pytam 9 #2551 Napisano 26 Czerwca 2015 Przymierzałem wczoraj, na ulicy Prześwietny zegarek…... Nosiłbym! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #2552 Napisano 30 Czerwca 2015 Przyjemny 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2553 Napisano 30 Czerwca 2015 LLD jest świetny - ma bardzo dużo smaczków, jest mega uniwersalny, nie rzuca się bardzo w oczy (dla mnie ++) i pasuje dosłownie na każdą okazję Tak jest, nie błyszczy w sensie metaforycznym - jest dyskretny ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5444 #2554 Napisano 30 Czerwca 2015 I tu się z Tobą zgadzam, zresztą nie pierwszy raz. Mało tego, powiedział bym tak. Nie każdego musi zachwycać, z pewnością nie powala na kolana tak jak inne kultowe zegarki (Moonwatch), ale ma coś w sobie co wśród "reedycji" plasuje go w czołówce i pozwala użytkownikom cieszyć sie vintage`owym wyglądem i całkiem przyzwoita sprawnością (dokładnością). 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2555 Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Przymierzałem wczoraj, na ulicy Prześwietny zegarek…... Co to za Eterna?Nie mogę znaleźć na stronie producenta.Kształt koperty idealny, może w końcu się przekonam do zegarków na pasku Edyta: Już znalazłem, Eterna Military 1939 Edytowane 1 Lipca 2015 przez Mizu80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4950 #2556 Napisano 2 Lipca 2015 Eterna "majetek" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2557 Napisano 3 Lipca 2015 Ale znalazłem coś jeszcze ładniejszego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2558 Napisano 4 Lipca 2015 Mnie się Eterna bardziej podoba Ja jakiś czas temu porównywałem takie oklepane zegarki, choć będę musiał zrobić jeszcze jedną sesję, jak dojdzie bransoleta do PO To który? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5444 #2559 Napisano 4 Lipca 2015 Jak dla mnie dwa środkowe. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #2560 Napisano 4 Lipca 2015 Jak dla mnie dwa środkowe. +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2561 Napisano 4 Lipca 2015 Fajnie poglądowa fotka, jednak Rolex w nowej kopercie to już duży zegar, a AT bez bezela wygląda na większą niż jest w rzeczywistości, dla mnie zwycięsca jest oczywisty Rolex w starej kopercie is the BEST! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2562 Napisano 4 Lipca 2015 To widzę że się zgadzamy, PO i starszy Sub są bardzo OK (i leżą idealnie). AT to bardziej uzupełnienie niż konkurencja (i rzeczywiście nie widać, że jest najmniejsza). To co mi niespecjalnie się podobało w starym Subie to mocno zwężająca bransoleta i duże zapięcie, ale jak bym musiał, to bym się przyzwyczaił 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 832 #2563 Napisano 4 Lipca 2015 Dla mnie ten z prawej najfajniejszy 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2564 Napisano 4 Lipca 2015 wszystkie cudneale jak bym mial wybrac tylko jeden, to byl by to ,,zieloniutki,, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2565 Napisano 4 Lipca 2015 No mnie ten zielony kolor jakoś nie kręci (pepsi to co innego ) Dodatkowo w bezpośrednim porównaniu widać masywność uszu, reszta ok 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2566 Napisano 4 Lipca 2015 Zielony w realu robi robotę, też podchodziłem sceptycznie ale na ostatnim spotkaniu dokładnie obejrzałem nowy nabytek atrme o powiem Ci Janku że zielona ceramika jest świetna a tarcza cudownie zmienia kolory, no ale nadgarstek już trzeba mieć spory bo to jednak nowa koperta, która zresztą mi niezbyt odpowiada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2567 Napisano 4 Lipca 2015 Hulk jest świetny i gdybym teraz stał przed takim wyborem, to bez chwili zawachania brałbym jego. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2568 Napisano 4 Lipca 2015 Mariusz nic straconego, przecież wiesz że na GMT masz chętnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2569 Napisano 4 Lipca 2015 Wiem Paweł, wiem -- nie kuś 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2570 Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) Uważaj co napiszesz, bo każde słowo może być użyte przeciwko tobie Zielona ceramika robi wrażenie, to fakt: Ale serio wybralibyscie taki kolor do zegarka, który byłby przez dłuższy czas jedynym? (A tak byłoby w moim przypadku, gdybym się zdecydował) Edytowane 4 Lipca 2015 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2571 Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) Tak ps. Sięgają gdzie wzrok nie sięga Edytowane 4 Lipca 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2572 Napisano 6 Lipca 2015 Ale serio wybralibyscie taki kolor do zegarka, który byłby przez dłuższy czas jedynym? (A tak byłoby w moim przypadku, gdybym się zdecydował) Pytaj jednozegarkowców, bo reszta nie wie co to znaczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2573 Napisano 6 Lipca 2015 Artme wybrał Hulka jako jednozegarkowiec więc pewnie można, ale to oczywiście zależy od człowieka i jego podejścia do zegarków i pewnie życia w ogóle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 279 #2574 Napisano 6 Lipca 2015 Artme zamienił czarne ciuchy na kolorowe to i czarny sub już mu nie leżał. Teraz kolorowe ciuchy i zielony Hulk robią robotę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2575 Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Pytaj jednozegarkowców, bo reszta nie wie co to znaczy Artme wybrał Hulka jako jednozegarkowiec więc pewnie można, ale to oczywiście zależy od człowieka i jego podejścia do zegarków i pewnie życia w ogóle No właśnie myślę, że mógłbym (spróbować) zostać jednozegarkowcem.. zawsze to rano jeden dylemat mnie Artme zamienił czarne ciuchy na kolorowe to i czarny sub już mu nie leżał. Teraz kolorowe ciuchy i zielony Hulk robią robotę. No właśnie, całą garderobę musiałbym zmienić Edytowane 6 Lipca 2015 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach