Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Flieger

Mundial 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Holendrzy po latach pięknej gry która nie dawała sukcesów a jedynie miłość kibiców,postanowili grać skutecznie i wreszcie coś zdobyć-takie są oficjalne wypowiedzi.Ja bym chciał żeby wyeliminowali Brazylię bo niespodzianki zawsze mile widziane.Natomiast jeśli odpadną (a stawiam że odpadną) to okaże się że nie grali ani pięknie ani skutecznie,i wtedy chyba lepiej wrócić do porywającej gry,przynajmniej znów zdobędą sympatię widzów.Zgadzam się że ciężko się och ogląda,ale moim zdaniem Brazylię niewiele lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie przepadałem za Brazylią. Zawsze dopingowałem Argentynę, ale tym razem życzę Brazylii żeby odesłała Holandię do domu. Po prostu gra Holandii wywołuje u mnie stany depresyjne :). Tak nudnego, schematycznego, wyrachowanego do bólu futbolu, to już dawno w wykonaniu Holendrów nie widziałem. To jest jakaś masakra co oni teraz grają. Zdecydowanie bardziej podobała mi się gra Holendrów, gdy ich trenerem był van Basten, a wcześniej Rijkaard.

Bo oni zaczęli nareszcie grać efektywnie, a nie efektownie. Wcześniej grali efektownie, ale zawsze odpadali. Teraz mają mistrza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo oni zaczęli nareszcie grać efektywnie, a nie efektownie. Wcześniej grali efektownie, ale zawsze odpadali. Teraz mają mistrza :)

Zawsze odpadali??? Pięć razy mistrzostwo swiata, dwa razy wicemistrzostwo, dwa razy brąz... Plus udział we wszystkich finałach mistrzostw świata.

Bodajże osiem razy zwycięstwo w Copa America...

Ciut przesadziłeś z tym odpadaniem :)

Zawsze im kibicowałem, choć wcześniejszy styl gry zdecydowanie bardziej mi odpowiadał. Ja wiem, że dla druzyny liczy się wynik, ale dla widza to bardziej styl i widowisko

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Zawsze odpadali??? Pięć razy mistrzostwo swiata, dwa razy wicemistrzostwo, dwa razy brąz... Plus udział we wszystkich finałach mistrzostw świata.

Zawsze im kibicowałem, choć wcześniejszy styl gry zdecydowanie bardziej mi odpowiadał. Ja wiem, że dla druzyny liczy się wynik, ale dla widza to bardziej styl i widowisko

Krystek pisał o Holandii, a nie Brazylii :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chronofil mial prawo sie pomylic, bo Krystek napisal "teraz maja mistrza", a to raczej srednio pasuje do Holandii :)

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, sorry, Panowie... Upał dzisiejszy, czy biorytm w dole... Mea culpa - z jakiegos powodu uznałem, ze Krystek napisał o Brazylii, co mnie niepomiernie zdziwiło...

Oczywiscie, co do Holandii zgadzam się z przedmówcami.

Zamieszałem... :)

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Brazylia przegra z Holandią :)

Co do tych mistrzostw to jak dla mnie Urugwaj jest świetny. Za Niemcami delikatnie mówiąc nie przepadałem, nie przepadam i przepadać raczej nie będę, ale przyznaję, że zaczyna mi się podobać ich styl gry. Bo ta stara nudna, ale przyznam, że skuteczna defensywa strasznie mnie wkurzała. Nareszcie grają bardziej ofensywny football, a ja taki lubię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach kurde przez 3 tygodnie nas do meczy przyzwyczaili i dzisiaj jak przerwa jest to aż mi czegoś brakuje:P nie mam co ze sobą zrobić, i piwko z przyzwyczajenia sobie kupiłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZakładziK, że nie? :)

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Co do tych mistrzostw to jak dla mnie Urugwaj jest świetny. Za Niemcami delikatnie mówiąc nie przepadałem, nie przepadam i przepadać raczej nie będę, ale przyznaję, że zaczyna mi się podobać ich styl gry. Bo ta stara nudna, ale przyznam, że skuteczna defensywa strasznie mnie wkurzała. Nareszcie grają bardziej ofensywny football, a ja taki lubię :)

Ja uważam że Brazylia nie da żadnych szans drużynie Holandii.

A jak wcześniej pisałem i tak upatruje do zwycięstwa w całym turnieju drużynę Argentyny, np. po finale właśnie z Brazylią. To byłby wielki finał.

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holandia tradycyjnie skłócona

Cóż pewne sprawy są niezmienne w reprezentacji Oranje.W ważnym meczu,z takim przeciwnikiem nie wróży to nic dobrego.Zespół złożony z najlepszych zawodników ale w którym są różne kwasy nie ma prawa grać dobrze,w sportach zespołowych dobra atmosfera to podstawa.Holandia nie była dla mnie faworytem,ale teraz to w ogóle słabo widzę ich szanse.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holandia tradycyjnie skłócona

Cóż pewne sprawy są niezmienne w reprezentacji Oranje.W ważnym meczu,z takim przeciwnikiem nie wróży to nic dobrego.Zespół złożony z najlepszych zawodników ale w którym są różne kwasy nie ma prawa grać dobrze,w sportach zespołowych dobra atmosfera to podstawa.Holandia nie była dla mnie faworytem,ale teraz to w ogóle słabo widzę ich szanse.

Pismaki zawsze muszą trochę podgrzać atmosferę :)

Iwasikowski jak tam potomek? U mnie jeszcze cisza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pismaki zawsze muszą trochę podgrzać atmosferę ;)

Iwasikowski jak tam potomek? U mnie jeszcze cisza ;)

U mnie urodził się syn 21 czerwca w 38 tygodniu....cały i zdrowy odpukać:)

Lorus, Omega Seamaster, Orange Monster, Orient Big Mako,Stolicznyje[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygra zwycięzca ćwierćfinału ARG _ GER.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krystekomega: chyba nie jestes pewien swojej Holandii, bo zignorowales propozycje zakladu od chronofila ;)

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO Holandia przegra dziś...ja teraz kibicuje Paragwajowi. Oto powód:

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/m/2010/riquelme-sie-rozbierze_sto2381151/story.shtml

A trochę poważniej to Niemcy z taką grą mają dużą szansę i nie skreślałbym Urugwaju który IMHO jest faworytem meczu z Ghaną, a potem to już różnie może się potoczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam że Brazylia nie da żadnych szans drużynie Holandii.

A jak wcześniej pisałem i tak upatruje do zwycięstwa w całym turnieju drużynę Argentyny, np. po finale właśnie z Brazylią. To byłby wielki finał.

To sie pomyliłes ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krystekomega: chyba nie jestes pewien swojej Holandii, bo zignorowales propozycje zakladu od chronofila :)

;)

Odpuściłem sobie zakłady bo to takie sranie w banie ;)

Co chwilę musiałbym się z kimś zakładać.

Na to wygląda, że właśnie miałbym wygrany drugi zakład i za chwile ktoś by się pojawił co znowu się chce założyć itd.

Jak tam Wasza Brazylia koledzy?! ;)

W drugim meczu bezdyskusyjnie wygrywa Urugwaj :)

Ps. Nie zakładam się z nikim.

Ps.2 Iwasikowski gratuluję. Ja ciągle czekam. Jest szansa, że córeczka urodzi się w moje urodziny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale numer ;)

Na drugą połowę wyszła jakaś inna drużyna.Pierwszą połowę kontrolowali,Holandia nie istniała a później taka zmiana.

Felipe Melo to idiota,tak osłabić zespół.Zresztą moim zdaniem Dunga zrobił błąd że go wystawił bo już w meczu z Portugalią Melo powinien dostać czerwoną kartkę,strasznie elektryczny gość.

Niesamowita była też jedna z ostatnich akcji Holandii,3 zawodników w polu karnym i było gola ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze do pełni szczescia brakuje

mi odpadniecie Argentyny ;)

i wymarzony finał Niemcy : Holandia

o III miejsce Ghana : Paragwaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde dobry, trzymajacy w napieciu mecz. W sumie dobrze, ze stalo sie jak sie stalo, bo Brazylia odprawilaby Urugwaj, a z Holandia to Urusi maja jeszcze jakies szanse, wiec moze bedzie wymarzony final Urugwaj - Hiszpania ;)

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Classified

Boska Ręka

Nadchodzi

Zobaczycie, Diego doprowadzi Albicelestes do Trofeum! (które notabene wraz z pozostałymi sześcioma replikami oryginalnego pucharu niedawno ukradziono FIFA lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puchar musi zostac w europie ;)

ale nie w rekach takiej słabej drużyny jak Hiszpania :)

oj Kojiro ty to marzyciel jesteś ;) ;) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestańcie się łudzić...Diego zgarnie puchar ;)

Tak na marginesie, to Maradony nie można porównywać z Zidane czy Messim bo to inna liga. W porównaniu z Diego Zidane to trampkarz młodszy. Ale Maradona to był fenomen i już takiego nie będzie. Dowód poniżej!

My teraz się zachwycamy jak ktoś przerzuci bramkarza, albo walnie z wolnego z daleka, a On to robił taśmowo ;)

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda mi Brazylijczyków :)

Dobrze, że Krystek nie ma duszy hazardzisty, bo jeszcze i zakład bym przewalił ;)

Pocieszajace tylko, że w zasadzie, to Brazylijczycy wygrali, bo wg Kazimierza Górskiego wygrywa ta drużyna, która strzela wiecej bramek. A w tym meczu Brazylijczycy strzelili dwie bramki (nie licząc tej po spalonym!) a Holendrzy tylko jedną. Tylko raz im się bramki pomyliły...:)

Cóż...

Michu - fajny link. Miło sobie przypomnieć te akcje. Tylko żonglerką boski Diego niech się nie przechwala, bo nasz Chomontek bije go na głowę ;)

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.