gasp50 680 #4101 Napisano 19 Maja 2018 Mają ciekawa podeszwę fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #4102 Napisano 20 Maja 2018 No ja, jako prawie emeryt , to już raczej wolę takie "wąsate sneakersy", jak te: Bardzo ładne są te Herringi.Brakuje trochę bardziej odważnego designu kolorystycznego jak np. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4103 Napisano 20 Maja 2018 Dziś na mojej trawie pasą się AJ 9 Retro :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #4104 Napisano 20 Maja 2018 Ja kupiłem dziś takie dzieci słońcaTo dla nastolatów? ;-)Wyzwisk na "p" czy "c" w Polsce można się spodziewać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #4105 Napisano 20 Maja 2018 Są w promocji... http://www.recnews.co.uk/sneakers-just-cavalli-men-shoes-hightop-trainers-white-wnhkpjy-discount-5384.cfm 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 680 #4106 Napisano 20 Maja 2018 W scc w Katowicach 750 zł życie się mówi Co do Zapytania remiego jakby to powiedzieć znam swoją wartość idąc z fajna moją dziewczyna na szpilce i mając jakaś postawę typu 50cm w ręce to mam wyrabane pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #4107 Napisano 20 Maja 2018 (edytowane) W scc w Katowicach 750 zł życie się mówi Co do Zapytania remiego jakby to powiedzieć znam swoją wartość idąc z fajna moją dziewczyna na szpilce i mając jakaś postawę typu 50cm w ręce to mam wyrabane pozdrawiamNawet jakbyś nie miał tej dziewczyny i podstawy to też powinieneś mieć na takie zaczepki „wyrąbane”. Z niczego nie musisz się tłumaczyć - ani ile kosztowały ani że tęczowe. Normalnie jak w wątku Rolexa się tu robi... Edytowane 20 Maja 2018 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 680 #4108 Napisano 20 Maja 2018 Desmo masz rację czasami nie potrafię tez się powstrzymać nie ma co się tu wypowiadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4109 Napisano 20 Maja 2018 Desmo masz rację czasami nie potrafię tez się powstrzymać nie ma co się tu wypowiadaćNie ma też co się irytować , trampki , jak trampki, oryginalne , tylko jak pisałem wcześniej, na ten typ buta zdecydowanie za drogie. ( 500 PLN? ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4110 Napisano 20 Maja 2018 Kazdy ma swoje psychologiczne limity dla niektorych 500zl za zegarek to juz za duzo Co do trampek to dla mnie cena conversów to juz jest limit za takie buty, ale ja w trampkach wygladam jakbym uciekl z liceum, wiec nie kupuje. Co innego jak moja kobieta takie chce tu jakos inaczej na to patrze Dzisiaj pogoda ladna to ubralem flyknity o takie: 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4111 Napisano 20 Maja 2018 Dla mnie te trampki są genialne! Jeśli gdzieś je znajdę za 500 zł, to może się skuszę Ale to po wakacjach Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4112 Napisano 20 Maja 2018 (edytowane) Fajne buty.( @vvv) Edytowane 20 Maja 2018 przez Mistrz Yoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70919 #4113 Napisano 20 Maja 2018 Bardzo ładne są te Herringi.Brakuje trochę bardziej odważnego designu kolorystycznego jak np. A cóż to? Bo ciekawe dosyć. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #4114 Napisano 21 Maja 2018 A cóż to? Bo ciekawe dosyć. John Lobb dla Aston Martin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70919 #4115 Napisano 21 Maja 2018 Dzięki. Całkiem fajne butki mają na stronie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #4116 Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Powitałem kolejne Red Wing Shoes w rodzinie WEEKENDER CHUKKA STYLE NO. 3322 Edytowane 23 Maja 2018 przez Mizu80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4117 Napisano 24 Maja 2018 Ktoś ma buty Diadora? Jakieś porównanie do NB? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4118 Napisano 24 Maja 2018 Ktoś ma buty Diadora? Jakieś porównanie do NB?Ja miałem wersje made in italy. Wykonanie świetne ale buty wąskie i bardzo glebokie. Czułem się w nich jak w kaloszach. Nie trzymają stopy kompletnie i mnie się źle chodziło. Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #4119 Napisano 24 Maja 2018 Diadora ma ciekawą kolorystykęCeny trochę wysokie ale ja się nie znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4120 Napisano 24 Maja 2018 Wyglądaja ciekawie : https://sneakerstudio.pl/pol_m_MESKIE_Marki_DIADORA-673.html 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4121 Napisano 24 Maja 2018 mi wpadł w oko model N9000, wersji kolorystycznych w necie sporo. Jak wąskie to ok, gorzej z głębokością bo rozumiem, że to na wysoką stopę - ja należę do tych z niskim podbiciem. Mi NB pasują bo nie muszę ich mocno dociągać a stopa nie ma luzów w bucie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polewoj 11 #4122 Napisano 26 Maja 2018 Widziałem w TK Maxx półbuty typu Oxford włoskiej firmy O'Mario.Buty w całości wykonane ze skóry, na skórzanych podeszwach.Szukałem w sieci jakichś opinii na temat butów tej firmy i nic nie znalazłem.Ktoś miał do czynienia z butami w/w producenta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4123 Napisano 26 Maja 2018 mi wpadł w oko model N9000, wersji kolorystycznych w necie sporo. Jak wąskie to ok, gorzej z głębokością bo rozumiem, że to na wysoką stopę - ja należę do tych z niskim podbiciem. Mi NB pasują bo nie muszę ich mocno dociągać a stopa nie ma luzów w bucieNa bardzo wysoką bym powiedział. Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #4124 Napisano 26 Maja 2018 Moje pierwsze NB. Made in England. Dobry, czy nietrafiony zakup? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 225 #4125 Napisano 26 Maja 2018 Ty je kupiłeś i będziesz w nich chodził więc może sam sobie (i nam przy okazji) odpowiedz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach