Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Klub Miłośników Zegarków Longines

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, alpaczino napisał(-a):

Ja się zapisuję. emoji16.png

Wylecisz z hukiem jeszcze przed końcem semestru 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, alpaczino napisał(-a):

Ja się zapisuję. emoji16.png

... ale tego sprzedam ostatniego. emoji3059.png
(jeśli w ogóle go będę sprzedawał emoji16.png)

Z tą abstynencją to chodzi o nie kupowanie. W regulaminie nie ma nic o sprzedaży tego co się ma ;)

Zresztą wystarczy wszystko, co się chce zamówić i opłacić do 31.12.2026 roku, a w 2027 tylko odbierać zamówienia 😎

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie muszę przemyśleć regulamin bo jak ktoś sprzedał auto, nerkę, wziął kredyt i pozamawiał w tym roku a w 2027 tylko odbiory to rzeczywiście pobite gary :D

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, AK&AK napisał(-a):

Z tą abstynencją to chodzi o nie kupowanie. W regulaminie nie ma nic o sprzedaży tego co się ma ;)

Zresztą wystarczy wszystko, co się chce zamówić i opłacić do 31.12.2026 roku, a w 2027 tylko odbierać zamówienia 😎

21 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a):

W sumie muszę przemyśleć regulamin bo jak ktoś sprzedał auto, nerkę, wziął kredyt i pozamawiał w tym roku a w 2027 tylko odbiory to rzeczywiście pobite gary :D

Ja takiemu elastycznemu podejściu do zasad Klubu Abstynentów mówię stanowcze nie 🙂‍↔️, to naturalnie mój domysł, ale myślę że Funky_Koval założył ten temat z myślą o "całkowitej i krystalicznej czystości", a jak wiadomo tak cnotliwa ścieżka możliwa jest dla nielicznych 😄😄😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, nav napisał(-a):

Ja takiemu elastycznemu podejściu do zasad Klubu Abstynentów mówię stanowcze nie 🙂‍↔️, to naturalnie mój domysł, ale myślę że Funky_Koval założył ten temat z myślą o "całkowitej i krystalicznej czystości", a jak wiadomo tak cnotliwa ścieżka możliwa jest dla nielicznych 😄😄😄

Byłem na tyle transparentny, że sam się z klubu abstynenta wykopałem załączając zdjęcia 🤣 Żeby nie było - Longines był jednym z kupionych:

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a):

Byłem na tyle transparentny, że sam się z klubu abstynenta wykopałem załączając zdjęcia 🤣 Żeby nie było - Longines był jednym z kupionych:

Nie zarzucam Ci braku przejrzystości, ja też dość szybko wypadłem z edycji 2026... 😉 Na szczęście zdołałem też uszczuplić swój zbiór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi