mario1971 69546 #5551 Napisano 28 Września 2021 2 minuty temu, Szyszkops napisał(-a): Twój robak mógłby takie mieć Ciekawe co zrobi, jak się obudzi. 🙉 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5552 Napisano 28 Września 2021 Ciekawe co zrobi, jak się obudzi. … nie no… idę stąd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69546 #5553 Napisano 28 Września 2021 … nie no… idę stąd 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5554 Napisano 28 Września 2021 (edytowane) 43 minuty temu, xavras_s napisał(-a): Nie wiem jak określić lekko mnie niepokojące i trochę smutne krytykowanie (bardziej może dewaluowanie) rzeczy, które Ci się nie podobają. Przecież padały tu znacznie bardziej dosadne określenia. Więc nie wiem, czemu spina akurat w stosunku do mojego posta. Jak dla mnie męska moda mogłaby się zatrzymać na pierwszej połowie, a zwłaszcza ćwiartce XX wieku. Choć XIX też był ciekawy. Oczywiście piszę o mieszczanach/klasie średniej i wyżej, nie ówczesnych mieszkańcach wsi. Jak widzę ciuchy dzisiejszych nastolatków, to czasem nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. I nie ma co się tu doszukiwać żadnego zgorzknienia, widocznie serio mam staroświecki gust. Poza tym, pomijając sam wygląd pokazanych wcześniej butów, czy koszulki, pozostaje jeszcze polityka ich sprzedaży, o której chyba pisać nie trzeba. Edytowane 28 Września 2021 przez koorchuck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25734 #5555 Napisano 28 Września 2021 Wrzuć (jeśli to nie problem) kilka zdjęć swojego ubioru. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5556 Napisano 28 Września 2021 Nie wrzucam swoich zdjęć do Internetu. I nie, nie mam fb. I żeby nie było, nie chodzę na codzień w garniturach, czy półbutach GYW za czterocyfrowe kwoty ani nie ubieram się jak Peaky Blinders, czy nowojorscy mafiozi z okresu prohibicji, mimo mojej fascynacji tą modą. Na wyjście koszulka polo, nieformalna koszula, sweter i chinosy lub jakiś niekrzykliwe dżinsy. Tylko tyle i aż tyle... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25734 #5557 Napisano 28 Września 2021 Mhmm rozumiem... czy czujesz się lepszy i masz prawo krytykować ubiór forumowiczów którzy wdziewają dresy albo rurki i crocsy? Idąc dalej ich zegarki które nie wpisują się w Twój gust. Tak pytam, nie musisz odpowiadać. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5558 Napisano 28 Września 2021 Nie. Czemu miałbym? Czuję chęć wyrażenia swojej opinii, co robi tu wiele osób i to jak już pisałem w znacznie bardziej dosadnym stylu. Czemu ich nie pytasz, czy czują się lepsi? Nie musisz odpowiadać. Tak swoją drogą, starasz się pisać merytorycznie, podajesz argumenty i swoją szczerą opinię na jakiś temat, do czego przecież powinno służyć forum = jesteś sprowadzany na ziemię i oskarżany o hejt, uważasz się za lepszego. Śmieszkujesz, piszesz o robakach, wstawiasz emotki = jesteś fajny, masz poparcie, inni śmieszkują razem z tobą. Pozdro, wysiadam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5559 Napisano 29 Września 2021 Nie. Czemu miałbym? Czuję chęć wyrażenia swojej opinii, co robi tu wiele osób i to jak już pisałem w znacznie bardziej dosadnym stylu. Czemu ich nie pytasz, czy czują się lepsi? Nie musisz odpowiadać. Tak swoją drogą, starasz się pisać merytorycznie, podajesz argumenty i swoją szczerą opinię na jakiś temat, do czego przecież powinno służyć forum = jesteś sprowadzany na ziemię i oskarżany o hejt, uważasz się za lepszego. Śmieszkujesz, piszesz o robakach, wstawiasz emotki = jesteś fajny, masz poparcie, inni śmieszkują razem z tobą. Pozdro, wysiadam. Jej, dziękuję! Jesteś tu pierwszą osobą, która napisała mi, że jestem fajny Może w trochę zawoalowany sposób… może się na koniec okaże, że to sarkazm… Ale i tak miło mi było z rana przeczytać takie słowa! Ach i przepraszam za emotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5560 Napisano 29 Września 2021 Powitoł Rozumiem, że: Cytat Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy. Daję coś na forum publiczne, liczę się, że ktoś skrytykuje i nie traktuję tego jakby ktoś moją matkę obrażał. Nie widzę tu komentarzy które mogłyby sprowokować próbę samobójczą, ale "wychowałem się" na forum, którego loża szyderców jest wyjątkowo szeroka i mogę mieć skórę grubszą niż inni W dniu 27.09.2021 o 14:46, pisar napisał(-a): Wiadmo, każdy ma swój gust. Dla mnie te z Twojego zdjęcia to jest z kolei dramat taki, że gratis bym nie wziął...jak ortopedyki z zakładu zamkniętego jakieś Błądzić rzecz ludzka Najlepsze zimówki jakie miałem 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5561 Napisano 29 Września 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Szyszkops napisał(-a): Jej, dziękuję! Jesteś tu pierwszą osobą, która napisała mi, że jestem fajny Może w trochę zawoalowany sposób… może się na koniec okaże, że to sarkazm… Ale i tak miło mi było z rana przeczytać takie słowa! Ach i przepraszam za emotki Nie pisałem tego stricte do Ciebie, tylko jako ogólny przykład czegoś, co obserwowałem już w różnych wątkach. Widocznie w zbyt zawoalowany sposób. Tak, czy inaczej, przepraszam za zniszczenie porannych marzeń. Edytowane 29 Września 2021 przez koorchuck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5562 Napisano 29 Września 2021 Nie pisałem tego stricte do Ciebie, tylko jako ogólny przykład czegoś, co obserwowałem już w różnych wątkach. Widocznie w zbyt zawoalowany sposób. Tak, czy inaczej, przepraszam za zniszczenie porannych marzeń.Rzekłbym, odwrotnie, że miło właśnie rozpocząłem dzień A żeby nie było zbyt ot, to pokaże buty, moje i współpasażerów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6495 #5563 Napisano 29 Września 2021 12 godzin temu, xavras_s napisał(-a): Ale o czym mówisz w kontekście tych 3k? [mention]koorchuck [/mention] Nie wiem jak określić lekko mnie niepokojące i trochę smutne krytykowanie (bardziej może dewaluowanie) rzeczy, które Ci się nie podobają. Staroświecki to znaczy jaki? Na codzień nosisz monki, sztyblety, sandały? Czy może zgodnie z chłopską, prawdziwie polską tradycją walonki czy inne chodaki? Świat jest tak cudnie różny, że lepiej się tym cieszyć, z uśmiechem przyjmować ciekawostki i nowości niż zgorzkniale jęczeć na zmiany. Przepraszam, ale frustruje mnie zamknięte podejście. Na wielu płaszczyznach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Popatrzyłem na szybko w google (patrz zdjęcie) jeżeli te ceny są z kosmosu to przepraszam za niedoczytanie, gdzie najlepiej kupić taki model (sam chętnie rozważę zakup przy cenie / 10)? Odnośnie krytyki to rozumiem że to nie do mnie - tak jak napisałem, poza ceną te buty dla mnie są rewelacyjne, mimo że 90% czasu noszę oksfordy i brogsy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5564 Napisano 29 Września 2021 [mention]Christo [/mention] nie warto tam nawet zaglądać, do tego „sklepu” oczywiście. Cena Foam Runner to 349 zł, z drugiej ręki są trochę droższe bo dostępność ograniczona. Za 500 - 600 złotych można odkupić.W Polsce najwiecej jest na Vinted. A jak w cenie katalogowej to musisz szukać szczęścia w aplikacji CONFIRMED. Na losowanie Foam Runnerow zapisywałem się 4-5 razy i raz kupiłem (od razu dwie pary). A jak się już zdecydujesz to co najmniej (!) rozmiar większe niż zawzyczaj w Adidas (mi noszącemu normalnie 44 2/3 pasował rozmiar 46)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4444 #5565 Napisano 30 Września 2021 21 godzin temu, Christo napisał(-a): Popatrzyłem na szybko w google (patrz zdjęcie) jeżeli te ceny są z kosmosu to przepraszam za niedoczytanie, gdzie najlepiej kupić taki model (sam chętnie rozważę zakup przy cenie / 10)? Odnośnie krytyki to rozumiem że to nie do mnie - tak jak napisałem, poza ceną te buty dla mnie są rewelacyjne, mimo że 90% czasu noszę oksfordy i brogsy. Bez problemu wyrwiesz na Vinted/OLX. Nie napalaj się i poszukaj oferty. Ja za Slide dałem 450 zł mimo tego, że wszędzie po 700-1000 chodzą. 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5533 #5566 Napisano 30 Września 2021 @pisar Widzę, że ty jesteś oblatanym sneakerheadem 👍😎 Gdybyś trafił na niedawno dropione żółte dunki retro rozm. 45 w takiej korzystnej cenie jak na te slide, to daj proszę cynk 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5533 #5567 Napisano 30 Września 2021 3 godziny temu, Valygaar napisał(-a): @pisar Widzę, że ty jesteś oblatanym sneakerheadem 👍😎 Gdybyś trafił na niedawno dropione żółte dunki retro rozm. 45 w takiej korzystnej cenie jak na te slide, to daj proszę cynk 😉 Jeszcze dorzucę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4444 #5568 Napisano 30 Września 2021 6 godzin temu, Valygaar napisał(-a): @pisar Widzę, że ty jesteś oblatanym sneakerheadem 👍😎 Gdybyś trafił na niedawno dropione żółte dunki retro rozm. 45 w takiej korzystnej cenie jak na te slide, to daj proszę cynk 😉 Zupełnie nie....jestem tylko sprytny Mega fajne te "Bondy" tylko gdyby nie to 007 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 549 #5569 Napisano 1 Października 2021 Gdzie w Warszawie mają największy wybór butów skórzanych? Muszę jakieś trzewiki na jesień/zimę kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25734 #5570 Napisano 1 Października 2021 W CCC np. 4 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6495 #5571 Napisano 1 Października 2021 Ja polecę natomiast konkurencję dla CCC, gdzie wybór jest praktycznie nieograniczony - można sobie wybrać co się chce ☺️ https://kielman.pl/pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 336 #5572 Napisano 1 Października 2021 (edytowane) Takie kupiłem jakiś czas temu: Edytowane 1 Października 2021 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21819 #5573 Napisano 6 Października 2021 Wczoraj przyszły 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5574 Napisano 6 Października 2021 Te pierwsze super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21819 #5575 Napisano 6 Października 2021 Lowa Zephyr GTX. Na żywo ta zieleń jest inna, nie taka zgniła. OD Green. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach