sneer 147 #401 Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) takie tam....trzeba by wyczyscic jeszcze Edytowane 21 Maja 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 378 #402 Napisano 22 Maja 2014 Już wiem kto mnie przebił o te parę dulków .Ale nie chciało mi się czekać do końca. Więc niech tam .Gratki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #403 Napisano 22 Maja 2014 dulek w tą czy w tamtą popatrzymy jaki landeron w srodku 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5167 #404 Napisano 22 Maja 2014 Piotrek, to teraz Delbany Ci w głowie? Pytałeś myślałem, że żartujesz 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #405 Napisano 22 Maja 2014 Stachu dla Ciebie skupuje .. przecież wiesz 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5167 #406 Napisano 22 Maja 2014 Dzięki, ale tej którą mam od Ciebie trudno będzie przebić. 38 mm bez koronki, w fajnym stanie i kolorystycznie jak dla mnie bomba. Teraz zabrałem się za nietypowce z dziwnymi mechanizmami. Landeron 540, AS 1124. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #407 Napisano 22 Maja 2014 dulek w tą czy w tamtą popatrzymy jaki landeron w srodkuMoim zdaniem L48,,.Gratulacje ładnie spatynowany zegarek.W zasadzie także obserwowałem aukcje,ale zegarek przekroczył moje założenia budżetowe.Teraz już wiem z jakiego powodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #408 Napisano 22 Maja 2014 to była bardzo dobra cena:) te chrono potrafia schodzic drożej w duzo gorszych stanach 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #409 Napisano 22 Maja 2014 Chyba nie to obserwowaliście! Toć to na pierwszy rzut szklanego oka widać, że kupił za garstkę ryżu starą żółtą gejszę. Tera obserwuje wschodnie rynki, ponoć niedługo wypłyną na brzegŻółtej Rzeki czasomierzetych panów. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #410 Napisano 22 Maja 2014 Chyba nie to obserwowaliście! Toć to na pierwszy rzut szklanego oka widać, że kupił za garstkę ryżu starą żółtą gejszę. Tera obserwuje wschodnie rynki, ponoć niedługo wypłyną na brzegŻółtej Rzeki czasomierzetych panów. Obserwowałem ten sam zegarek ,na pewno aukcja nie była ta sama..eBay pokazuje cenę w zależności od lokalizacji serwera z którego się logujesz,,Jeżeli aukcja jest w US a ktoś loguje się z serwera w PL to eBay pokazuje mu wyższą cenę,,.Kiedyś kolega z forum zwrócił się do mnie o ocenę Poljota 3017 z Hawai wystawionego na eBay i w tym samym momencie na jego komputerze zegarek był prawie o 200 dolarów droższy niż u mnie,, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #411 Napisano 22 Maja 2014 Ciekawe! A jak cena ostateczna?Też niższa dla podopiecznych Wuja Sama? To tylko przez kogoś w US kupować. Niestety nie mam żadnego flancowanego amerykanina. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg 3 #412 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Obserwowałem ten sam zegarek ,na pewno aukcja nie była ta sama..eBay pokazuje cenę w zależności od lokalizacji serwera z którego się logujesz,,Jeżeli aukcja jest w US a ktoś loguje się z serwera w PL to eBay pokazuje mu wyższą cenę,,.Kiedyś kolega z forum zwrócił się do mnie o ocenę Poljota 3017 z Hawai wystawionego na eBay i w tym samym momencie na jego komputerze zegarek był prawie o 200 dolarów droższy niż u mnie,, Wprawdzie już raz, i to z twojego powodu tu pisałem, że trudno komuś zabronić publicznego ośmieszania się , ale może jednak w przyszłości choć chwilę zastanów się zanim znów zaśmiecisz nam dyskusje swoimi fantazjami (przez grzeczność nie napiszę jasno i konkretnie;- bzdurami), -jak to niby eBay miałby cenę danego zegarka podnosić o 200USD dla OGLąDAJĄCEGO, zlokalizowanego w Polsce, skoro w kazdej chwili we nieomal wszystkich aukcjach można obejrzeć realne, aktualne w danym momencie ofery konkretnych , skrótowo identyfikowalnych licytujących? Czy wg ciebie gdy oglądający dany przedmiot robi to z Polski to zatem eBay natychmiast wymyśla fikcyjne oferty wymyslonych oferantów podnoszacych cene o te 200USD!? ;-) ( i akurat dlaczego o tyle?;-))Wiem, że w USA mocne dragi sprzedają, ale nie pal aż tyle...;-) PS1. Celowo ograniczam sie wyżej do kwestii technicznej, bo wiem, że argumenty logiczne w twoim przypadku byłyby bezuzyteczne, jednak dla innych zadam tchoć jedno pytanie,- jaki cel miałby EBAY, zaledwie posrednik zawsze kasujący swoja prowizję w tym, zeby przez to sztuczne podbijanie cen de-facto wykluczać np. Polaków z kręgu swoich klientów?PS2. Na eBay'u kupiłem już ok 200 zegarków, w dużej części pochodzących z USA, w sumie chyba z 20 krajów. NIGDY!!! nie było nawet najmniejszych przesłanek wskazujących na to, że ta kolejna mayorowa bajeczka ma jakiekolwiek odbicie w rzeczywistości!! Tym bardziej, że w większości przyppadków żadne 200USD nie mogło byc doliczone do ceny mi oferowanej z najprostszego powodu,- cała wylicytowana i zapłacona przeze mnie cena była niższa niz owe mityczne 200,- USD...;-)) Edytowane 23 Maja 2014 przez pg 0 zegarek> 1.000 $ =podatek od snobizmu;-)Noszone m.in.GP,IWC,Zenith,SeikoGQ,GP,Movado,Omega,Longines,Eterna,Vulcain,Rado,Wittnauer,Bulova,Hamilton,Cyma,Doxa,Gruen,Tissot,Helvetia,Onsa, itd.,Polacy,Niemcy,sowieci itd..>200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #413 Napisano 23 Maja 2014 Panie, bo tam wszystko opanowali, ci, no, cykliści.I to oni podbijają ceny zalogowanym z Polski, bo jak powszechnie wiadomo nie lubią Polaków i dążą do naszego ekonomicznego upadku. :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #414 Napisano 23 Maja 2014 Co tu dużo gadać, delbanka chrono do wzięcia w bardzo dobrym stanie, ale na wpół sprawna ---> http://www.ebay.pl/itm/261417064805?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Z taką ceną to prawdziwa okazja ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #415 Napisano 23 Maja 2014 To na wpół sprawne to moze byc balans 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #416 Napisano 23 Maja 2014 Gwiazdka w tym roku nieco wcześniej Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #417 Napisano 23 Maja 2014 Uporczywie udowadniasz mi, że Brajtki potrafią czasem być ładne. Gratuluję Mikołaja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #418 Napisano 23 Maja 2014 Graty Tomek !!! Kolejna piékna zdobycz ...juz Ci chyba szuflad brakuje w domu Pozdrawiam C. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #419 Napisano 23 Maja 2014 Long Playing podobuje się jak cholera! Gratulacje raz jeszcze 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #420 Napisano 23 Maja 2014 Wasyl ma dobrą miotłę bo zamiata jak talala... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #421 Napisano 23 Maja 2014 Pan da! Pan da:) 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #422 Napisano 23 Maja 2014 Co tu dużo gadać, delbanka chrono do wzięcia w bardzo dobrym stanie, ale na wpół sprawna ---> http://www.ebay.pl/itm/261417064805?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Z taką ceną to prawdziwa okazja ! To na wpół sprawne to moze byc balans W aukcji napisane jest że chrono działa około 10 sekund i staje, co oznacza że balans jest sprawny a werk wystarczy wyczyścić i przesmarować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #423 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) W aukcji napisane jest że chrono działa około 10 sekund i staje, co oznacza że balans jest sprawny a werk wystarczy wyczyścić i przesmarować Niekoniecznie.....[ciekawe czy tylko chrono].może to tez oznaczać że oś balansu jest uszkodzona....... Edytowane 23 Maja 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5167 #424 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Gwiazdka w tym roku nieco wcześniej Pozdrawiam,Piękne chrono. Coś mi się wydaje, że u Ciebie wciąż trwa Gwiazdka . Chodzą słuchy , że najlepsze w drodze . Gratuluję. Edytowane 23 Maja 2014 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #425 Napisano 23 Maja 2014 Najważniejsze pytanie to kiedy będzie czas na porządki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach