loco50 20313 #6876 Napisano 11 Stycznia 18 minut temu, Adi napisał(-a): miętowy dresik Bardzo miętowy 🤣🤣🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #6877 Napisano 13 Stycznia (edytowane) W dniu 11.01.2025 o 13:40, Keniutek napisał(-a): Będzie "gó***burza", Yeezy 350 v2 w Sports Direct. Dawno, dawno temu polowałem na edycję Hyperspace i Zebra. Nie udało się, zapomniałem o sprawie bo butów na stanie, na 4 przyszłe pokolenia... no ale przymierzyłem i to jest tak wygodne, że szok. Kanye czy nie, Adidas czy nie, zakładałem że to tylko hype i marketing. Teraz jestem w stanie uwierzyć, że były osoby kupujące je dla wygody, a jak się zmruży oczy, to nawet da się to nosić bez wstydu😜 Są od jakiegoś czasu i to w nawet przystępnych cenach Ja swoje Bone uwielbiam i dwa ostatnie lata 350 były noszone zdecydowanie najwięcej Edytowane 13 Stycznia przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1808 #6878 Napisano 13 Stycznia Ogłoszę tu, że kolejny sezon będę oblatywał w Hanzelach. To już kolejny, chyba 15 sezon w takich samych butach. Ostatnia para służy mi chyba jeszcze sprzed covidu i nadal z nich korzystam, ale nowe "na specjalną okazję" już sobie kupiłem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6879 Napisano 13 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 13:40, Keniutek napisał(-a): Będzie "gó***burza", Yeezy 350 v2 w Sports Direct. Dawno, dawno temu polowałem na edycję Hyperspace i Zebra. Nie udało się, zapomniałem o sprawie bo butów na stanie, na 4 przyszłe pokolenia... no ale przymierzyłem i to jest tak wygodne, że szok. Kanye czy nie, Adidas czy nie, zakładałem że to tylko hype i marketing. Teraz jestem w stanie uwierzyć, że były osoby kupujące je dla wygody, a jak się zmruży oczy, to nawet da się to nosić bez wstydu😜 Spoko buty. Ja zebry dałem synowi. Niestety, konstrukcja czubka buta uniemożliwia ich noszenie z takim kształtem dużego palucha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #6880 Napisano 14 Stycznia Ja np w 350 nie mogę prowadzić. Jakoś tak zrobili łączenie podeszwy i pięty, że na nawet średniej trasie, boli pięta 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #6881 Napisano 14 Stycznia Będę musiał sprawdzić na sobie, jedzie para... albo i 5 🤫 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20313 #6882 Napisano 14 Stycznia Panowie Haixy Scout w dobrej cenie do oddania po jednym nałożeniu w zasadzie do samochodu. Militaria.pl niestety trochę mnie dymnęły- w opisie była inna rozmiarówka niż w rzeczywistości. Ja pomny doświadczeń ( dobrych)z Haix Black Eagle nawet nie spojrzałem na wszywkę z cyferkami. Pół roku w szafie poleżały, w sobotę wyciągnąłem i niby na początku ok, ale im dłużej w las to ciaśniej. Spojrzałem na wszywkę i nerw mnie targnął. No cóż ślepi w karty nie grają . Trzeba było stosować leninowską zasadę - ufaj ale kontroluj. Nowe były za 1000 z niewielkim haczykiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #6883 Napisano 17 Stycznia No i wszystko w końcu dotarło 🤪 W tym roku jeszcze tylko ze 2 pary AJ1, po jednej trójek i czwórek i tyle (losowań na SNKRS nie liczę, bo tam i tak nic nie wpadnie). Żadnych nieplanowanych zakupów, ŻADNYCH... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #6884 Napisano 17 Stycznia A te Boosty to gdzie trafiles? 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #6885 Napisano 17 Stycznia (edytowane) 4 pary ze Sports Direct (1x lokalnie, 3x wysyłka z UK), jedna na Aplug. Edytowane 17 Stycznia przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84598 #6886 Napisano 18 Stycznia W dniu 17.01.2025 o 16:41, Keniutek napisał(-a): No i wszystko w końcu dotarło 🤪 W tym roku jeszcze tylko ze 2 pary AJ1, po jednej trójek i czwórek i tyle (losowań na SNKRS nie liczę, bo tam i tak nic nie wpadnie). Żadnych nieplanowanych zakupów, ŻADNYCH... To pokaż zawartość tych pudełek? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63109 #6887 Napisano 18 Stycznia 15 minut temu, kornel91 napisał(-a): To pokaż zawartość tych pudełek? Puste ma 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #6888 Napisano 18 Stycznia Dużo roszad w szafach ale proszę. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6889 Napisano 19 Stycznia ile teraz yeezy kosztuja w UK ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84598 #6890 Napisano 19 Stycznia 13 godzin temu, Keniutek napisał(-a): Dużo roszad w szafach ale proszę. Są aż tak wygodne?? Wizualnie to wiadomo każdemu podoba się coś innego no i tylko niestety tylko suche warunki do noszenia takich butów. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15785 #6891 Napisano 19 Stycznia W dniu 14.01.2025 o 17:12, loco50 napisał(-a): Panowie Haixy Scout w dobrej cenie do oddania po jednym nałożeniu w zasadzie do samochodu. Militaria.pl niestety trochę mnie dymnęły- w opisie była inna rozmiarówka niż w rzeczywistości. Ja pomny doświadczeń ( dobrych)z Haix Black Eagle nawet nie spojrzałem na wszywkę z cyferkami. Pół roku w szafie poleżały, w sobotę wyciągnąłem i niby na początku ok, ale im dłużej w las to ciaśniej. Spojrzałem na wszywkę i nerw mnie targnął. No cóż ślepi w karty nie grają . Trzeba było stosować leninowską zasadę - ufaj ale kontroluj. Nowe były za 1000 z niewielkim haczykiem. Jaka tam jest długość wkładki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #6892 Napisano 19 Stycznia Zaskakująco wygodne... jak wszystkie ultraboosty w sumie. Konstrukcja góry sprawia, że od pierwszej chwili czuje się jak w kapciach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #6893 Napisano 20 Stycznia (edytowane) 350-ki V2 czyli właśnie te ze zdjęć powyżej są bardzo wygodne. Słabo się w nich prowadzi przez konstrukcję pięty, ale do łażenia rewelacja. Które Jordany w planach? Edytowane 20 Stycznia przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #6894 Napisano 20 Stycznia W dniu 18.01.2025 o 22:40, Keniutek napisał(-a): Dużo roszad w szafach ale proszę. Jakas promocja była?Czy normalne ceny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #6895 Napisano 20 Stycznia (edytowane) Jedne 700, 3x 918 i 999 (tutaj miałem bon/kod na -500... 1500 bym raczej nie dał). Chyba jeszcze "lokalnie" Onyx'y wezmę i koniec 🤫 Co ciekawe, stacjonarnie o 300pln taniej niż na stronie. Edytowane 20 Stycznia przez Keniutek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #6896 Napisano 20 Stycznia Jaka tam jest długość wkładki.Ja mam wszystkie 44 z wkładką 285mm przy 43 powinno trzymać do 280, tabelowo 277mm. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #6897 Napisano 20 Stycznia 8 godzin temu, Ceteth napisał(-a): 350-ki V2 czyli właśnie te ze zdjęć powyżej są bardzo wygodne. Słabo się w nich prowadzi przez konstrukcję pięty, ale do łażenia rewelacja. Które Jordany w planach? Jedynki "chicago" i "obsidian", trójki "pure money "i czwórki "fire red" albo "undefeated". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #6898 Napisano 21 Stycznia 23 godziny temu, Keniutek napisał(-a): Jedne 700, 3x 918 i 999 (tutaj miałem bon/kod na -500... 1500 bym raczej nie dał). Chyba jeszcze "lokalnie" Onyx'y wezmę i koniec 🤫 Co ciekawe, stacjonarnie o 300pln taniej niż na stronie. Szkoda,że u mnie nie ma sports direct. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20313 #6899 Napisano 25 Stycznia A takie kapcie dziś wpadły w sklepie Pół Ceny 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63109 #6900 Napisano 25 Stycznia 17 minut temu, loco50 napisał(-a): A takie kapcie dziś wpadły w sklepie Pół Ceny 😁 Fajne i fajny kolorek, zamsz 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach