Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Aktualne błędy w działaniu forum

Rekomendowane odpowiedzi

w imieniu admina dziękuję za miłe słowa o stronie technicznej . Faktycznie , jak jest jakiś błąd to okreslenie "woła o pomstę do nieba " pasuje ..

Merytorycznie - wczoraj była zmiana parametrów logowania , dziś rano wykryte błędy będą poprawiane

Proponuję z automatu wysyłanie powiadomień na skrzynki emailowe o zamykaniu forum; unikniemy wtedy podobnych komentarzy.

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo akceptacji regulaminu nie mogę wejść na forum. Sytuacja dotyczy przeglądarki FF 3.6.15. Wyczyszczenie ciastek nie pomaga. Nie można się zalogować ani przeglądać forum anonimowo. Z innego kompa z FF 3.6.15 bez problemu po akceptacji forum działa, dzięki temu mogłem zgłosić ten problem.

Pzdr,

MM

U mnie dokładnie ten sam błąd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

wadliwy moduł został wyłączony i dziś zostanie poprawiony. Jak wszyscy wiedzą jesteśmy tylko ludźmi i takie błędy mogą się zdarzać. Jednocześnie serdecznie przepraszam za ten błąd, to moja wina i dziś zostanie to poprawione i ponownie uruchomione.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

już powinno być OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może jeszcze jedną usterkę zgłoszę - mimo spełnienia wszelkich wymagań regulaminowych do zakładania tematów w dziale Sprzedam, nie mogę tego zrobić. Z niewiadomego powodu, po spełnieniu warunków, nie została mi z automatu odblokowana możliwość zakładania tematów w tym dziale. Napisałem wiadomość do moderatorów działu Sprzedam, ale pomimo, że przeczytali wiadomość, to nie dostałem żadnej odpowiedzi i nadal nic się nie zmieniło. Czy mógłbym prosić o ręczne odblokowanie tej opcji. Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

machlo: to nie błąd. Posiadasz 38 postów i jesteś w grupie nowy użytkownik. Po napisaniu 50 postów zostanie automatycznie przeniesiony do grupy z prawami o jakich pisałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Puste tło nad shoutboxem czemuś służy? Przez nie całe forum zjeżdża mi w dół :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DawPi, dzięki za informację. Szkoda, że regulamin tego nie określa. Trochę bez sensu, bo reguły silnika forum powinny być koherentne z regulaminami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puste tło nad shoutboxem czemuś służy? Przez nie całe forum zjeżdża mi w dół :)

Możesz pokazać screen, jak to wygląda u Ciebie oraz podać nazwę i wersję przeglądarki z jakiej korzystasz?

DawPi, dzięki za informację. Szkoda, że regulamin tego nie określa. Trochę bez sensu, bo reguły silnika forum powinny być koherentne z regulaminami.

To już zadanie dla zarządu.

U mnie już w porządku.

Cieszę się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DawPi, mógłbyś im (zarządowi) przekazać, że taki problem istnieje? Widzę, że tu cała procedura musi się odbyć, żeby cokolwiek zmienić. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

DawPi u mnie tak samo jak u kolegi mw75, tyle, że bez reklam, bo mam je zablokowane AdBlockiem. Przeglądarka Firefoks 3.6.15. Na IE 8 jest to samo i na Firefoks 4 to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego Machlo - nic nie trzeba zarządowi przekazywać , wystarczy poczytać regulamin działu Sprzedam

cytat

"6. Osoby składające oferty sprzedaży powinny wnosić aktywny wkład w rozwój tego miejsca poprzez uczestnictwo w dyskusji na forum (na zasadzie czysto uznaniowej decyzją moderatorów i administratorów forum osoby nadwyrężające tą zasadę mogą mieć zablokowaną możliwość składania ofert sprzedaży). "

na razie ta uznaniowość to ilość postów

reszta - zaraz poprosze admina o przyjrzenie się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mw75: możesz zapisać kod źródła strony i mi podesłać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ja mogę Ci wysłać tylko jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, tylko kod źródła nie chce przejść przez PW. Wysyłanie wiadomości trwa i trwa i końca nie widać :). Poczta?

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Oczywiście, tylko kod źródła nie chce przejść przez PW. Wysyłanie wiadomości trwa i trwa i końca nie widać :D. Poczta?

Dlatego też było moje pytanie, bo jako pliku też nie da się wstawić, gdyż ma 961KB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproszę o jego spakowanie i wysłanie na:

biuro [at] ipslink.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DawPi u mnie tak samo jak u kolegi mw75, tyle, że bez reklam, bo mam je zablokowane AdBlockiem. Przeglądarka Firefoks 3.6.15. Na IE 8 jest to samo i na Firefoks 4 to samo.

a może to kwestia jakichś indywidualnych ustawień przeglądarki? U mnie na FF jest dobrze, natomiast w IE tak, jak opisujecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na IE 8, którego praktycznie nie używam (od zainstalowania nie zmieniałem w nim żadnych ustawień), jest dokładnie tak samo.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w imieniu admina dziękuję za miłe słowa o stronie technicznej . Faktycznie , jak jest jakiś błąd to okreslenie "woła o pomstę do nieba " pasuje ..

Wiadomo, że to nie od dzisiaj są problemy z forum, w zasadzie jak nie urok to sraczka, że przeproszę od razu za wyrażenie. Także określenie to nie odnosi się tylko do jednego problemu.

A wystarczyłoby tylko ogłoszenie na forum, że tego i tego dnia będą prace techniczne. A tak człowiek się złości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Poproszę o jego spakowanie i wysłanie na:

biuro [at] ipslink.pl

Wysłałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam rozjazd reklam na górze, wygląda to dokładnie tak, jak na wrzuconych już screenach, więc nie będę powtarzał. Moja przeglądarka to IE 9, włączenie trybu kompatybilności nic nie daje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.