Hogg 883 #5001 Napisano 7 Marca 2020 Dzięki. Gdzie klikałeś? Czy stacjonarka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal92 775 #5002 Napisano 7 Marca 2020 https://www.jdsports.co.uk/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5003 Napisano 7 Marca 2020 Converse odesłane, kolejny zakup w drodze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #5004 Napisano 7 Marca 2020 Klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5005 Napisano 7 Marca 2020 Siema buciarze Miałem unikać zamszowych i temu podobnych butów, ale baardzo mi się spodobały te NB: https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-new-balance-ml574soi-brazowy.html , a dzisiaj chyba w dobrej cenie? (niecałe 260) i kupiłem... Czym to najlepiej z Waszego doświadczenia zaimpregnować i czym czyścić, żeby wyglądało świeżo jak najdłużej? Przecieranie wilgotną szmatką takiej skóry raczej nie kończy się za dobrze.Zobacz na protektory firmy Tarrago. Stosuje i sie sprawdza. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #5006 Napisano 7 Marca 2020 Dzięki, zobaczę. Te gumki do zamszu i nubuku mają sens? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18784 #5007 Napisano 8 Marca 2020 Converse odesłane, kolejny zakup w drodzeGdzie kliknąłeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5008 Napisano 8 Marca 2020 Gdzie kliknąłeś ?Na stronie adidasa. Jest promka z 399zl na 279zl a ze buty mi się mega podobają to wziąłem kilka par na zaś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15729 #5009 Napisano 14 Marca 2020 Na takie się skusiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #5010 Napisano 14 Marca 2020 Takie na apokalipse Zombie Fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 14 #5011 Napisano 15 Marca 2020 Ten wątek to zło Moje pierwsze, lekkie jak piórko pomimo masywnego wyglądu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #5012 Napisano 16 Marca 2020 Wiosna idzie, to i buty nowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5013 Napisano 17 Marca 2020 (edytowane) Converse odesłane, kolejny zakup w drodze Cholera, chyba najładniejsze adidasy jakie miałem. W 42 pływam, 41 1/3 za małe odsyłam obie pary, a szkoda. Edytowane 17 Marca 2020 przez Jash Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #5014 Napisano 17 Marca 2020 Dla mnie rozmiarówka w adidasie to jakas wielka zagadka, przez te 1/3 nigdy sie nie umiem dopasowac. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5015 Napisano 17 Marca 2020 Jash, masz porównanie do Gazelle? Ciekawi mnie czym się różnią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #5016 Napisano 17 Marca 2020 Dziwne, zawsze biorę 42 i zawsze idealnie pasują. Kilka par już miałem adidasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 7980 #5017 Napisano 17 Marca 2020 Cholera, chyba najładniejsze adidasy jakie miałem. W 42 pływam, 41 1/3 za małe odsyłam obie pary, a szkoda.A gdzie kupowałeś? Fajnie się prezentują. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5018 Napisano 17 Marca 2020 Dla mnie rozmiarówka w adidasie to jakas wielka zagadka, przez te 1/3 nigdy sie nie umiem dopasowac. Dla mnie od jakichś 4 lat też. To znaczy wiem, że adidas zmienił rozmiarówkę, bo pisali o tym na forach sneakerheadowych, ale tam nawet teraz dwie te same pary nie są sobie równe. Dodam, że jeszcze kilka lat temu kupowałem w adidasie 43 1/3 a teraz 41 1/3 a niektóre modele 42 Jash, masz porównanie do Gazelle? Ciekawi mnie czym się różnią Tak, Gazelli mam kilka par. Tylko pytanie do której wersji porównujemy. Jeśli chodzi o 1 generację to Broomfieldy są tak samo jak tamte bardzo zwężane z przodu, stąd są mniejsze w tym samym rozmiarze niż ostatni wypust Gazelli, które mają bardziej zaokrąglony przód buta. Te ostatnie Gazelle mam 41 1/3, model wcześniejszy mam 42 a Broomfieldy anie jedno, ani drugie nie jest OK. Dziwne, zawsze biorę 42 i zawsze idealnie pasują. Kilka par już miałem adidasa. Ja miałem dziesiątki i dopóty, dopóki nie zmienili rozmiarówki wszystko było ok. Teraz zdarzają się modele, że w tym samym rozmiarze podeszwa ma inną długość. Dla mnie zagadka. A gdzie kupowałeś? Fajnie się prezentują. Na stronie firmowej adidasa, ale jak zrobili wyprzedaż to mało co zostało. Reasumując w adidasie jest jakiś cyrk z rozmiarami. NB jak kupuję (ale tylko USA i UK) to zawsze 42 i zawsze są jak szyte na miarę. Z Vansami, Reebokami też nie mam problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5019 Napisano 17 Marca 2020 Superstar, Nite Jogger, Inki, Stan Smith, Samoa - co sobie na szybko przypomniałem. Wszystko w tym samym rozmiarze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5020 Napisano 19 Marca 2020 Kupiłem na jesień, nie wiadomo czy z tym wirusem ogarniemy się do tego czasu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #5021 Napisano 19 Marca 2020 Teraz jest dodatkowe promo -15% Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5022 Napisano 19 Marca 2020 Teraz jest dodatkowe promo -15% Sent from my iPhone using Tapatalk zgadza się, właśnie skorzystałem z tego rabatu (jest na cały asortyment) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5023 Napisano 19 Marca 2020 ja kupilem takie. Na czasy zarazy jak znalazł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #5024 Napisano 19 Marca 2020 Ooo, Martensy... Jedne z najbardziej niewygodnych i sztywnych butów jakie mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5025 Napisano 19 Marca 2020 Ooo, Martensy... Jedne z najbardziej niewygodnych i sztywnych butów jakie mam Ale te są z miękkiej skóry. dr martens-1460-nappa-black-dm11822002-black-03-640w No i bez przesady (bo schodzilem kilka par martenow), po tym jak już okupisz danina z krwi własnej - to są spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach