rafi 16098 #1826 Napisano 23 Sierpnia 2014 Teraz mnie zaskoczyłeś. Ty i Rolex! Rzeczywiście mocno zaczęli Ciebie przekabacać.Poza tym, co Krystian sam już napisał, to przecież on kilka Rolków miał.Mi Milgauss podoba się o wiele bardziej niż np. Explorer II, którego tak wielu Kolegów chwali. Zresztą, on mi się podoba bardziej on większości Rolexów. Choć jednak najbardziej gada do mnie 36mm DJ. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kasparov #1827 Napisano 24 Sierpnia 2014 Przymierzałem się kilka dni temu do niej, jednak nie zdecydowałem się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #1828 Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Przepraszam w takim razie Krystiana. Młody jestem jeszcze stażem. Z ostatnich opinii odniosłem wrażenie, że Rolex dla niego to tylko przereklamowany bubel. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez jogi91 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1829 Napisano 24 Sierpnia 2014 Nie masz za co przepraszać.Rolex ma dobre zegarki, ale nie perfekcyjne jak niektórzy próbują wpierać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corse999 29 #1830 Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) http://www.iv.pl/images/42416959199086436003.jpeg Jeżeli ktoś szuka divera na gumowym pasku - ten daje radę. Wersja 43mm. W Galerii Mokotów dostałem rabat 15%. Sorry za link, Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez corse999 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #1831 Napisano 26 Sierpnia 2014 Wczoraj byłem w Jubitom i przymierzałem Speedmastera Apollo 11 45th, Kolorystyka i wykonanie bajka, pasek NATO super, ale jest mega mały vs. moj speedmaster Legend. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1832 Napisano 26 Sierpnia 2014 Bardzo ladny... To 42mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #1833 Napisano 26 Sierpnia 2014 Tak, świetny jest, tylko niestety dość drogi. Ale tytan (2) wygląda na tym zegarku bezbłędnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #1834 Napisano 26 Sierpnia 2014 Wczoraj byłem w Jubitom i przymierzałem Speedmastera Apollo 11 45th, Kolorystyka i wykonanie bajka, pasek NATO super, ale jest mega mały vs. moj speedmaster Legend. Bo odbiór Moonwatcha jest inny na bransolecie, a na paskach.Mi zdarza się do swojego zakładać czasem bransoletę, a czasem czarne kroko, to na pasku faktycznie wygląda jakby był sporo mniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #1835 Napisano 26 Sierpnia 2014 Ale jemu chyba chodzi o Speediego 44m 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #1836 Napisano 26 Sierpnia 2014 Przymierzałem Rado, do tej pory nie brałem tej marki pod uwagę, przy ewentualnych zakupach. Seria D-star 200 i Hyperchrome budzi szacunek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #1837 Napisano 26 Sierpnia 2014 Ale jemu chyba chodzi o Speediego 44m Tak mam speedmastera 44 i to wyglada zdecydowanie lepiej na rece 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #1838 Napisano 26 Sierpnia 2014 Przymierzałem Rado, do tej pory nie brałem tej marki pod uwagę, przy ewentualnych zakupach. Seria D-star 200 i Hyperchrome budzi szacunek Świeci się jak psu nie powiem co. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #1839 Napisano 26 Sierpnia 2014 Seria hyperchrome z chrono, czarna wersja się nie świeci, jest to mat lub półmat. Jest bardzo elegancka, niesamowicie komfortowo się nosi, koperta jest w całości ze spieków i bransoleta chyba również, tego nie sprawdziłem. Wiele miałem czsomierzy więc na temat komfortu noszeniamogę się wypowiedzieć Sent from my iPad using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #1840 Napisano 26 Sierpnia 2014 Tak mam speedmastera 44 i to wyglada zdecydowanie lepiej na recePewnie kwestia przyzwyczajenia.A fakt, że te 2 mm robią w tym przypadku sporą różnicę, a jak jeszcze był na nato... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #1841 Napisano 30 Sierpnia 2014 Dzisiaj mierzyłem nowe Vulcainy Aviator Instrument w Pracowni Czasu. Średnica 44.6mm na Valjoux 7753 (ciekawa komplikacja ze skaczącą minutą stopera).Bardzo fajne zegarki. Wykończenie najwyższej klasy. Obrotowy dysk zamiast sekundy pokazuje, że zegarek działa. Cena też bardzo ok. Szary i ecru(?) Na koniec jeszcze Graham Chronofighter Oversize Sahara. Też na 7753 i świetna koperta (47mm) z ceramicznym bezelem. Tarcza i wskazówki bardzo podobne do Vulcainów. Dwa razy droższy od Vulcainów. Niestety zegarek tylko dla noszących na lewej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1704 #1842 Napisano 1 Września 2014 Ja wczoraj ogladalem przez przypadek nowego (vitage) ML Pontos S bodajze. Bardzo fajny zegar, super uszy, bransoleta i koperta. Troche slaby werk ale sam zegar wart uwagi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerajek 10 #1843 Napisano 3 Września 2014 Witajcie, dzisiaj przymierzyłem sobie taką Omegę. Zdjęcia jak zwykle tragiczne, bo z komórki. 0 Na świecie są tylko 10 rodzaje ludzi. Ci co znają system dwójkowy i ci co go nie znają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7490 #1844 Napisano 3 Września 2014 tragedii aż takiej to nie ma;) ciekawy zielony akcent w postaci indeksów dookoła niej, napisu oraz fragmentu wskazówki. Bierzesz? 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerajek 10 #1845 Napisano 3 Września 2014 Jak mi ktoś kiedyś powiedział najważniejsza jest pogoń z króliczkiem, a nie jego złapanie.Tak więc... poszukam dalej... Ale faktycznie te zielone akcenty mnie urzekły. 0 Na świecie są tylko 10 rodzaje ludzi. Ci co znają system dwójkowy i ci co go nie znają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7490 #1846 Napisano 3 Września 2014 a czego szukasz...?? :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5444 #1847 Napisano 3 Września 2014 Jakoś te zielone akcenty do mnie nie przemawiają, mało tego ten brązowy pasek tym bardziej jakoś nie leży. Oczywiście to rzecz gustu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1704 #1848 Napisano 3 Września 2014 Jakoś te zielone akcenty do mnie nie przemawiają, mało tego ten brązowy pasek tym bardziej jakoś nie leży. Oczywiście to rzecz gustu.+1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #1849 Napisano 3 Września 2014 Wg mnie te zielone akcenty są fajne ale zegarek powinien być na bransolecie, względnie czarnym pasku.Z brązowym pachem rzeczywiście jakoś to nie gra . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7490 #1850 Napisano 3 Września 2014 a może warto założyć... UWAGA... zielony pasek :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach