lec 61 #6026 Napisano 14 Września 2014 (edytowane) I końca reszta................. Bez pudła i certyfikatów ale i bez tego oryginał jak cholera! Edytowane 14 Września 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #6027 Napisano 14 Września 2014 Już przestań brzydal jak cholera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #6028 Napisano 14 Września 2014 pudło papiery certyfikaty i takie tam 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #6029 Napisano 14 Września 2014 To dlatego wyprzedajesz swoje perełki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #6030 Napisano 14 Września 2014 szarpnęło lekko po kieszeni, ale cieszy jak diabli 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #6031 Napisano 14 Września 2014 . Siema Ma się.. big size...dla mnie chyba zbyt big 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #6032 Napisano 14 Września 2014 I końca reszta................. Bez pudła i certyfikatów ale i bez tego oryginał jak cholera! akuratny ci on..zazdraszczam deczko ) 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6033 Napisano 14 Września 2014 E tam! Załóż i podciągnij do łokciana przyszłe lato jak znalazł. Ładna dziwka jak dawna znajoma z pigalaka! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6034 Napisano 14 Września 2014 Inżynierze Mamoń,temu kopertówy naprawiać nie po trza,choć namiar się przyda,bo takich ułomnych sierot,by się trochę znalazło. Tym czasem jak się chwalić,to się chwalićpo wszystkich kątach. IWC * Numer referencyjny : 2400 * Numer seryjny : 2092069 * Średnica : 34 mm * Grubość : 9 mm * Koperta : Stainless Steel * Bransoleta : Stainless Steel - milanese * Dekielek : Stainless Stell - sygnowany * Tarcza ; Srebrna sunbrushed z rzymskimi indeksami * Koronka : Oryginalna sygnowana * Mechanizm : Manual-Winding 17 jewels cal. 403 * Długość całkowita : 205 mm * Zapięcie sygnowane - IWCOko sokole trza wytężyć, w głowie nie pustej dobrze poszukać, bo postać ma inżynierem Mamoniem bynajmniej nie jest... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6551 #6035 Napisano 14 Września 2014 (edytowane) Toż to doktor Plama! Świetny ten IWC! Rocznik 1971 Edytowane 14 Września 2014 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6036 Napisano 14 Września 2014 I Plame mi zasadził!!! Bo zabyłem.... Nie mniej Mamoń to Mamoń Kult i Tradycja tzw. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #6037 Napisano 14 Września 2014 szarpnęło lekko po kieszeni, ale cieszy jak diabli Nie dziwię, że się cieszysz. Bo warto Gratuluję raz jeszcze! Ja też się cieszę, bo teraz MAMY go Wielkopolsce 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #6038 Napisano 15 Września 2014 @SneerNie dziwię się, że cieszy. A ze skutku ubocznego - wyprzedaży Twoich zbiorów się cieszę - u Dobrodzieja zawsze się znajdzie coś ciekawego @Wiejo3Bardzo ładna Omega, moje gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6039 Napisano 15 Września 2014 I końca reszta................. Bez pudła i certyfikatów ale i bez tego oryginał jak cholera! Gdzieś już go widziałem.....:-) :-) :-) Ładny,akurad pod mankiet będziesz Lechu chodził:-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #6040 Napisano 15 Września 2014 pudło papiery certyfikaty i takie tam Zajebiaszczy ten Rolex mimo, że daleko mi do fana tej manufaktury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6041 Napisano 15 Września 2014 pudło papiery certyfikaty i takie tam Widzę Piotr ze pociąga Cię ciemna/strona mocy,i na lorda Sithów się robisz:-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #6042 Napisano 15 Września 2014 (edytowane) Dzieki, dzieki, fanem roleksa byłem jak zaczynałem przygodę z zegarkami a teraz mi juz troche przeszło Ale jak tu budować kolekcje bez niego? Edytowane 15 Września 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #6043 Napisano 15 Września 2014 Nie było mnie kilka dni i proszę bardzo . Gratuluję, choć sadziłem, że to nie Rolex będzie "wisienką na torcie" i mam nadzieje, że zaskoczysz nas jeszcze czymś następnym złapanym "króliczkiem". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6044 Napisano 15 Września 2014 (edytowane) A ja tak mam, że jak widzę Rolexa to od razu z podróbą mi się widzi. Zboczenie, tyle tego szitu na świecie. Edytowane 15 Września 2014 przez Robredo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmisiekwatch 3 #6045 Napisano 15 Września 2014 Moje trzy srebrne Omegi Chronograf Cadran Brevete S.G.D.G. z emaliowanymi pięknymi tarczami =) ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmisiekwatch 3 #6046 Napisano 15 Września 2014 i jeszcze zdjęcia wnętrza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5753 #6047 Napisano 15 Września 2014 Wspaniałe super ta podstawka - widać że była na troche mniejsze zegarki co i tak nie przeszkadza w zawieszeniu dużych chronografów - SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6048 Napisano 15 Września 2014 Jeszcze raz podziwiam i żółć mi się ulewa, toć to jest pięknośća nie te nowe "brykiety"Rolki srolki, łomegi kolegiz różnistymi dupersznytami! To jest właśnie zegarków czar i majstersztyk! Boskie!Jak kapliczka na polnej drodze!Piękność! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #6049 Napisano 15 Września 2014 Piękne zegarki i choć podstawka nie od nich to klimat ten sam. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6050 Napisano 15 Września 2014 pudło papiery certyfikaty i takie tam Dzięki szerokim biznesom kolegi Sneer'a, wczoraj również przytuliłem fajnego ośmiodniowca... Piotrek dzięki 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach