dariusz chlastawa 589 #3651 Napisano 3 Grudnia 2017 bardzo dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilag 0 #3652 Napisano 5 Grudnia 2017 Już nie pamiętam. Możliwe że 20 eur kurier. Ja chciałem je mieć koniecznie bo w Polsce nic podobnego nie było. Teraz są Yanko. Ogólnie jak mam wysokie buty to tylko na haczyki bo faktycznie jest problem z dziurkami. W tańszych butach dają zamek ale to strasznie psuje wygląd butów... …a czy jest możliwość odebrania dzięki Paczce w RUCHu? Już nie pamiętam. Możliwe że 20 eur kurier. Ja chciałem je mieć koniecznie bo w Polsce nic podobnego nie było. Teraz są Yanko. Ogólnie jak mam wysokie buty to tylko na haczyki bo faktycznie jest problem z dziurkami. W tańszych butach dają zamek ale to strasznie psuje wygląd butów... …a czy jest możliwość odebrania dzięki Paczce w RUCHu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3653 Napisano 8 Grudnia 2017 ecco Sent from my SM-G950W using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3654 Napisano 8 Grudnia 2017 U mnie też Ecco Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #3655 Napisano 10 Grudnia 2017 Ja dzisiaj zakupiłem w TK Maxie buty Chippewa za relatywnie niskie pieniądze i jestem w szoku jak na tak twardą skórę jest tak wygodnie od początku. Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w tej dziedzinie ale po wpisach tutaj przy okazji zmierzyłem i zakupiłem. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3656 Napisano 10 Grudnia 2017 To prawda, wszystkie Chippewy które mierzyłem są sztywne jak cholera, ale jak się założy na stopę to są wygodne jak kapcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #3657 Napisano 10 Grudnia 2017 Niezłe koturny w tych " chukka" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #3658 Napisano 10 Grudnia 2017 Niezłe koturny w tych " chukka" ;-)Faktyko. Dopiero na zdjęciu zobaczyłem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 57 #3659 Napisano 10 Grudnia 2017 Ja dzisiaj zakupiłem w TK Maxie buty Chippewa za relatywnie niskie pieniądze i jestem w szoku jak na tak twardą skórę jest tak wygodnie od początku. Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w tej dziedzinie ale po wpisach tutaj przy okazji zmierzyłem i zakupiłem. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaTk w jaki mieście ? W Łodzi ciężko mi znaleźć coś ciekawego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gąssi_gąsqi 22 #3660 Napisano 10 Grudnia 2017 Te buty na koturnie nie przemawiają do mnie ale gratuluje zakupu, na leśne spacery jak znalazł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witkacy7 0 #3661 Napisano 11 Grudnia 2017 Panowie, jakie doświadczenia macie z butami firmy Bugatti? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gąssi_gąsqi 22 #3662 Napisano 11 Grudnia 2017 Panowie, jakie doświadczenia macie z butami firmy Bugatti?Podobne jak z samochodami bugatti, żadnego a na poważnie w dobrej promocji można się pokusić o zakup ale nie w regularnych cenach. Choć zaraz zaraz przypomniało mi się, że miałem skórzane etui firmy bugatti i byłem zadowolony, zawsze jakiś trop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #3663 Napisano 11 Grudnia 2017 Buty Bugatti - mam dwie pary -(takie laczki do biura na co dzień- jedne zamszowe, drugie do pastowania na czarno) - jak już się znajdzie w klasycznym kształcie ( a to nie takie poste w tej firmie to są ok, bardzo wygodne, skóra dobrej jakości, podeszwa też- jedyna lipa to materiał na pięcie od wewnątrz- ale to za grosze można naprawić u szewca- jak kupiłem TK-Maxie za małe pieniądze - więc wszystko gra . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #3664 Napisano 11 Grudnia 2017 Tk w jaki mieście ? W Łodzi ciężko mi znaleźć coś ciekawego...Wrocław Magnolia. Było jeszcze kilka par z takich jasnych bezowych i jedna granatowa ale niestety za duże były na mnie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #3665 Napisano 12 Grudnia 2017 Buty Bugatti produkuje chyba Gabor. Przyzwoita niemiecka firma. Produkują też pod marką własną i dla Camel Active. Niestety pod kątem stylu Bugatti dla mnie prezentuje się słabo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #3666 Napisano 12 Grudnia 2017 No stylistykę mają fatalną, ale 1 na 50 można trafić coś akceptowalnego, bez napisów, futerek, przeszyć i udziwnień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #3667 Napisano 13 Grudnia 2017 Byłem dzisiaj w 3 TKMAXX, przy okazji wyjazdu - Wrocław, Katowice i Czeladź. Buty, które pokazał wyżej krazy były we wszystkich 3. Poza tym bieda.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witkacy7 0 #3668 Napisano 17 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o jakość - podeszwa ok, buty szyte, ale skóra bardzo cienka, chyba mocno sprasowana, dlatego buty zostały odesłane. Być może to przez to, że kupiłem jeden z tańszych modeli (jak okazało się później porównując ceny na stronie oficjalnej). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72364 #3669 Napisano 17 Grudnia 2017 A ja dzisiaj podjąłem (pierwszy raz w życiu) ryzyko zakupienia butów Lasocki. Nie, żebym się w temat jakoś wgłębiał - jestem tylko użytkownikiem obuwia, a nie jakimś tam pasjonatem, czy znawcą, ale parę razy spotkałem się z negatywnymi ocenami. Ale zdecydowałem, że za 2 stówy zaryzykuję, bo wizualnie mi przypasowały - a po przymierzeniu, na nodze czułem, że jest całkiem komfortowo. Zobaczymy, jak szybko się "zjadą". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3670 Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) To daj znać, jak troszku poużytkujesz, bo mnie co jakiś czas korci kupno butów z tego źródła. Etap fiksacji obuwiem mam już za sobą, ale dotyczył on raczej obuwia sportowego - miałem kiedyś ok. 100 par butów do kosza, w tym w zasadzie wszystkie Jordany /w wersjach retro/ od 1 do 14, niektóre nawet w różnych kolorach. W końcu stwierdziłem, że bez sensu jest kupować tego typu buty i ich nie nosić. Ostatecznie 90 % kolekcji sprzedałem i ...nieźle na tym zarobiłem - kupiłem sobie za kasę z butów stereo ;-) A muzyki za to słucham :-) Edytowane 17 Grudnia 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gąssi_gąsqi 22 #3671 Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Raz odważyłem się na kupno butów Lasocki i po miesiącu skóra pękła. Zgłosiłem reklamacje i została uznana pozytywnie jednak przygoda z tą firmą skończyła się na zawsze choć nie które modele stylistycznie bardzo ciekawe lepiej już rozejrzeć się za Wojasami, trochę droższe ale jakość zdecydowanie lepsza. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez gąssi_gąsqi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3672 Napisano 17 Grudnia 2017 Ja właśnie, póki co, też do Wojasa po buty chodzę, ew. Gino Rossi... O Martensach nie wspomnę, bo to jak dla mnie osobna kategoria. W wyższe półki nie celuję i raczej nie będę tego zmieniał, a z Wojasa jestem bardzo zadowolony! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72364 #3673 Napisano 17 Grudnia 2017 Wojasa już przerobiłem. Podobnie, jak Gino Rossi, Ryłko i Badurę. Szczerze mówiąc, z żadnymi nie miałem problemów. No, zobaczymy, jak to będzie tym razem. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3674 Napisano 17 Grudnia 2017 Koniecznie daj znać, bom ciekaw ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72364 #3675 Napisano 17 Grudnia 2017 Dam znać, no worries. Chociaż nie chciałbym przyjmować roli arbitra, bo - jak to często bywa z takimi "sieciówkami" - jedna para może być ok, a druga już niekoniecznie... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach