Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Flieger

Mundial 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda mi Brazylijczyków :)

Dobrze, że Krystek nie ma duszy hazardzisty, bo jeszcze i zakład bym przewalił ;)

Pocieszajace tylko, że w zasadzie, to Brazylijczycy wygrali, bo wg Kazimierza Górskiego wygrywa ta drużyna, która strzela wiecej bramek. A w tym meczu Brazylijczycy strzelili dwie bramki (nie licząc tej po spalonym!) a Holendrzy tylko jedną. Tylko raz im się bramki pomyliły...:)

Cóż...

Michu - fajny link. Miło sobie przypomnieć te akcje. Tylko żonglerką boski Diego niech się nie przechwala, bo nasz Chomontek bije go na głowę ;)

Ja może za wielkiego znawce piłki się nie uważam, ale według mnie Brazylia grała tragicznie. Ostatnie akcje Holendrów w drugiej połowie, najbardziej to pokazały. Robili co chcieli pod ich bramką, wynik mógłby być nawet 4:1 gdyby nie cudowna Maryjna ręka nad Brazylijczykami. Cieszę się że odpadli. Holandia zagrała świetny mecz.

A tak wogóle, bardzo zaskoczył mnie poziom "mocnych" (Francja, Hiszpania, Włochy i inni...) coś mi się wydaje, że za dużo chłopaki zarabiają i im się grać nie chce...

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może za wielkiego znawce piłki się nie uważam, ale według mnie Brazylia grała tragicznie. Ostatnie akcje Holendrów w drugiej połowie, najbardziej to pokazały. Robili co chcieli pod ich bramką, wynik mógłby być nawet 4:1 gdyby nie cudowna Maryjna ręka nad Brazylijczykami. Cieszę się że odpadli. Holandia zagrała świetny mecz.

Nie przesadzaj.

Pierwsza połowa była absolutnie dla nich. W drugiej coś się posrało. Melo miał chyba dzisiaj swój dzień - najpierw samobój, potem idiotyczny faul. Wypadli z rytmu. No i jest, jak jest.

Holendrzy robili, co chcieli? To znaczy co, nie chcieli, zeby było te 4:1, czy jak?

Na spokojnie patrząc, to mecz jako całość był bardzo wyrównany. Holandia nic rewelacyjnego nie pokazała, a Brazylia wypadła znacznie ponizej oczekiwań. Ale może oczekiwania miałem za wysokie ;)

EDIT: A Ghana prowadzi. I tak trzymać!

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Panowie zacieramy ręce...... to co jest solą futbolu:) rzuty karne.... FORZA URUGWAJ!!!!!!! A i tak całość wygra ARGENTYNA!

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A żeby Urugwaj już nigdy nie wszedł do finału, jak ja nienawiedzę takich cwaniaków co ręką piłkę z bramki wyciągają. Szkoda, że Ghana nie wykorzystała karnego. Czekam na karne, mam nadzieję, że Urugwaj odpadnie bo się okazali zwykłymi szmaciarzami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za Ghanę!

Ostatni karny Urugwaju - wyborny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yeah!!! zawodnicy Ghany strzelali jakby dzisiaj nic nie jedli!!! Brawo Urugwaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i znowu się okazało, że cwaniactwo popłaca. Szkoda, bo to psuje widowisko, pozostaje niesmak. Mam nadzieję, że Urugwaj źle skończy, bo zasługują na kopa w dupe a nie na finał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to niby czemu? Może dlatego że Asamoah nie strzelił karnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yeah!!! zawodnicy Ghany strzelali jakby dzisiaj nic nie jedli!!! Brawo Urugwaj!

Suarez niech w piłkę ręczną zacznie grać, to będzie brawo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suarez bohater!!

Jakie cwaniactwo?Dostał karę?Dostał.Mogła Ghana wygrać?Mogła.Sami dali d*py i odpadli.Jak ktoś ma słabą psychikę to mistrzem nie zostanie.Brawo Urugwaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura-każdy zrobiłby tak samo. A pozatym potwierdziło się że rzut karny to jeszcze nie bramka-Ghana jest sama sobie winna bo miała zwycięstwo na tacy- a ja wiedziałem że Urusi wygrają;) Brawa dla nich!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suarez powinien zostać zawieszony na dwa mecze...bo to jest zwyczajnie niesportowe zachowanie.

Szkoda Ghany....Urugwaj popłynie z Holandią bez dwóch zdań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście...poprostu zawodnicy Ghany okazali się słabi psychicznie podczas wykonywania rzutów karnych a tacy niestety nie zasługują na półfinał..... Mistrzem może zostać tylko drużyna w której wszystkie elemnty "grają"...technika, taktyka i silna psychika.

Popłynie, nie popłynie nie wiadomo...ten mundial jest tak nie przewidywalny...w jednym meczu dana druzyna gra wspaniale by następny sp..... tak że ja już dawno odpuściłem bukmacherkę na tym mundialu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest gra o najwyższe trofea,na pewno jedyna szansa w życiu a nie głaskanie się po jajeczkach w kółku wzajemnej adoracji ;)

No pain no game,o słabych nikt nie pamięta,liczą się zwycięzcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za co zawieszony? Takich sytuacji są setki w piłce nożnej- Ghana sama jest sobie winna i tyle, przypalili się chłopcy i do widzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem Argentyna wygra z Niemcami bo dramatycznym meczu..... Hiszpanie poradzą sobie z Paragwajem.

W meczach półfinałowych Holandia jednak mimo wszystko chyba pokona Urugwaj, a Hiszpania nie da rady Argentynie....

Zatem finał Holandia- Argentyna...tu się wszystko może zdarzyć....ja optowałbym jednak za zwycięstwem drużyny z Ameryki PŁD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suarez powinien zostać zawieszony na dwa mecze...bo to jest zwyczajnie niesportowe zachowanie.

Szkoda Ghany....Urugwaj popłynie z Holandią bez dwóch zdań.

Tak jest, mam nadzieję, że Holandia "ukarze" Urugwaj. Jakby Suarez nie obronił ręką Urugwaj jechałby do domu. Tylko dzięki niesportowemu zachowaniu grają dalej, dlatego ma nadzię, że ostro dostaną po tyłku w meczu z Holendrami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybko się pojawił ten demot,dobry ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda ze Ghana nie wygrała ;)

miałem nadzieje ze wreszcie w wielkiej 4 znajdzie sie drużyna z czarnego lądu

to kara za nie wykorzystany karny w ostatnich sek. dogrywki.....

mecz był fajny nie było lepszych i gorszych

przewazyły karne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fatk-mecz był stosunkowo równy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest, mam nadzieję, że Holandia "ukarze" Urugwaj. Jakby Suarez nie obronił ręką Urugwaj jechałby do domu. Tylko dzięki niesportowemu zachowaniu grają dalej, dlatego ma nadzię, że ostro dostaną po tyłku w meczu z Holendrami.

Ghański czarownik nie wytrzymal fizycznie 120 minut mantrowania, hehe

Boska ręka Luisa ;)

Szkoda, ze nie zagra z Holandia, bo bez niego to nie będzie kompletna drużyna, Abreu go nie zastąpi. Martwi mnie tez pauza Fucile, ale mam nadzieje, ze jeszcze zagra na tym Mundialu, i nie bedzie to mecz o 3 miejsce ;)

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mi ojciec napisal w smsie-czarownika to chyba zjedzą bo w ostatniej minucie odpuścił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę wiedzieć komu kibicujesz?

Ps. Mecze zakończyły się po mojej myśli, ale przyznaję, że zwycięstwo Urugwaju miało być według mnie zdecydowanie łatwiejsze :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę wiedzieć komu kibicujesz?

Ps. Mecze zakończyły się po mojej myśli, ale przyznaję, że zwycięstwo Urugwaju miało być według mnie zdecydowanie łatwiejsze :rolleyes:

Nie uwierzysz, ale w tym meczu to sercem byłem z Urugwajem, jednak akcja z ręką bardzo mi się nie podobała. Jeśli chodzi o finał to Argentyna - Holandia, ze wskazaniem na Argentynę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.