Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Popieram w 100%.

Pytanie o metodę usunięcia rys mnie rozwaliło :D

Ja dla równowagi napiszę, że byłem dziś w butiku Omegi skrócić bransoletę (wiem, wiem, to nie ten kaliber sprawy!) i zostałem bardzo miło i kompetentnie obsłużony.

ale bez rys? ;)

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamiętaj o lupie!

Btw potwierdzam, niebieska jest najlepsza:)

906c7fe44d14.jpg

Edytowane przez orlis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj taka AT z niebieska tarczą mi się marzy. Ale nie jest ich za wiele na wtórnym bo stara wersja mi się marzy z datą w chromie. A na dodatek w rozmiarze 38,5 :D Jest taki jeden co ma, ale uparty jest i nie chce sprzedać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram w 100%.

Pytanie o metodę usunięcia rys mnie rozwaliło :D

Ja dla równowagi napiszę, że byłem dziś w butiku Omegi skrócić bransoletę (wiem, wiem, to nie ten kaliber sprawy!) i zostałem bardzo miło i kompetentnie obsłużony.

Ja tez byłem dziś w osławionym Swatch Group odebrać zamówione ogniwka do bransy, miałem czekać 4 tygodnie a czekałem dwa i trochę i kosztowały połowę tego co na zatoce  ;)

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli .."nie taki diabeł straszny, jak go malują".

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość raphael1215

Zapominamy chyba o jednym tam nie pracuje 1 człowiek tylko kilkunastu ludzi. Ja miałem pecha i trafiłem na partacza

Jednemu odratowali stary zegarek z lat 70 i doprowadzili do stanu fabrycznego a drugiemu klientowi uszkodzili np szkło podczas prostej wymiany wskazówek. To że komuś coś sprowadzili z fabryki oryginalnie zapakowane nie oznacza ze we wszystkim są idealni. A powinni trzymać jeden stały poziom i godnie reprezentować markę w PL a nie pozwalać sobie na oddanie zegarka w takim stanie.

W ogóle główne pytanie powinno brzmieć jakim cudem klient dostał taki zegarek. Proszę was nie wciskajcie mi kitu ze każdemu może się to zdarzyć. Bo skoro tak serwis Omegi pracuje to współczuję przyszłym klientom takiej loterii do kogo trafi zegarek i w jakim stanie wróci

Edytowane przez raphael1215

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Troche nie rozumiem, dlaczego mielibysmy przenosić watek omegi Kolegi Raphaela do innego wątku. Akurat w tym przypadku jego historia się wydluzyla, ale tu co chwile było o serwisie omegi i temu podobne sprawy.

TO TROCHĘ NIE FAIR !

Malo kto tre historie będzie śledził a na pewno jest interesujaca. Jestem za kontynuowaniem tego wątku tutaj, chciałbym poznac zakończenie.

Do Moderatora:

To ze trochę nudne, to co z tego, jedni muwazaja ze nastapilo ozywienie forum omegowcow. Nie ma w watku ani obraźliwych, ani niedozwolonych treści, jest swoboda wypowiedzi, wiec proszę zostawić temat. Kolega Raphael może sam trochę poskracać. albo pojsc na ustępstwa w kwestii rozpisywania się, albo inni, ci którym się to nie podoba albo staje się nudne - niech nie odpowiadają na posty.

Proszę Moderatora o ustosunkowanie się do mojej wypowiedzi.

Pozdrawiam wszystkich

soda66

Soda66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez byłem dziś w osławionym Swatch Group odebrać zamówione ogniwka do bransy, miałem czekać 4 tygodnie a czekałem dwa i trochę i kosztowały połowę tego co na zatoce  ;)

a ja bylem 3 razy w butiku Omegi, dwa razy zmieniali paski, skracali branse itp. 3 razy z 4 porysowali zegarek i co :) ? to jest duza firma. Najwazniejsze w tym wszystkim jest to, jak sie zachowuje oddzial, kiedy pojawiaja sie problemy. Osobiscie, ja jestem i bylem zadowolony z obslugi i tego co zrobili, kiedy zauwazylem porysowanie zegarka :) koledze sie trafilo troche inaczej, wiec opinia taka tez jest istotna.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raphael1215 - nie uważam ze przynudzasz, inni tak sądzą.

Pozdrowienia

Soda66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość raphael1215

Może i fakt gdyby serwis nie robił ze mnie żartów to i ja nie miał bym tu o czym pisać.

Racja kolego Xpovoc. Dzieki za słuszna uwagę.

Dzieki tez zwszystkim za parę cennych wskazówek

I oczywiście wielkie podziękowania dla kolegi stateless za fachową pomoc w tłumaczeniu korespondencji w j.angielskim

Edytowane przez raphael1215

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że skończy się tak, jak piszesz.  Mnie spotkało to szczęście, więc nie trać nadziei, walcz i bądź konsekwentny.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, niech kolega @raphael walczy jak lew, i niech ta walka okaże się zwycięska (czego mu życzę, bo rozumiem wkurzenie z powodu spaprania zegarka), ale czy nie można tego streścić, jak już to całe neverending story się skończy?

A jak sprawa oprze się o sąd to co, będziemy czytać sprawozdania jak z procesu OJ Simpsona, czy AmberGold??

Czemu to ma służyć??

Mnie mało już interesują te przepychanki, i wielu innych kolegów też, czemu wyraźnie dali do zrozumienia...

Edytowane przez ASTRAL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie już to kiedyś pisałem, ale w dzisiejszych czasach jest mało prawdopodobne aby Omega wypuściła model z takim datownikiem.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Analiza rynku dzisiaj nie pozwala na takie fanaberie.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyprodukowanie ringu datownika z polskimi napisami nie jest skomplikowane...

Czemu " fanaberia " ?

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka jak np polskie menu w samochodach Suzuki. Ni ma.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Analiza rynku dzisiaj nie pozwala na takie fanaberie.

Chcesz powiedzieć, że kiedyś omega sprzedawała u nas więcej zegarków niż dziś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może koledzy pokazaliby swoje Omegi z polskimi oznaczeniami dni tygodnia. Ciekaw jestem ile było takich modeli?

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi