floyd 3433 #2426 Napisano 30 Czerwca 2018 Interstellar. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość supaplex #2427 Napisano 30 Czerwca 2018 dwa hamiltiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #2428 Napisano 30 Czerwca 2018 Człowiek z blizną i Omega La Magique 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 94551 #2429 Napisano 8 Lipca 2018 (edytowane) Miami Vice, Sunny Crocett - Ebel 1911 automatic Właśnie doczytałem, że tym modelem Ebel wskrzesił produkcję mechanizmu El Primero firmy Zenith. Zegarek zadebiutował w 1984 r., a udział w serialu Miami Vice był elementem kampanii reklamowej Od tego wydażenia, na nogi został postawiony sam Zenith, a jego mechanizm stał się porządany (Daytona). Edytowane 8 Lipca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92977 #2430 Napisano 25 Lipca 2018 Jest coraz więcej zdjęć z wciąż realizowanego jeszcze, nowego filmu Quentina Tarrantino, z Bradem Pittem, Leonardo DiCaprio i Alem Pacino w rolach głównych ("Once Upon a Time in Hollywood"). Są nawet i takie, na których widać jakiś zegarek. Na ostatnim zegarka wprawdzie nie widać, ale nie mogłem sobie darować. Swoją drogą, Brad coraz bardziej przypomina Roberta Redforda... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4968 #2431 Napisano 25 Lipca 2018 Bruce Willis jako Charles Bronson, + tym razem dość nachalny product placement Panerai'a ( Death Wish 2018 ) 0 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2189 #2432 Napisano 25 Lipca 2018 Jest coraz więcej zdjęć z wciąż realizowanego jeszcze, nowego filmu Quentina Tarrantino, z Bradem Pittem, Leonardo DiCaprio i Alem Pacino w rolach głównych ("Once Upon a Time in Hollywood"). Są nawet i takie, na których widać jakiś zegarek. Na ostatnim zegarka wprawdzie nie widać, ale nie mogłem sobie darować. Swoją drogą, Brad coraz bardziej przypomina Roberta Redforda... CZITIZEN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2433 Napisano 26 Lipca 2018 DENIMHEAD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #2434 Napisano 28 Lipca 2018 Film Blood Work, Clint Eastwood z zegarkiem Swiss Army 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #2435 Napisano 7 Sierpnia 2018 Film John Wick, Keanu Reeves z zegarkiem Carl F. Bucherer. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mibartek 0 #2436 Napisano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) a ja tak trochę inaczejanime "B the Beginning" z Netflixa i Glycine Airman Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez mibartek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #2437 Napisano 22 Sierpnia 2018 Adrift (polski tytuł: 41 dni nadziei) - SKX009 i Casio 5600. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92977 #2438 Napisano 23 Sierpnia 2018 Keanu Reeves i Oris w filmie "Constantine". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2439 Napisano 27 Sierpnia 2018 Co nosił Enzo z "Wielkiego błękitu", grany przez J. Reno? Wczoraj po wielu latach wróciłem do tego filmu i ta kwestia mocno zaprząta mi głowę :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29080 #2440 Napisano 27 Sierpnia 2018 Citizen Aqualand. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2441 Napisano 27 Sierpnia 2018 Citizen Aqualand.Dzięki wielkie Filipie! Tam była taka sceba, na której w pewnym momencie Enzo miał na ręku dwa zegarki. Może ten drugi też Ci jest znany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4968 #2442 Napisano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) @fidelio, Enzo nosi Citizen Aqualand Promaster ref. C0023 w wersji czarnej PVD ze złotymi dodatkami. Niestety nie wiem nic o tym drugim ale może ktoś rozpozna. BTW - film absolutnie genialny, podobnie jak ścieżka dźwiękowa. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Bugs 0 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2443 Napisano 27 Sierpnia 2018 Wielkie dzięki za dokładną ref. tego Citka :-) Do tego widzę, że na wstawionej przez Ciebie fotce jest i ten drugi sikor :-) Pewnie to jakiś garniturowiec ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #2444 Napisano 31 Sierpnia 2018 Angelina & Tissot z serii T-Touch. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9993 #2445 Napisano 2 Września 2018 A jaki zegarek nosił Dmochowski w "Barwach ochronnych", niestarzejącym się arcydziele kina moralnego niepokoju? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9993 #2446 Napisano 15 Września 2018 Jak widzę, Dmochowski chyba nie do rozwiązania. Może to jakiś Rado Diastar? A tu pasjonujące kino innego rodzaju - "Wielki sen". Bogart i JLC Reverso? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 29080 #2447 Napisano 15 Września 2018 Myślę że to nie reverso. Nie te proporcje, za szeroki. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 13443 #2448 Napisano 15 Września 2018 W Casablance nosił Longinesa Evidenzę (w dodatku prywatnego) cytuję: What watch was Humphrey Bogart known to wear? The answer is a Longines Evidenza. The Evidenza is a groundbreaking tonneau-shaped wristwatch originally released in 1941, Bogart wore it during daily life as well as in the 1942 classic Casablanca. He had the gilt case inscribed with H.B. Longines coined – and registered – the phrase “elegance is an attitude” for their advertising campaign featuring Bogart. The watch is now preserved in Longines’ museum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9993 #2449 Napisano 16 Września 2018 No "Casablanca" oczywiście, wiadomo Myślę że to nie reverso. Nie te proporcje, za szeroki. Mi też się tak wydawało z tą kopertą (choć zdjęcie i cień mogą zaburzać proporcje), stąd znak zapytania. Jej dolna krawędź i wskazówki są jednak takie trochę w stylu Reverso. Chociaż Marlowe nie nosiłby raczej takiego drogiego zegarka, raczej jakiś Waltham, Elgin albo Gruen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2450 Napisano 17 Września 2018 A cóż to nosi nasz przyjaciel Siara? Niestety nie udało mi się lepszego zdjęcia zrobić :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach