Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sapek

Buty

Recommended Posts

18 minut temu, Adi napisał(-a):

miętowy dresik ;)

Bardzo miętowy 🤣🤣🤣

W dniu 11.01.2025 o 13:40, Keniutek napisał(-a):

Będzie "gó***burza", Yeezy 350 v2 w Sports Direct. Dawno, dawno temu polowałem na edycję Hyperspace i Zebra. Nie udało się, zapomniałem o sprawie bo butów na stanie, na 4 przyszłe pokolenia... no ale przymierzyłem i to jest tak wygodne, że szok. Kanye czy nie, Adidas czy nie, zakładałem że to tylko hype i marketing. Teraz jestem w stanie uwierzyć, że były osoby kupujące je dla wygody, a jak się zmruży oczy, to nawet da się to nosić bez wstydu😜

Są od jakiegoś czasu i to w nawet przystępnych cenach :) Ja swoje Bone uwielbiam i dwa ostatnie lata 350 były noszone zdecydowanie najwięcej :) 

Edited by Ceteth

Ogłoszę tu, że kolejny sezon będę oblatywał w Hanzelach.

To już kolejny, chyba 15 sezon w takich samych butach.

Ostatnia para służy mi chyba jeszcze sprzed covidu i nadal z nich korzystam, ale nowe "na specjalną okazję" już sobie kupiłem ;)

W dniu 11.01.2025 o 13:40, Keniutek napisał(-a):

Będzie "gó***burza", Yeezy 350 v2 w Sports Direct. Dawno, dawno temu polowałem na edycję Hyperspace i Zebra. Nie udało się, zapomniałem o sprawie bo butów na stanie, na 4 przyszłe pokolenia... no ale przymierzyłem i to jest tak wygodne, że szok. Kanye czy nie, Adidas czy nie, zakładałem że to tylko hype i marketing. Teraz jestem w stanie uwierzyć, że były osoby kupujące je dla wygody, a jak się zmruży oczy, to nawet da się to nosić bez wstydu😜

Spoko buty. Ja zebry dałem synowi. Niestety, konstrukcja czubka buta uniemożliwia ich noszenie z takim kształtem dużego palucha.

Ja np w 350 nie mogę prowadzić. Jakoś tak zrobili łączenie podeszwy i pięty, że na nawet średniej trasie, boli pięta 😜 

Panowie Haixy Scout w dobrej cenie do oddania po jednym nałożeniu w zasadzie do samochodu. Militaria.pl niestety trochę mnie dymnęły- w opisie była inna rozmiarówka niż w rzeczywistości. Ja pomny doświadczeń ( dobrych)z Haix Black Eagle nawet nie spojrzałem na wszywkę z cyferkami. Pół roku w szafie poleżały, w sobotę wyciągnąłem i niby na początku ok, ale im dłużej w las to ciaśniej. Spojrzałem na wszywkę i nerw mnie targnął. No cóż ślepi w karty nie grają . Trzeba było stosować leninowską zasadę - ufaj ale kontroluj. Nowe były za 1000 z niewielkim haczykiem.

20240826_110258.JPG

20240826_110312.JPG

20250114_170920.JPG

No i wszystko w końcu dotarło 🤪

W tym roku jeszcze tylko ze 2 pary AJ1, po jednej trójek i czwórek i tyle (losowań na SNKRS nie liczę, bo tam i tak nic nie wpadnie).

Żadnych nieplanowanych zakupów, ŻADNYCH...

IMG_7308.jpeg

4 pary ze Sports Direct (1x lokalnie, 3x wysyłka z UK), jedna na Aplug.

Edited by Keniutek

W dniu 17.01.2025 o 16:41, Keniutek napisał(-a):

No i wszystko w końcu dotarło 🤪

W tym roku jeszcze tylko ze 2 pary AJ1, po jednej trójek i czwórek i tyle (losowań na SNKRS nie liczę, bo tam i tak nic nie wpadnie).

Żadnych nieplanowanych zakupów, ŻADNYCH...

IMG_7308.jpeg

To pokaż zawartość tych pudełek? 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn, Zelos

15 minut temu, kornel91 napisał(-a):

To pokaż zawartość tych pudełek? 

Puste ma 😁😁😁

13 godzin temu, Keniutek napisał(-a):

Dużo roszad w szafach ale proszę.

IMG_7311.jpeg

Są aż tak wygodne?? Wizualnie to wiadomo każdemu podoba się coś innego no i tylko niestety tylko suche warunki do noszenia takich butów. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn, Zelos

W dniu 14.01.2025 o 17:12, loco50 napisał(-a):

Panowie Haixy Scout w dobrej cenie do oddania po jednym nałożeniu w zasadzie do samochodu. Militaria.pl niestety trochę mnie dymnęły- w opisie była inna rozmiarówka niż w rzeczywistości. Ja pomny doświadczeń ( dobrych)z Haix Black Eagle nawet nie spojrzałem na wszywkę z cyferkami. Pół roku w szafie poleżały, w sobotę wyciągnąłem i niby na początku ok, ale im dłużej w las to ciaśniej. Spojrzałem na wszywkę i nerw mnie targnął. No cóż ślepi w karty nie grają . Trzeba było stosować leninowską zasadę - ufaj ale kontroluj. Nowe były za 1000 z niewielkim haczykiem.

20240826_110258.JPG

20240826_110312.JPG

20250114_170920.JPG

Jaka tam jest długość wkładki.

Zaskakująco wygodne... jak wszystkie ultraboosty w sumie. Konstrukcja góry sprawia, że od pierwszej chwili czuje się jak w kapciach. 

350-ki V2 czyli właśnie te ze zdjęć powyżej są bardzo wygodne. Słabo się w nich prowadzi przez konstrukcję pięty, ale do łażenia rewelacja.

Które Jordany w planach? :D 

Edited by Ceteth

W dniu 18.01.2025 o 22:40, Keniutek napisał(-a):

Dużo roszad w szafach ale proszę.

IMG_7311.jpeg

Jakas promocja była?Czy normalne ceny?

Jedne 700, 3x 918 i 999 (tutaj miałem bon/kod na -500... 1500 bym raczej nie dał).

Chyba jeszcze "lokalnie" Onyx'y wezmę i koniec 🤫 Co ciekawe, stacjonarnie o 300pln taniej niż na stronie.

Edited by Keniutek

Jaka tam jest długość wkładki.
Ja mam wszystkie 44 z wkładką 285mm przy 43 powinno trzymać do 280, tabelowo 277mm.

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

8 godzin temu, Ceteth napisał(-a):

350-ki V2 czyli właśnie te ze zdjęć powyżej są bardzo wygodne. Słabo się w nich prowadzi przez konstrukcję pięty, ale do łażenia rewelacja.

Które Jordany w planach? :D 

Jedynki "chicago" i "obsidian", trójki "pure money "i czwórki "fire red" albo "undefeated". 

23 godziny temu, Keniutek napisał(-a):

Jedne 700, 3x 918 i 999 (tutaj miałem bon/kod na -500... 1500 bym raczej nie dał).

Chyba jeszcze "lokalnie" Onyx'y wezmę i koniec 🤫 Co ciekawe, stacjonarnie o 300pln taniej niż na stronie.

Szkoda,że u mnie nie ma sports direct.

A takie kapcie dziś wpadły w sklepie Pół Ceny 😁

20250125_175102.JPG

17 minut temu, loco50 napisał(-a):

A takie kapcie dziś wpadły w sklepie Pół Ceny 😁

20250125_175102.JPG

Fajne i fajny kolorek, zamsz 🤔🤔🤔