Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
cytochrom

Nasze nowe nabytki vintage

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dzisiaj dostałem ta cymę, faktycznie piękna tarcza i świetny mesh, trochę trzeba zainwestować w kopertę i wymienić porysowane szkiełko, zastanawiam się tylko czy płaszczyzny koperty zrobic w lustrze czy satynowe jak oryginał?

Jak psu j... Ty lubisz takie lustrzanki bez paprochu  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Grig" satynowa była w oryginale ale połyska chyba bardziej będzie współgrał z meshem. Gdyby była satynowa dobrze zachowana z kilkoma ryskami zostawiłbym satynową ale jak ma sporo rys to bym ja wylizał na glanc, moja nie ma nawet jednej ryski :lol: ,słuchaj zawsze z satynowej można zrobić glanc i na odwrót to stal nie chrom z tym nie ma problemu , więc tylko Twoje widzimisię jest tu istotne ;)

Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Grig" satynowa była w oryginale ale połyska chyba bardziej będzie współgrał z meshem. Gdyby była satynowa dobrze zachowana z kilkoma ryskami zostawiłbym satynową ale jak ma sporo rys to bym ja wylizał na glanc, moja nie ma nawet jednej ryski :lol: ,słuchaj zawsze z satynowej można zrobić glanc i na odwrót to stal nie chrom z tym nie ma problemu , więc tylko Twoje widzimisię jest tu istotne ;)

Przekonałeś mnie, właśnie rozmawiałem z MWatchem i doszliśmy do tego samego wniosku, aktualnie Cyma przebywa w gabinecie odnowy kosmetycznej, wkrótce zdjęcia po kuracji  :D .

Only vintage ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra pochwalę się moim nowym nabytkiem- jeszcze przed spa ;)

x00y.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie brzydal! Bliźniak! Jednojajowy! Nareszcie :)

I żeby nie było - najwyraźniej dorosłem na tyle, żeby sobie kupić Breitlinga. Ale nie byłbym sobą gdybym nie poszukał cudaka.

Przedstawiam Wam Breitlinga Long Playing ref 9657, na Lemanii 1873 czyli werku znanego z Moonwatcha, tu dla niepoznaki opakowanego w Breitlinga. Fotki jeszcze nie moje, trzeba mu będzie znaleźć fajną bransoletę vintage. Jakieś propozycje?

8yyx.jpg
91f5.jpg
xyrb.jpg

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lobuz1

klasa

@Wasyl

kolejny piękny zegarek, uspokój się ;)

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko... wykorzystuję moment. I tak lada chwila Primabaleron wszystkich nas przygasi. I nie będzie to Sherpa...

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku, miło popatrzeć na progres Twojej kolekcji. Nawet ostatnio zastanawiałem się, kiedy taki Breitling wyląduje w Twojej kolekcji. Widać, że to była kwestia czasu. Może jakiś vintydżowy mesh do niego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietny zegarek Tomku!

Widzialem go juz jakis czas temu ale nadal wzbudza emocje :)

Gratulacje jeszcze raz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny Brajtek. Ja bym do niego dal jakis wintydzowy pasek nie bransoleta i bedzie miodzio.

Do mnie juz tez jedzie zegareczek, ale UC strasznie dlugo go cli  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graty Tomasz! A skąd ty masz te zdjęcia? :D liczyłem ze pierwszy go pooglądam na żywo :)

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję panowie, Sneer, nie jest wykluczone, że na żywo zobaczysz go pierwszy, fotki mam od nadwornego szpiega. wintydżowy pasek swoją drogą, mesha rozpatrywałem, ale też musiałby być vintage, zwężający się. nie mam pojęcia, czy były jakieś dedykowane, bo przydałyby się maskownice. Szukam natchnienia...

Pozdrawiam

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę porozmawiać ze szpiegiem bo cos mi sie wydaje ze zaczyna przechodzić na druga stronę :D

A NSA z maskownicami?

Edytowane przez sneer

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) Tarcza praktycznie ideał. Koperta do drobnej kosmetyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A NSA z maskownicami?

to może mieć sens, choć nie wiem, czy Breitling korzystał z usług NSA

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i pozamiatales tym telewizorem - gratulacje!

Jaki rok? Co w srodku ?

Edytowane przez sneer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny jest ten Heuer! Coś takiego mi się śni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi