jarek08s 783 #2076 Posted July 23 (edited) Poszukuje osi balansu tzw. czopa do takiego zegara czołgowego,może ktoś ma zbyciu lub wie gdzie nabyć Edited July 23 by jarek08s 0 Share this post Link to post Share on other sites
krywoj75 414 #2077 Posted July 25 Szukam chętnego który podejmie się naprawy dwóch mechanizmowi Molni 1. Niska 15 kamieni uszkodzony balans 2. Wysoka balans działa w cały świat najszybsza mołnia na świecie i dobrego problem z układem tiretu blokowanego wciskiem. Najważniejsze wymaganie, będzie odpowiadał na wiadomości, zrobi i odeśle za ustaloną kwotę i nie zniknie jak jeden z forumowiczów z kasą i trzema mechanizmami. 🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1818 #2078 Posted July 26 23 godziny temu, krywoj75 napisał(-a): i nie zniknie jak jeden z forumowiczów z kasą i trzema mechanizmami no tak, znowu mamy wakacje .) 23 godziny temu, krywoj75 napisał(-a): i nie zniknie jak jeden z forumowiczów z kasą i trzema mechanizmami no tak, znowu mamy wakacje .) 0 Share this post Link to post Share on other sites
krywoj75 414 #2079 Posted July 26 (edited) 42 minuty temu, zadra napisał(-a): no tak, znowu mamy wakacje .) no tak, znowu mamy wakacje .) To nie wakacje to kwestia ponad półtorej roku, a tu naiwnie czekam że odpisze, oddzwoni, że to pomyłka, że na pewno już kończy....🤣 Kolega Kacperek zapomniał o nie odpisuje a zagląda na forum... Edited July 26 by krywoj75 3 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 64629 #2080 Posted July 30 (edited) W dniu 26.07.2025 o 14:11, krywoj75 napisał(-a): To nie wakacje to kwestia ponad półtorej roku, a tu naiwnie czekam że odpisze, oddzwoni, że to pomyłka, że na pewno już kończy....🤣 Kolega Kacperek zapomniał o nie odpisuje a zagląda na forum... Ooo tak Kacperek, coś wiem na ten temat 😤😤😤 Ja już wysyłam do Dolińskiego do Wrocławia . Edited July 30 by TomcioMiki 0 Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 25939 #2081 Posted July 31 Przecież niedawno wrócił na forum na chwilę Nadal nie pooddawał? 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
sergius 1431 #2082 Posted July 31 Tu w Italii jest takie przyslowie: Il lupo perde il pelo ma non il vizio. Wilk traci siersc ale nie nawyki. 3 Share this post Link to post Share on other sites
krywoj75 414 #2083 Posted August 2 No powiedzmy że "kolega" Kacperek nie chce być zbyt nachalny w przypominaniu o swoim istnieniu i być może krępuje się odesłać naprawiony i opłacony materiał. Skromność to naprawdę rzadka cecha w obecnych czasach, a jak widać cierpliwość jest cnotą którą należy pielęgnować. Czy ktoś jeszcze pielęgnuje ja zbyt długo? 5 Share this post Link to post Share on other sites
jarek08s 783 #2084 Posted August 14 Szukam tarczy do wostoka stalowego,może ktoś ma lub wie gdzie nabyć, 0 Share this post Link to post Share on other sites
JanekTheFizyk 1212 #2085 Posted August 18 Taka tarcza była też w chromowanej kopercie. Czasami się pojawiają te zegarki. To sztuka z grup na FB? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4127 #2086 Posted August 18 Ja bym próbował najpierw ją wyczyścić bo widać że brudna. Dobra cena za niego była 🙂 0 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
Astarloa12 527 #2087 Posted August 18 Poszukuję szkła do tego zegarka.Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 827 #2088 Posted August 18 6 godzin temu, Progfan_87 napisał(-a): Ja bym próbował najpierw ją wyczyścić bo widać że brudna. Dobra cena za niego była 🙂 Nie wyczyścisz. One z czasem łapią taká klejącą się fakturę i każde dotknięcie je niszczy 7 godzin temu, JanekTheFizyk napisał(-a): Taka tarcza była też w chromowanej kopercie. Czasami się pojawiają te zegarki. To sztuka z grup na FB? Były ale to niestety nie dokładnie te same tarcze. Te z chromu byly bardziej białe/kremowe w stalówkach są srebrne 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
jarek08s 783 #2089 Posted August 25 W dniu 18.08.2025 o 21:34, mkoch napisał(-a): Nie wyczyścisz. One z czasem łapią taká klejącą się fakturę i każde dotknięcie je niszczy Były ale to niestety nie dokładnie te same tarcze. Te z chromu byly bardziej białe/kremowe w stalówkach są srebrne Wymieniłem na podobną z wostoka chromowanego,co prawda nie jest identyczna ale od biedy może być,oryginał mam także zawsze można przywrócić,co do kosztów to zegarek kosztował mnie 50zl a drugi z którego odzyskałem tarcze i wskazówki ( były ladniejsze) 35zl 5 Share this post Link to post Share on other sites
sergius 1431 #2090 Posted August 30 Zbywa mi trochę zlomkow i chciałbym je komuś po taniości oddać. Ale zupełnie nie wiem ile to może być warte ( o ile jest coś warte).Tylko w całości. Nie wszystkie radzieckie ale większość. Powtarzam na części, Chodzi chyba tylko Majak. 0 Share this post Link to post Share on other sites
kchrapek 4726 #2091 Posted August 30 W dniu 25.08.2025 o 15:33, jarek08s napisał(-a): Wymieniłem na podobną z wostoka chromowanego,co prawda nie jest identyczna ale od biedy może być,oryginał mam także zawsze można przywrócić,co do kosztów to zegarek kosztował mnie 50zl a drugi z którego odzyskałem tarcze i wskazówki ( były ladniejsze) 35zl Nie chce Ci nic mówić ale chyba trafiłeś Ta tarcza występowała w stalowej kopercie. To WOSTOK 2209-120065 2 Kilka moich zegarków Share this post Link to post Share on other sites
jarek08s 783 #2092 Posted August 30 30 minut temu, kchrapek napisał(-a): Nie chce Ci nic mówić ale chyba trafiłeś Ta tarcza występowała w stalowej kopercie. To WOSTOK 2209-120065 Nie ma jak to dobra wiadomość na koniec tygodnia, dziekuje 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mislavo 3813 #2093 Posted August 31 Cześć. Wiem, że trudno, ale poszukuję kompletnego werku do rodiny. Ewentualnie samego sprawnego napędu na ori częściach. Mogę zapłacić, lub wymienić na inne mission imposible elementy. Ewentualne wiadomości proszę na priv☺️ 0 /iloveussrwatches/ Share this post Link to post Share on other sites
grigorij007 356 #2094 Posted August 31 W dniu 30.08.2025 o 19:42, kchrapek napisał(-a): Nie chce Ci nic mówić ale chyba trafiłeś Ta tarcza występowała w stalowej kopercie. To WOSTOK 2209-120065 Zawsze mnie trochę gryzły takie złocone wskazówki w stalówkach 😏 no nie powie mi nikt że to jest przyjemne dla oka 😏 Sorki Krzysiek, ja wiem że tak jest 🙂 0 Share this post Link to post Share on other sites
Moskal 66 #2095 Posted September 20 Poszukuję oryginalnej koperty do rakiety kopernik w idealnym stanie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
jarek08s 783 #2096 Posted October 7 Poszukuję wkładki wewnetrznej metalowej utrzymującej mechanizm takiego oto zegarka 0 Share this post Link to post Share on other sites
rysqut 742 #2097 Posted October 8 A wahnik masz? Bo brakuje całego modułu automatu. 0 Share this post Link to post Share on other sites
jarek08s 783 #2098 Posted October 8 Resztę posiadam 0 Share this post Link to post Share on other sites
aronus 186 #2099 Posted October 14 Jakby ktoś posiadał, to kupiłbym jedno ucho do amfibii uszatej. 0 Share this post Link to post Share on other sites
JanekTheFizyk 1212 #2100 Posted October 15 Ja bym wziął dwa, w komplecie 0 Share this post Link to post Share on other sites