lec 61 #4276 Napisano 15 Stycznia 2014 Ładny jak cholera! Rozumiem, że to przy, za pomocą ten kapitalny zakup.Ciekawe ile to też można stracić fundzielac se taki prezencior? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4277 Napisano 15 Stycznia 2014 Mocne wejscie w nowy rok Czapka z glowy, gratuluje. Design tez nie czesto widywany. 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4278 Napisano 15 Stycznia 2014 Wzornictwo, jak to mówią, kontrowersyjne. Albo, jak to mówią, ciekawe. Piękny stan, ale godzinówka do mnie nie przemawia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4279 Napisano 15 Stycznia 2014 Piękny stan, a i urodą grzeszy niemałą Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4280 Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Co Ty mówisz! To nie trzeba dać do konserwacji, polerowania i wymiany szkiełka? Pomijając oczywista "piękny stan" i jakże szlachetną urodę. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4281 Napisano 15 Stycznia 2014 Dzięki, Panowie, za miłe słowa Dizajn jest rzeczywiście dość charakterystyczny i może się podobać, albo nie. Ja kiedy zobaczyłem ten trójkąt to od razu do mnie przemówił A tarcza jest bardzo w moim guście - spróbuję przy dziennym świetle uchwycić coś więcej z jej urody. 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4282 Napisano 15 Stycznia 2014 Pewnikiem jak jest na szóstej (ten trójkąt) 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4283 Napisano 15 Stycznia 2014 Bardzo ciekawy, a właściwie to wskazówki sprawiają, że zegarek staje się odmieńcem, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Bardzo rzadkie połączenie bazujące na przeciwstawności wskazówki godzinowej i minutowej. Gdyby były obie w stylu godzinowej, byłoby mniej ekstrawagancko. Gratuluje zakupu i czy tu również Piotr maczał swoje paluszki . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4284 Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Gratuluje zakupu i czy tu również Piotr maczał swoje paluszki . Dzięki.Maczał, ale zupełnie inny Piotr Pewnikiem jak jest na szóstej (ten trójkąt) Wtedy jest najlepiej, tylko minutowa bez cy.... znaczy - za chuda Edytowane 15 Stycznia 2014 przez chronofil 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4285 Napisano 15 Stycznia 2014 Bo już się wystraszyłem, że miał i nic nie powiedział. . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #4286 Napisano 16 Stycznia 2014 Dzięki, Panowie, za miłe słowa Dizajn jest rzeczywiście dość charakterystyczny i może się podobać, albo nie. Ja kiedy zobaczyłem ten trójkąt to od razu do mnie przemówił A tarcza jest bardzo w moim guście - spróbuję przy dziennym świetle uchwycić coś więcej z jej urody.Arturro piękny!Zazdraszczam jeśli mogę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1929 #4287 Napisano 16 Stycznia 2014 Takie wpadły: Ten pierwszy bardzo mi spasował. Mimo mikrych rozmiarów, będę chciał go trochę odpicować i nosić na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4288 Napisano 16 Stycznia 2014 Pierwszy ma świetną tarczę i wskazówki.Tą pasówkę masz zamiar zostawić z tą tarczą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1929 #4289 Napisano 16 Stycznia 2014 Pasówka w ogóle nie będzie ruszana. Może kiedyś coś z tego zostanie wykorzystane. Póki co ląduje w szufladzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4290 Napisano 16 Stycznia 2014 Arturro piękny!Zazdraszczam jeśli mogę Dzięki, Roberto.Zazdrość mile widziana Pierwszy ma świetną tarczę i wskazówki.Tą pasówkę masz zamiar zostawić z tą tarczą? Ten pierwszy też mi się podoba. W środku zdaje się ETA 717?No a tarcza jest.... jaka jest.... 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1929 #4291 Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Ten pierwszy też mi się podoba. W środku zdaje się ETA 717?No a tarcza jest.... jaka jest....No właśnie nie wiem...Pokazywałem go dziś zegarmistrzowi, po oględzinach (abstrahując od napisu na tarczy), stwierdził, że to może być Eterna. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Buczo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4292 Napisano 16 Stycznia 2014 Pokazywałem go dziś zegarmistrzowi, po oględzinach (abstrahując od napisu na tarczy), stwierdził, że to może być Eterna. Może to taki ozdobnik językowy - Eta, Eterna.... Moim zdaniem to taki, jak pokazałem lub coś z najbliższej rodziny. Wykończeniem oczywiscie mogą się różnić 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4293 Napisano 16 Stycznia 2014 Ten pierwszy jest świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #4294 Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Artu gratulacje świetny stan i design , ta godzinowa wymiata moim zdaniem A u mnie klasycznie dwa atlaniki wpadły ale stany jak najbardziej bardzo dobre , jeden nawet ze sklepową koronką Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #4295 Napisano 17 Stycznia 2014 Atlantiki rządzą Dziś przybył kolejny rześki czterdziestolatek... Czas na małe spa 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #4296 Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Świetny, wygląda praktycznie tak samo jak Edox, chyba tylko logo na tarczy się różnią. Polowałem kiedyś na takiego, tylko, że Edox'a, ale dałem sobie spokój, za droga impreza była, może kiedyś ponownie zapoluje, za to miałem takiego: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/50592-edox-hydrostar-200m Edytowane 17 Stycznia 2014 przez DUBHEAD 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4297 Napisano 17 Stycznia 2014 Fajna kolorystyka, indeksy, wskazówki i bezel ożywiają zegarek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4298 Napisano 18 Stycznia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalg86 0 #4299 Napisano 18 Stycznia 2014 DSCF7863.JPGDSCF7864.JPGNa bogato:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4300 Napisano 18 Stycznia 2014 DSCF7863.JPG DSCF7864.JPG<br /><br />Ja ją gdzieś widziałem !!!<br />Podziwiam Marek, tyle złota, jak na cygańskim weselu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach