Destruktor 0 #2026 Napisano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Z tym johnstons of elgin to nie przesadzajmy, miałem od nich rękawiczki z kaszmiru i po jednym sezonie są do wywalenia przez dziury, więc i tam zdarzają się problemy, mimo ich niesamowitej prasy "w środowisku". Nawiasem mówiąc może ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę poza wymienionymi wyżej co do tych kaszmirowych rękawiczek na zimę? Póki co widzę tylko w suitsupply coś interesującego. Może być na pw żeby tematu nie zaśmiecać Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Destruktor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yariyh 3 #2027 Napisano 17 Kwietnia 2016 Polecam hiszpańską markę CAMPER. Bardzo wygodne, trwałe i z naciskiem na jakość materiałów. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #2028 Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Po szeroko zakrojonych poszukiwaniach kliknąłem takie cichobiegi: Fajne c'nie? Staram się zawsze kupować buty z "tradycyjnej" skóry- przecieram mokrą szmatką i zapominam. Jak zabezpieczyć/ pielęgnować takie buty, żeby ten czarny zamsz/nubuk (?) dłużej wyglądał jak powinien? Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2029 Napisano 18 Kwietnia 2016 Jest szprej do snikersów zamszowych specjalny Sam używam, jak będę w domu to mogę napisać jak się nazywa. Działa super i chroni przed wodą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #2030 Napisano 18 Kwietnia 2016 Chodzi Ci o jakiś nano protector, tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #2031 Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Krygo fajne pantofle Jaki to model?W cortezach na czubkach mam taki zamsz i trochę się niszczy i płowieje dlatego nie kupuję całych zamszowych.Jak ten czarny zamsz wypłowieje i się wytrze to będą fajnie wyglądały tak wintydżowo. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #2032 Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) REEBOK CLASSIC LEATHER CLIP V67717- mam nadzieję, że okażą się równie fajne jak do mnie dotrą bo już mi się nie chce kombinować... Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #2033 Napisano 18 Kwietnia 2016 http://m.youtube.com/watch?v=y_v5e3Afr9c 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #2034 Napisano 19 Kwietnia 2016 Co to może być za firma i model?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2035 Napisano 19 Kwietnia 2016 Ryłko miałem kiedyś bardzo podobne, ale brązowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #2036 Napisano 19 Kwietnia 2016 Dzięki Jash. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #2037 Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Przed chwilą dotarły do mnie Reeboki i na dzień dobry stwierdzam, że z żadnego zakupu butów online nie byłem tak zadowolony Przynajmniej na "dzień dobry". Kilka osób było zainteresowanych, więc foto: Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #2038 Napisano 20 Kwietnia 2016 Długość i szerokość nogawki odpowiednia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #2039 Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) No i jest asumpt do ciekawej dyskusji. Ja bym dodał z centymetr lub półtora szerokości nogawki gdyż osobiście mnie wkurza jak mi wchodzi taka na "zapiętek" buta. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #2040 Napisano 20 Kwietnia 2016 Jako były pracownik BS zamykam dyskusję i zgadzam się z kolegą b_easy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #2041 Napisano 20 Kwietnia 2016 Szantażysta!!! Długość będziesz miał dobrą jak w kolankach Ci się wypchną. Oczywista bez podtekstów! Bo jakże bym śmiał. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #2042 Napisano 20 Kwietnia 2016 Też sobie eleganckie butki kupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2043 Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Przed chwilą dotarły do mnie Reeboki i na dzień dobry stwierdzam, że z żadnego zakupu butów online nie byłem tak zadowolony Przynajmniej na "dzień dobry". Kilka osób było zainteresowanych, więc foto: Jaki to model. ?? Wysłane z mojego LG-D855 Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #2044 Napisano 20 Kwietnia 2016 Jednooki masz wyżej w dyskusji napisane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #2045 Napisano 20 Kwietnia 2016 Też sobie eleganckie butki kupiłem Polujesz? 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yariyh 3 #2046 Napisano 20 Kwietnia 2016 Polecam ten model Vagabond Apsley. Sam taki posiadam. Są zrobione z miekkiej skóry licowej vintage oraz siateczki. Są przewiewne. Środek to połączenie skórki koziej i materiału o śliskiej charakterystyce co mam nadzieje wpłynie na długotrwałe użytkowanie bez przetarć. Wkładka jest wyjmowana pokryta skóra od pięty do połowy stopy a dalsza część z materiału typu płutno. Warto zaznaczyć przy tym modelu, że podeszwa wykonana jest z dobrej gatunkowo gumy a biała jej część to nie tandetna brudząca się pianka jak w NB ale prawdziwa guma którą łatwo utrzymać w czystości. Polecam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2047 Napisano 20 Kwietnia 2016 Jednooki masz wyżej w dyskusji napisane Dobra dobra lusss, na fonie mi nie wyświetliło proszę ja Ciebie tych postów Wysłane z mojego LG-D855 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #2048 Napisano 20 Kwietnia 2016 Dla mnie w obuwiu sportowym jest kilka kanonow kolorystycznych. Brazowy sie do nich nie zalicza. Trudno je z czymkolwiek polaczyc. Jednak firma Vagabond robi zacne obuwie i sie cenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yariyh 3 #2049 Napisano 20 Kwietnia 2016 No nie wiem czy tak trudno. Chinosy w kolorze beżowym lub jego odcieniach, khaki. Jeansy też pasują. Kwestia indywidualna sposobu dobierania kolorów. Poza tym model ten występuje w kilku barwach. Polecam go ze względu na jakość wykonania i jakość użytych materiałów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #2050 Napisano 20 Kwietnia 2016 Jakosc jest bezsprzeczna. Chcialem nawet kupic biale sneakersy ale ta cena... https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRaukzBbdqqjsp3xMWC-2jVEioD7ztNSe45m8FV0VYUu3XXmX6g1w 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach