Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

@Nomateus a maki w Izumi jak oceniasz ? Na Placu Zbawiciela raz się sparzyłem, za to w "palmiarni" zawsze mi podchodzą - magia miejsca czy ki diabeł ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Krakus1 napisał(-a):

Dzień dobry z Białegostoku :) 

Gołębiewski?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Krakus1 napisał(-a):

Dzień dobry z Białegostoku :) 

IMG20221001095141.jpg

Pozdrowienia z Centrum Zdrowia Dziecka...

IMG_7416.jpg

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, sanik napisał(-a):

Gołębiewski?

Si 😉

38 minut temu, Butik napisał(-a):

Pozdrowienia z Centrum Zdrowia Dziecka...

IMG_7416.jpg

Powodzenia 👍🏼

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że jest dedykowany dział na forum, ale pies z kulawą noga tam nie zaglada.

Chodzi mi o te aukcje. Czy sprzedajacy to może forumowicz, albo ktoś z forum go zna? Zegar chyba bez papierów, ale mnie to nie przeraża byle by był oryginalny. Nadmienie, że w butiku moga załatwic za 58k to za duzo dla mnie, a przyznam, że zegarek mnie fascynuje

https://allegrolokalnie.pl/oferta/omega-seamaster-ploprof-1200m

Screenshot_20221001-142749_Samsung Internet.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wiem, że jest dedykowany dział na forum, ale pies z kulawą noga tam nie zaglada.
Chodzi mi o te aukcje. Czy sprzedajacy to może forumowicz, albo ktoś z forum go zna? Zegar chyba bez papierów, ale mnie to nie przeraża byle by był oryginalny. Nadmienie, że w butiku moga załatwic za 58k to za duzo dla mnie, a przyznam, że zegarek mnie fascynuje
134939212_Screenshot_20221001-142749_SamsungInternet.jpg.625999f1659c8daabb7e5e37c8f4bc96.jpg

Umów się z nim u Dolińskich, oni są we Wrocławiu serwisem Omegi. Z Krk nie jest tak daleko.
Pytałeś dlaczego sprzedaje i dlaczego roczny zegar nie ma już papierów? Kartę gwarancyjną też posiał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Bugs napisał(-a):

Umów się z nim u Dolińskich, oni są we Wrocławiu serwisem Omegi. Z Krk nie jest tak daleko.
Pytałeś dlaczego sprzedaje i dlaczego roczny zegar nie ma już papierów? Kartę gwarancyjną też posiał?

Jeszcze o nic nie pytałem, nie nawiązałem kontaktu jeszcze.

Dobry pomysł, dzięki 👍

P.S.

To raczej roczny zegarek nie jest, bo od dłuższego czasu go nie produkują, sa jakies resztkowki u dilerów. 

Pewnie go kupil rok temu jako uzywke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie muszę dokupić zapięcie z mikroregulacją, może chce się ktoś pozbyć?777cdc3c6eed54f874efed14b5479d77.jpg

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, pablo122 napisał(-a):

Screenshot_20221001-142749_Samsung Internet.jpg

Kolega @szymon__k był go oglądać. Stracone czas i kasa na paliwo. Ale o szczegóły to jego męcz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, just_nobody07 napisał(-a):

Kolega @szymon__k był go oglądać. Stracone czas i kasa na paliwo. Ale o szczegóły to jego męcz :)

Myślę, że wyrażę wolę wielu prosząc @szymon__k o wyjawienie szczegółów na forum publicznym.

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, just_nobody07 napisał(-a):

No i to jest konkret i wartość 💪

Dzięki Brachu 👊😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, mroova napisał(-a):

@Nomateus a maki w Izumi jak oceniasz ? Na Placu Zbawiciela raz się sparzyłem, za to w "palmiarni" zawsze mi podchodzą - magia miejsca czy ki diabeł ?

Izumi na ul. Biały Kamień to moja (i przy okazji żony) ulubiona knajpa. "Odkryłem" ją w 2015 roku i od tej pory byłem pewnie jakieś 100+ razy, menu znam na pamięć.. 😅 I to prawda, że sama restauracja w środku też wygląda obłędnie, taki ogród botaniczny trochę. Jedzenie - bajka!

@bober5264 - Czy bransoleta jest tak straszna w SMP jak ją większość ocenia? Przymierzałem kilka razy, ale wiadomo, że jeśli użytkujesz na codzień to będziesz mógł powiedzieć coś więcej. Chcę teraz zakupić SMP z biała tarczą, ale myślę o gumie, bo bransoleta wygląda na mega masywną, jest niezwężana, jakoś źle wygląda..

instagram.com/crownandlume 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Nomateus jak dla mnie ta bransa jest świetna, a smp przy nadgarstku 16.5 wyglada na niej calkowicie normalnie co uważam wręcz za cód, ale brakuje mi tej mikroregulacji bo mocmo mi łapa puchnie w dzien

Ps. Gume tez mam, bardzo fajnie sportowo na niej wyglada, ale musze znalezc speca ktory mi dorobi dziurke bo mi jednej brakuje :x

a45892da3594136c32b1c438695de745.jpg&key=21e10ffb3e3fa85eeeffd862a3dcca20250a3c911c3d0a0b6db8ade8c0e39e48

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do kupujących Omegę w ostatnim czasie w takich sklepach jak W.Kruk lub Jubitom. Jak wygląda w dzisiejszych czasach negocjacja ceny? Przedział 10-20% realny?

PS Przymierzam się do SMD 300 :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, a_team napisał(-a):

Pięknie wyszedł emoji846.png

Dzięki, w tym miesiącu kończy 11 lat :D

ynl895Q.jpg

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.09.2022 o 10:01, Balansujący Na Osi napisał(-a):

Abir nie dość że ładne zegarki to jeszcze bardzo ładne paski.

Mi również się podobają te paski.

Czy macie jakieś namiary gdzie można nabyć takie paski? interesują mnie te  z ostatnich zdjęć jakie zamieścił Abir w poście 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi