Remy 304 #2651 Napisano 7 Marca 2017 Tam nie ma jakieś siatki materiałowej w sumie tylko taki jakby jeden twór z jakiegoś poliuretanu a pod spodem goretex. Te duże oczka i te malutkie to jeden materiał nie dwa połączone ze sobą. Póki co wziąłem gąbkę z mydłem i umyłem. Mają Goretex więc nie przemokły Mają 2 lata gwarancji to jak się przetrą to naprawią... Ale wygodne buty - polecam. Sporo tego miałem ale te się wyróżniają.Jak się przetrą to poerwsze co odpiszą to opinię że wynikły z normalnego zużycia i np. doboru nieodpowiedniego rozmiaru, co spowodowało złe umiejscowienie palca. Niech się dobrze noszą, i mam nadzieję że wszystko będzie ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71983 #2652 Napisano 8 Marca 2017 Spece, help, please. Warto?https://partenope-shoes.com/pl/brogue/73-derby-brogue-skora-cieleca-cuoio.html 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 304 #2653 Napisano 9 Marca 2017 Spece, help, please. Warto?https://partenope-shoes.com/pl/brogue/73-derby-brogue-skora-cieleca-cuoio.htmlNa forum "but w butonierce" poczytaj opinie.Mi się nie podoba gruba podeszwa no chyba że to ma taki styl.Ciężko w tej cenie o coś logicznego. Jedynie klasycznebuty.pl przychodzi mi do głowy.Choć możesz poszukać czegoś po świecie.Ja fajne trzewiki Barkera kupiłem za podobną cenę a wyglądają mega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #2654 Napisano 15 Marca 2017 Takie wskoczyły na nogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #2655 Napisano 22 Marca 2017 Za tą cenę, masz niesamowity wybór.Te pierwsze nic ciekawego, drugie lepsze.Rozważ Yanko, Meermin, Septemier Larguer, Markowski. Temat ,,Drake kupuje monki'' do zamknięcia Po zakupie dość mocno zdobionych brogsów poszedłem jednak w stronę klasyki od Yanko , wybrałem szersze kopyto G a i tak dość mocno opinaja stopę , aż strach pomyśleć co byłoby przy wyborze normalnego F . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 304 #2656 Napisano 22 Marca 2017 Bardzo dobry zakup.Klasyka z nutą nieszablonowego designu- kształt noska. Dwie pary monków wystarczy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #2657 Napisano 24 Marca 2017 Gratuluje, wspanialy zakup. Tez marze o porządnych doubly monk. W mojej opinii najbardziej uniwersalne buty :-) Temat ,,Drake kupuje monki'' do zamknięcia Po zakupie dość mocno zdobionych brogsów poszedłem jednak w stronę klasyki od Yanko , wybrałem szersze kopyto G a i tak dość mocno opinaja stopę , aż strach pomyśleć co byłoby przy wyborze ] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #2658 Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Nigdy nic takiego nie miałem w Reebokach, a GL6000 trochę przewaliłem. Jedynie w czarnych rozdarła mi się siatka na toe vampie dość szybko. Tymczasem Nike z okazji 30-sto lecia Air Max 1 wraca do rekiniego kształtu przodu buta sprzed lat, bo to co robili ostatni wołało o pomstę do nieba. Jest kocur! Po AM day nike wróciło do standardowego klocko-banana. Chyba najgorszy kształt jedynek (to najnowsze ultra) jaki wyszedł w historii: Te które wkleiłeś - świetne. Tylko, że ich agresywny kształt to też trochę loteria, bo są egzemplarze jak z Twojej fotki, ale równie często zdarzają się "bananowe". macałem je na żywo i jakość skóry jest bardzo dobra, gdzieniegdzie widać odrobinę kleju, ale jest ok. Wziąłbym je, gdyby nie mnóstwo wydatków, które się na siebie nałożyły Edytowane 28 Marca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #2659 Napisano 28 Marca 2017 TOD'S MOCASSINO SUEDE PENNY LOAFER Od dawna chodziły za mną zamszowe loafery no i pozwoliłem sobie na zakup. Wyglądają na węższe niż są w rzeczywistości. Zdjęcie z aukcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 304 #2660 Napisano 28 Marca 2017 Penny loafers... Mi spodobały się tassel loafers- mam granatowe i takie trochę zamieszane- brązowo- zielone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2661 Napisano 29 Marca 2017 Wyprałem materiałowe Ribuki Klasik w 30 stpniach, program delikatny, bez wirowania, z proszkiem ale efekt marny. Tzn buty były mocno brudne po kilkudniowym grilowaniu nad jeziorem. Puszczać w agresywniejszy program, czy odpuścić żeby się nie rozleciały przypadkiem ? (0).(0) 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2662 Napisano 29 Marca 2017 40 stopni to maks. Na wyższej bałbym się prać. Ewentualnie program dłuższy Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2663 Napisano 29 Marca 2017 Ile minut trwa program, w którym pierzesz swoje adiki? (0).(0) 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2664 Napisano 29 Marca 2017 Ten program typowy do sneakersow jest krótki i trwa łącznie z plukaniem 30 minut. Jak są mocno brudne to daje 40 stopni i 1h20min. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2665 Napisano 3 Kwietnia 2017 Mnie dzisiaj takie monki z Allen Edmonds przyszły.,Najlepszy element w tych butach to podeszwa z krepy.,Krepa nie jest tak gęsta jak guma czy plastik i przepuszcza powietrze,.Stopy mogą oddychać tak jak w butach na skórze,jednocześnie podeszwy nie wycierają się tak jak skórzane., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2666 Napisano 3 Kwietnia 2017 Clarksy, wygodniejszych w tej 'klasie" nie miałem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2667 Napisano 5 Kwietnia 2017 Krepa jest ok, jak się nie siedzi cały dzień w pomieszczeniu z zimną podłogą.Można nieźle przemarznąć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2668 Napisano 5 Kwietnia 2017 Krepa jest ok, jak się nie siedzi cały dzień w pomieszczeniu z zimną podłogą.Można nieźle przemarznąć.Widać że kolega młody i pewnie "Stawki" nie oglądał.,W Ameryce "jak się siedzi w pomieszczeniu z zimna podłogą" to się robi tak jak kapitan Roberts.,albo porucznik "łopata miotła" Lewis., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #2669 Napisano 6 Kwietnia 2017 A ja dzisiaj takie cacka kupiłem w Bergu Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24416 #2670 Napisano 6 Kwietnia 2017 Piękne, będziesz zadowolony. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #2671 Napisano 6 Kwietnia 2017 Kupiłem i drugie czarne gladkie. Właściwie to są to buty na mój slub. Czarne pierwszy dzień brązowe drugi dzień. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24416 #2672 Napisano 6 Kwietnia 2017 Super, gładki oksford daje radę. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2673 Napisano 7 Kwietnia 2017 Bardzo ładne buty .Ciekawe jest to krzywe ułożenie napisów, krzywizna jest inna w lewym i prawym bucie i jak widać jest powtarzalna w obu parach. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #2674 Napisano 7 Kwietnia 2017 Też mnie ta krzywizna zastanawia. Chociaż nie wpływa na komfort noszenia butów. Bardziej psychiczny że w butach takich jak te taki szczegół niedopracowany. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84900 #2675 Napisano 7 Kwietnia 2017 Nie takie eksluzywne zakupy ale takie zakupy z ostatniego miesiąca. Na te jeszcze czekam. Wszystko Polscy producenci. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach