Gość Angelo #6176 Napisano 1 Października 2014 Spoko jak pojadę do pl to go sprawdze najwyżej pójdzie do śmieci...Dzięki za odpowiedz...Mógłbyś spojrzeć na DJ w zapytaniach o autentyczność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #6177 Napisano 1 Października 2014 Zdziś rewelka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6178 Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Super heuer...@Gasp50 A merc w awatarze twój ?W140 600 v12 ? Edytowane 1 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 364 #6179 Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Pokażę tylko dwa kawałki, bo i tak jest spora szansa, że to wystarczy, że weźmiecie mnie za świra a żeby nieco Was skonfundować - inny kawałek tego samego zegarka...Pozdrawiam,Świat schodzi na psy! Wasyl kupił kwarca!!! Strach pomyśleć co będzie dalej .To je to???Fajne - pzdr. Edytowane 1 Października 2014 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #6180 Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Tez nie wiem co sie z Tomkiem wyrabia.. Kamertona jeszcze mogłem zrozumieć .... ale to? Edytowane 1 Października 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6181 Napisano 1 Października 2014 Brzydal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #6182 Napisano 1 Października 2014 No co ja mam powiedzieć? Przecież ja co i rusz coś brzydszego i bardziej bateryjnego zanabywam. Wiecie, zamówię m doszliśmy do zwykłych codziennych kwarców to projektowane były tak, jakby miały trwać wiecznie. I to mi się w nich podobaTak Lamwoj, to je ono.Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #6183 Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Hmm........ fajny nabytek ,muszę się przyznać, że oprócz kamertonów ,jest to jedyny egzemplarz ,który mnie interesował i interesuje jako przedmiot kolekcjonerski. Tak jak pisze Wasyl swoja obudową ,solidna bransoletą nawiązuje do modeli 176.0015 i 176.0014,które faktycznie wyglądają jak gdyby miały wytrzymać wieczność i choć to jest kwarc to gdybym był na takim etapie jak Ty Wasyl ze swoimi zbiorami tez bym ją przygarnął. I bądźmy szczerzy wcale nie jest brzydka ...to jedne z najładniejszych kwarców tamtego okresu......Nawiasem mówiąc nie należą do najtańszych a kupić egzemplarz w dobrym stanie to trzeba się sporo napocić bo choć można je jeszcze spotkać bez większego problemu to nabyć egzemplarz w zadbanym stanie to już duży sukces Edytowane 1 Października 2014 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nim Odues 16 #6184 Napisano 1 Października 2014 nabyć egzemplarz w zadbanym stanie to już duży sukces Tego nie wiemy, potrzeba zdecydowanie więcej zdjęć :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6185 Napisano 1 Października 2014 Wasyl toż to prawie jak Apple 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #6186 Napisano 1 Października 2014 O Piotrek ma kolejny telewizorek. Cieszy, że nie tylko mi odbiło na punkcie TV . A omega pomimo tego, że quartz, to z pewnością ma w sobie coś niepowtarzalnego i rzadko spotykanego. Gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6187 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) To możliwe, że masz oryginalnego Breitka Aerospace'aTake cos powinno byc w srodku ?Przepraszam za odwrotne zdjecie... Takie wyslano mi...Na ipadalu niepotrafie tego odwrocic... Edytowane 2 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #6188 Napisano 2 Października 2014 Gratuluję oryginalnego Breitka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6189 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Dzieki wielkie bardzo sie ciesze Edytowane 2 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6190 Napisano 3 Października 2014 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6191 Napisano 3 Października 2014 Rafał! Piękne! Gdzie Wy znajdujecie takie landryny? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6192 Napisano 3 Października 2014 Dziękiultra to import z Kanady zaś super kupiony na jarmarku dominikańskim pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #6193 Napisano 3 Października 2014 Gdzie, na jarmarku dominikańskim ??? Kurczę a ja w tym roku stwierdziłem, że nie jadę bo nigdy nic tam fajnego nie znalazłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
John Time 14 #6194 Napisano 3 Października 2014 Świetne Enicar'y - żal, że nowych już nie będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #6195 Napisano 3 Października 2014 Swietny strzał Rafał! 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6196 Napisano 3 Października 2014 Generalnie w tym roku była bryndza na jarmarku - mam wrażenie iż z roku na rok jest coraz gorzej. Jednak w weekend czasem warto przejść - dojeżdżają handlarze I można coś wychaczyć. Cała idea 3 tygodni oraz wysokich opłat placowych odstraszyła wielu stałych sprzedawców.Ogromna szkoda że na nowe Sherpy nie ma szans- nawet zakup szkła graniczy z cudem. Z werkami łatwiej - zatoka zawalona jest dawcami - enicar eksportował na daleki wschód ogromne ilości zegarków w tym na cal. 1145. pozdrawiam I dziekuję 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nim Odues 16 #6197 Napisano 3 Października 2014 Tak jak Enicary mi do tej pory nie pasowały, to te dwie Sherpy przyciągają uwagę. Zwłaszcza ultra po lewej, bardzo ładny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #6198 Napisano 3 Października 2014 ..........piękne Enicary. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #6199 Napisano 3 Października 2014 Rafał no widzę, że odstawiłeś JLC i gonisz Primabalerona z Enicarami ;) ...... no jak w taki tępię będzie zakupował (po dwie sztuki na raz ) to do świąt go przegonisz ...Bardzo ładne to fakt ciężko te egzemplarze znaleźć dobrze zachowane ale kto szuka i jest cierpliwy to cieszyć się będzie Gratulacje .......jarmark powiadasz ..... u mnie na jarmarku to tylko wata cukrowa i piłki na gumkach :lol: 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #6200 Napisano 3 Października 2014 Jak w Gwiezdnych Wojnach. Jak pojawiał się krążownik Imperium to najpierw się zaczynałpotem leciał, leciał, leciał.... aż w końcu było widać, że duży skurczybyk Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach