Nurofen 0 #526 Napisano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja takim śmigam Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Nurofen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #527 Napisano 23 Sierpnia 2010 BMW R ??? Yep, wszystkie R1200 co wlasnie zrozumialem ze ogranicza sie juz tylko do dwoch modeli R1200R i R1200GS Wszystkie inne juz maja mokre. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #528 Napisano 24 Sierpnia 2010 A czy moglby mi ktos wytlumaczyc ktore jest " lepsze " , mialem motory z jednym i drugim rodzajem i nigdy nie zauwazylem zadnej roznicy moze pomiedzy halasem jakie robi suche sprzeglo w Moto Guzzi I Ducati .Nigdy z zadnym nie mialem problemow , na plus suchego - mozna wykorzystac samochodowe oleje do silnika , chyba ze sie myle 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #529 Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja takim śmigam http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2a1a25ff170a89a2.html 1000 ? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nurofen 0 #530 Napisano 24 Sierpnia 2010 Owszem 1000 K7. Trochę nie ma gdzie jeździć w tym kraju więc myślę o kupnie turystyka. Ale takiej adrenaliny jak to moto nie dostarczył mi nawet mój "pierwszy raz" . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #531 Napisano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) A czy moglby mi ktos wytlumaczyc ktore jest " lepsze " , mialem motory z jednym i drugim rodzajem i nigdy nie zauwazylem zadnej roznicy moze pomiedzy halasem jakie robi suche sprzeglo w Moto Guzzi I Ducati .Nigdy z zadnym nie mialem problemow , na plus suchego - mozna wykorzystac samochodowe oleje do silnika , chyba ze sie myle Moge sie mylic ale w Ducati and Moto Guzi masz sprzeglo suche wielotarczowe - wiec halas jest taki sam. BMW ma sprzeglo suche jednotarczowe - wiec tarczki nie klekoca o siebie jak w Ducati. Oczywiscie ronica lezy w proporcji wielkosci skrzynki sprzeglowej (gdzie ja zmiescic) do maksymalnego momentu krory moze byc przeniesiony przez jedna tarcze lub wiele. Tu chyba nie ma lepsze lub gorsze rozwiazanie - momenty obrotowe zwiekszyly sie w silnikach co wymusilo stosowanie sprzegiel wielotarczowych. Raczej mokre, poniewaz cichsze i na poczatku mozna bylo stosowac kola zebate proste. Technologia poszla jeszcze dalej i teraz koszt wykanania kola zebatego skosnego jest taki sam jak prostego, nie jestem pewien czy w motocyklu +50kW ktos stosuje jeszcze proste kola - wszystko dla komofortu uzytkownika. To tak z glowy inzyniera mechanika bez praktyki Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez switch107 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 252 #532 Napisano 24 Września 2010 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #533 Napisano 24 Września 2010 Wolę poprzedni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #534 Napisano 24 Września 2010 To Terminator?jakoś ten Arnold nie podobny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 252 #535 Napisano 24 Września 2010 Wolę poprzedni wizualnie wiele sie nie różniąOba są piękne. Klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #536 Napisano 24 Września 2010 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia 2025 przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 252 #537 Napisano 24 Września 2010 Bo obie postaci na tym screenie to kaskaderzy A te nowe Fat Boye to zenada, w ogole do mnie nie przemawiaja. TaaaakTo powiedz co wedlug Ciebie nie jest zenujace? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #538 Napisano 24 Września 2010 Już byłem zdecydowany na Irona.. pech chciał że pomacałem 48 Teraz mam dylemat!!! http://www.youtube.com/watch?v=9kPguQvyPI8 VS 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #539 Napisano 24 Września 2010 w 48 lusterka mi nie paszą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #540 Napisano 24 Września 2010 w 48 lusterka mi nie paszą Te lusterka to największy bajer przywodzi na myśl customowe motory rodem z garażu 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Łukasz 1 #541 Napisano 25 Września 2010 Już byłem zdecydowany na Irona.. pech chciał że pomacałem 48 Teraz mam dylemat!!! Chciałbym mieć taki dylemat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 252 #542 Napisano 29 Września 2010 Wolę poprzedni Oglądałem ten motor dzis z bliskaWszystko fajnie pieknie tylko ten blask chromu mnie oslepia.Bez urazy ale swieci sie jak psu jaja na wiosne.Zdecydowanie bardziej podoba mi sie nowy fat boy special z matowymi elementami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #543 Napisano 28 Października 2010 Wczoraj zakonczylem sezon , zaliczylem kilka sytuacji ktore podniosly mi cisnienie ale ogolnie obeszlo sie bez dramatu . Teraz tylko wystarczy siedziec i czekac wiosny . W tym roku zaczalem jezdzic 16 lutego . na ten rok wrozki w telewizji mowia o najgorzsej zimie od 55 lat . Jak tam Wam minal sezon ? Ciekawe tez ile Jedrerk najezdziles km ? Pozdrawiam Irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #544 Napisano 28 Października 2010 Najezdzilem 13,5 k km. w sumie na obu motocyklach. Mialem moze ze dwie niebezpieczne sytuacje, ale takie nieprzesadnie podbramkowe. Staram sie byc ostrozny, czasem moze nawet za bardzo. Sezonu nie skonczylem, dzisiaj smignalem Suzuki okolo 150 km. Przez weekend pojezdze jeszcze Drag Starem bo ma byc cieplo i sucho. Na razie jestem zakochany w nowej pasji, i pewnie nie pdko to sie zmieni :rolleyes. Jak odstawie oba moto na kolki, podam dokladnie ile przejechalem.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #545 Napisano 29 Października 2010 Najezdzilem 13,5 k km. O kurcze respekt Jędrek A u mnie wybór padł na orange 48 + wydech Big Radius 2-Into-2 - Vance & Hines black Już się nie mogę doczekać wiosny.. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #546 Napisano 29 Października 2010 Widac cos w tych lusterkach? 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #547 Napisano 29 Października 2010 Widac cos w tych lusterkach? Pewnie.Kolana. Nogi laski jak jedzie za nami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #548 Napisano 29 Października 2010 Patrzac na typowego usera Harleya - stawiam, ze widac glownie brzuch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #549 Napisano 30 Października 2010 Patrzac na typowego usera Harleya - stawiam, ze widac glownie brzuch marudzicie fajny coffee - racer. Lusterka w takim sa potrzebne do homologacji. Tym sie nie jedzie dalej niz 50 km bo t... odpada. a tak przy okazji to zamowilem sobie siedzonko w www.werson.waw.pl - nie moge sie doczekac pierwszej przejazdzki 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #550 Napisano 30 Października 2010 Wbrew pozorom coś tam widać w tych lusterkach 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach