Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Aktualne błędy w działaniu forum

Rekomendowane odpowiedzi

W kwestii rozmieszczania reklam - czy robicie to ręcznie, czy poprzez aplikację do IPB? Ja stosuję tę - (IM) Custom Forum Blocks i sprawdza się całkiem nieźle, to znaczy można realnie zapanować nad miejscami wyświetlania sie reklam w czterech obrębach: górne pole, dolne pole, lewe pole, prawe pole. Polecam.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj napisałem kilka postów natomiast ich ilość się nie zmienia. Cały czas widocznych mam 22. Co dziwne, gdy wejdę do profilu użytkownika to widnieją 32 posty?

Zgodnie z regulaminem wrzuciłem zdjęcie 150X150 pikseli, 50kb, niestety w moich postach nie pojawia się jako sygnaturka, natomiast w ustawieniach profilu użytkownika jest widoczna. Napisałem do admina, ale zostało to bez odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

odnośnie liczby postów - nie we wszystkich działach są one zliczane, ale już w profilu widzisz sumę wszystkich działów.

Wrzuciłeś zdjęcie, a nie avatar, więc w postach się nie pojawia. Zdjęcie wyświetla się jedynie w profilu i w nagłówku (dla aktualnie zalogowanej osoby).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

?Błędne linki w powiadomieniach e-mail?

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisuję posta o 18:35, a post ukazuje się z czasem 17:35 - podróżuję w czasie, czy mamy czas zimowy? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Nowa zawartość" kiedy wchodzę nie pokazuje nic.

Jeśli zaś wejdę w poszczególne działy "ręcznie" to okazuje się, że są nowe posty w topikach które obserwuje.

Dzieje się tak cały czas.

Firefox 6.0

System operacyjny Mac OSX 10.6.8

Dziękuję...

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

w niedawno dodanej reklamie na stronie głównej (bo nie wszędzie się ona wyświetla, np. tutaj nie), takiej z zielonym odsyłaczem "Kliknij", jest literówka:

sklepzeggraki.pl

chociaż nie wiem, czy to problem forum, czy reklamodawcy...

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy można się spodziewać naprawy ankiet oraz poprawnych linków w powiadomieniach e-mail o nowym temacie? Mija już dobrych kilka miesięcy, a błędy jak były tak i są nadal. Po zagłosowaniu w ankiecie pojawia się strona z błędem 404, głos zostaje oddany ale trzeba ręcznie cofać stronę i odświeżać. W mailu natomiast widnieją nadal linki starego typu (z przed aktualizacji)

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

gdy dostaję email z powiadomieniem i próbuję otworzyć link, dostaje komunikat jak w załączniku :-(

blad.doc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AWG, pisałem o tym błędzie już kilka razy, niestety od ponad pół roku nic się nie zmieniło. Podobnie wygląda sytuacja z ankietami

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni także, czasami nie mogę wejść na stronę ponieważ pisze brak wczytywania strony, odświeżając nic to nie daje. Próbowałem różnymi przeglądarkami, też nic, o dziwo wszystkie inne strony działają poprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilka dni temu i wczoraj home.pl mial problemy , ponoć usunęli , dostałem nawet oficjalne przeprosiny , ale jeśli ktokolwiek ma znow ten problem z bazą , proszę o PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum nie działało od wczoraj od około 20:30 (tak ze stacjonarnego Lanetu jak i Plusa) do godzin porannych.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam ciągle

I miałem jeszcze właśnie to samo, ale widzę, że wszystko pod kontrola jest. i już działa jak należy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A linki nadal nie działają, podobnie jak ankiety ;) Rozumiem że rozwiązania tych problemów można się spodziewać w zbliżającą się rocznicę ich powstania?

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się dzieje ? Od około 20 albo nie ma wcale połączenia albo muli nieziemsko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to było przez te kilkanaście godzin ? Muli dalej...

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisuje posty jakbym na modemie 14400 siedział. wink.gif

Forum nie działało prawie 20h - czad angry.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da się normalnie przeglądać forum, nieziemsko zamula.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.