szwed 1069 #7051 Napisano 17 Stycznia 2015 A chociaż je skatalogowałeś? Opisałeś?Pytam, bo jestem ciekawy jak to robią inni.Były próby tworzenia baz danych, czy innych katalogów, ale wszystkie upadły.Z chęcią używałbym jakiegoś prostego programu, np. czegoś do Excela, łatwo modyfikowalnego, w którym oprócz opisów możnaby przechowywać zdjęcia.Może któryś z kolegów podpowie, pomoże stworzyć taką pomoc dla multizegarkomaniaków Właśnie jakoś nigdy tego nie robiłem ale może! Kolega SPY stworzył cos takiego chronoDB Podobno fajne 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #7052 Napisano 17 Stycznia 2015 Właśnie jakoś nigdy tego nie robiłem ale może! Kolega SPY stworzył cos takiego chronoDB Podobno fajne Właśnie podałem powyżej link do tematu z tym programem. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7053 Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Właśnie wróciła z MWatch-owego SPA i od razu do pudła , przy okazji Marcin zrobił pełny serwis z regulacją, delikatna reklama, ale chłopak ma talent w rękach.Oczywiście koperta nie ma fabrycznych szlifów, ale w mojej ocenie SPA wyszło świetnie. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7054 Napisano 17 Stycznia 2015 Bardzo ładny stan tarczy i wskazówek. Gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7055 Napisano 17 Stycznia 2015 Ładna Omega nic tylko nosić i sie cieszyć!Gratuluje! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7056 Napisano 18 Stycznia 2015 Właśnie wróciła z MWatch-owego SPA i od razu do pudła , przy okazji Marcin zrobił pełny serwis z regulacją, delikatna reklama, ale chłopak ma talent w rękach.Oczywiście koperta nie ma fabrycznych szlifów, ale w mojej ocenie SPA wyszło świetnie. [img=htt Super wyglada,ni grama soli z Wieliczki:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24351 #7057 Napisano 18 Stycznia 2015 Taki krabik od Marvina: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #7058 Napisano 18 Stycznia 2015 Taki krabik od Marvina: ............bardzo ładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #7059 Napisano 18 Stycznia 2015 Fajnie wygląda, dobre zdjęcie. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #7060 Napisano 18 Stycznia 2015 Marvinek fajowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7061 Napisano 18 Stycznia 2015 Marvin bardzo ładny. Uroczy w swojej prostocie. I przyjemnie się zestarzał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromborek 96 #7062 Napisano 19 Stycznia 2015 WitajcieMój nabytek - chyba już w dziale vintage? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7063 Napisano 19 Stycznia 2015 Zdecydowanie w dziale vintage. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub22 0 #7064 Napisano 19 Stycznia 2015 WitamProszę oto mój nowy nabytek (31mm bez koronki, za to 42 ze stałymi zaczepami na pasek) -zależało by mi na jakiejś pomocy, czy może ktoś się spotkał z takim modelem - kompletne zero po poszukiwaniach w sieci.wiecej zdjec:http://pokazywarka.pl/7opo56/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 340 #7065 Napisano 19 Stycznia 2015 Produkcja zapewne przedwojenna, Miałem omegę z podobnym patentem koperty.Ale musisz pokazać środek i dekielek z obu stron to mądrzy od longinesów pomogą.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #7066 Napisano 19 Stycznia 2015 Sympatyczny zegareczek ten longines. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7067 Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) http://www.vintage-watches-collection.com/watch/longines/longines-art-deco-steel-leeds-dial-1935/http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&Longines_10_68Z ?:-) Edytowane 19 Stycznia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #7068 Napisano 19 Stycznia 2015 Mój pierwszy cricket cal. 120. Właśnie przyszedł z pudełkiem, instrukcją obsługi, dowodem serwisowania u jakiegoś zegarmistrza w 1988 roku i dodatkowymi ogniwami bransolety. Zdjęcie zrobiłem dzisiaj wieczorem tuż po rozpakowaniu. Jutro idzie do zegarmistrza.Będą jeszcze zdjęcia po doprowadzeniu zegarka do porządku.Ładnie dzwoni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #7069 Napisano 19 Stycznia 2015 to już wiem przez kogo się zakończyła aukcja nieładnie kolego nieładnie ... Nieładnie, że nie Sherpa i że "tylko" 37mm Gratulacje nabywcy ! 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #7070 Napisano 19 Stycznia 2015 Dzięki jeszcze raz. Kupienie w tym kraju Enicara Chrono to nie lada wyzwanie więc musiałem reagować w miarę szybko :-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #7071 Napisano 19 Stycznia 2015 Dzięki jeszcze raz. Kupienie w tym kraju Enicara Chrono to nie lada wyzwanie więc musiałem reagować w miarę szybko :-). A będzie jeden ... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #7072 Napisano 19 Stycznia 2015 A będzie jeden ... Nie wiem czy tym razem się dopcham :-), ale jestem zainteresowany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7073 Napisano 19 Stycznia 2015 Musiałem to kliknąć. Zdjęcie z aukcji. Mam nadzieję, że dojdzie w całości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7074 Napisano 20 Stycznia 2015 No gratuluje !!! Bardzo ciekawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7075 Napisano 20 Stycznia 2015 Tak, wiem, mam dziwne pomysły. I "specyficzny" gust . Ale to akurat z myślą o dziecku. Może się kiedyś dzięki temu wkręci w mechaniczne zegarki. Choć nie wiem, czy to dobry pomysł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach