ale to oczywiście kwestia gustu. Za wyborem OM przemawia fakt, że mam już niebieskie Mako i czarnego SKX007. Więc teraz chyba czas na coś pomarańczowego W takim wypadku zdecydowanie pomarańcz! Też mam swojego OM jako uzupełnienie bardziej stonowanych zegarków. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Burns 1,290 #80 Posted March 20, 2013 mialem pomarancze, niby cudna, ale nie pasowala do mojego wizerunku, 2 zegarki to jednak duzo, podszedlem racjonalnie zeby nie trzymac czegos dla samego posiadania. Zostal czarny. A w pomaranczowy nie pasowaly mi przed zakupem i po rowniez te czarne wskazowki. Big Mako ma to lepiej rozwiazane 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosuaw 1,853 #81 Posted March 20, 2013 mialem pomarancze, niby cudna, ale nie pasowala do mojego wizerunku Poprawisz wizerunek, będzie pasować 0 Pozdrawiam, Mirek Share this post Link to post Share on other sites
Buczo 181 #82 Posted March 20, 2013 Muszę się zgodzić z Burnsem. Wskazówki w OM nie są najlepiej pomyślane. Da sobie jeszcze kilka dni na decyzję Edit:Dość już miałem tego dumania. Zamówiłem OM. 0 Share this post Link to post Share on other sites
LOINIC 1 #83 Posted March 30, 2013 Ja czekam z utęsknieniem żeby ceny nowych monsterków choć odrobinę spadły 0 Share this post Link to post Share on other sites
pawelb29 750 #84 Posted March 31, 2013 Ja czekam z utęsknieniem żeby ceny nowych monsterków choć odrobinę spadłyCeny już znacząco spadły np. http://watchhubs.com/en/diver-s-watches/519-seiko-divers-mens-orange-monster-srp309k1-srp309.htmlhttp://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SRP309K1 0 Deus Dona Me Vi Share this post Link to post Share on other sites
piowa 269 #85 Posted April 18, 2013 Witam, mam pytanie. Gdzie mogę w Warszawie obejrzeć i przymierzyć "starego" Monstera (najlepiej pomarańczowego i na pasku)? Może ktoś z kolegów mi pomóc? pozdrawiam, Piowa 0 Share this post Link to post Share on other sites
Diego04 232 #86 Posted April 18, 2013 Mozesz pomacać mojego BM w Wawie. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Share this post Link to post Share on other sites
piowa 269 #87 Posted April 18, 2013 Dzięki, ale już nieaktualne. Pozdrawiam, Piowa 0 Share this post Link to post Share on other sites