gszydlowsky 11430 #6051 Napisano 10 Marca 2023 1 minutę temu, Londek napisał(-a): Ależ ta łyżwa ma przeszycie niewyjściowe 👀 Ważne że pasuje do Casio MTP 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6052 Napisano 10 Marca 2023 Dobry pretekst żeby coś z Tiffany dial dokupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49591 #6053 Napisano 10 Marca 2023 49 minutes ago, gszydlowsky said: Ważne że pasuje do Casio MTP 😉 Z taką jakością wykonania to tylko z budżetowcem będzie współgrać😉 54 minutes ago, Ceteth said: Racja, to jest lekki f*ck up Bazarowa jakość 👌🏻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6054 Napisano 10 Marca 2023 Jak większość Nike w sumie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #6055 Napisano 21 Marca 2023 Cos nie mam szczescia do jordanow, dzisiaj tez sie nie udalo. W niedziele drop AM1 86 original (big bubble). 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6056 Napisano 21 Marca 2023 Nie pojmuję i już nie próbuję pojąc tego fenomenu. Buty brzydkie jak październikowa noc, ale to oczywiście kwestia gustu. Uszyte jak przez pijanego ucznia szkoły zawodowej - to już fakt - a to kolekcjonerska gratka.... 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 302 #6057 Napisano 21 Marca 2023 2 godziny temu, Adi napisał(-a): Nie pojmuję i już nie próbuję pojąc tego fenomenu. Buty brzydkie jak październikowa noc, ale to oczywiście kwestia gustu. Uszyte jak przez pijanego ucznia szkoły zawodowej - to już fakt - a to kolekcjonerska gratka.... To jak z monetami kolekcjonerskimi - nie liczy się uroda, liczy się że mały nakład. A jak są jakieś defekty to jeszcze podnosi wartość 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #6058 Napisano 21 Marca 2023 3 godziny temu, Adi napisał(-a): Nie pojmuję i już nie próbuję pojąc tego fenomenu. Buty brzydkie jak październikowa noc, ale to oczywiście kwestia gustu. Uszyte jak przez pijanego ucznia szkoły zawodowej - to już fakt - a to kolekcjonerska gratka.... Tak jest juz z wszystkim z zegarkami, samochodami itd. Air max to historia Nike, ale fakt jest ze od lat jakosc jest coraz gorsza zarowno materialow jak i wykonania 😕 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 251 #6059 Napisano 27 Marca 2023 Jakiś czas temu mierzyłem te buty. Jakościowo genialne, zszywana cholewka z podeszwą, środek wyściełany miękką skórką. Ciekawostą są przelotki z kuleczkami ,które działają jak łożysko dla sznurówek( standard w butach Han Wag). Bardzo sztywne jak na alpinistyczny but przystało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 339 #6060 Napisano 27 Marca 2023 No ale kupiłeś ? Bo ja na Meindle Perfekt polowałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 251 #6061 Napisano 28 Marca 2023 Kupiłem ale oddałem, tyle co po domu pochodziłem. Mam Dwie pary butów Meindl, między innymi model Island I zdecydowanie mniej sztywne. Perfecty to ta sama półka jak te HanWagi powyżej. Do pracy w lesie były by idealne. Napewno bardziej żywotne są takie buty ze zszywaną podeszwą. Do tego mała ilość szwów czyni but praktycznie nie do zajechania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6062 Napisano 29 Marca 2023 On 3/27/2023 at 10:16 PM, LUKASZOWSKI said: zszywana cholewka z podeszwą Po czym wnosisz ze przyszwa jest zszywana z podeszwą? To ze to tak wyglada na zdjeciach to jeszcze nie znaczy ze tak jest... Czy ktos moze potwierdzic ze te buty są goodyear welted? Czy but ma podpodeszwe? Jesli tak to z jakiego materiału? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #6063 Napisano 29 Marca 2023 (edytowane) Kolega pisał o cholewce. Te buty technicznie nie mają przyszwy ( mylonej już od lat wszędzie z obłożynami czyli nałożonymi(obłożonymi) fragmentami cholewki z dziurkami, nie ma np. czegoś takiego jak nieschodzące się przyszwy/przyszwa bo to wszyty element cholewki poniżej obłożyn, tutaj mamy długi język i od razu nosek, nie ma wszytej przyszwy jako fragmentu cholewki. Oczywiście jakby się uprzeć dla łatwości opisu można i w lotnikach z jednego kawałka skóry wyróżnić przyszwę i obłożyny). Buty są szyte, podpodeszwę oczywiście mają, zapewne z tego materiału z jakiego każde buty dobrej klasy, czyli skóry, kosztują 3k pln;) Edytowane 29 Marca 2023 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6064 Napisano 29 Marca 2023 bez skupiania sie na puryzmie jezykowym znalazlem co chcialem tutaj: https://www.hanwag.com/eu/en-gb/our-story/production-our-story/construction 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 251 #6065 Napisano 29 Marca 2023 7 godzin temu, o.m.e.g.a napisał(-a): Po czym wnosisz ze przyszwa jest zszywana z podeszwą? To ze to tak wyglada na zdjeciach to jeszcze nie znaczy ze tak jest... Czy ktos moze potwierdzic ze te buty są goodyear welted? Czy but ma podpodeszwe? Jesli tak to z jakiego materiału? Jeśli chodzi o podeszwe to faktycznie, przyszwa skórzana jest zszywana z cholewką. Te han wagi powyżej zostały zszyte potrójnym szwem. jeśli chodzi o samą podeszwe to jest na vibramie. But ten ma konkretne zastosowanie, takie jak: zimowa wspinaczka alpejska z rakami. Sztywność niemalże na poziomie butów narciarskich. Jeśli interesują Cię takie buty to polecam również Słowacką firme: https://makaraobuv.sk Zdecydowanie bardziej miekki but. Jak dla mnie mega wygodny . A jeśli interesuje Cię but który jest w całości zszyty ze skórzaną podeszą to polecam buty z Northampton z UK: Crockett and John's, churches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6066 Napisano 30 Marca 2023 Osobiscie preferuje Tricker's 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #6067 Napisano 16 Kwietnia 2023 W dniu 17.01.2023 o 14:35, satanic napisał(-a): Mnie syn na takie naciągnął. Macie jakieś.sprawdzone sklepy na Fajne Nike 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15859 #6068 Napisano 16 Kwietnia 2023 8 minut temu, Mistrz17 napisał(-a): Macie jakieś.sprawdzone sklepy na Fajne Nike Ja brałem z oficjalnej strony, trafiają się co jakiś czas promocje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #6069 Napisano 16 Kwietnia 2023 3 minuty temu, satanic napisał(-a): Ja brałem z oficjalnej strony, trafiają się co jakiś czas promocje. Ale ten sklep ma jakieś bardzo słabe opinie..... I płatność kartą i PayPal o tym samym mówimy? 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6070 Napisano 16 Kwietnia 2023 ja kupowałem wiele razy, przede wszystkim rzeczy dla dzieci, żadnych problemów, można śmiało kupowac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5434 #6071 Napisano 16 Kwietnia 2023 34 minuty temu, Mistrz17 napisał(-a): Macie jakieś.sprawdzone sklepy na Fajne Nike Sk store, Warsaw Sneaker Store... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15859 #6072 Napisano 16 Kwietnia 2023 25 minut temu, Mistrz17 napisał(-a): Ale ten sklep ma jakieś bardzo słabe opinie..... I płatność kartą i PayPal o tym samym mówimy? Też kilka razy kupowałem i bez problemów, wysyłka z zagranicy idzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #6073 Napisano 16 Kwietnia 2023 7 minut temu, satanic napisał(-a): Też kilka razy kupowałem i bez problemów, wysyłka z zagranicy idzie. A płaciłeś jak? Jak można.wiedzieć Pytam bo ostatnio mam jakiegoś pecha i już umoczyłem w.tym.roku 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15859 #6074 Napisano 16 Kwietnia 2023 Karta kredytowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6075 Napisano 16 Kwietnia 2023 Moje ostatnie dwa nabytki centennial 85 invincible run 3 na długie wybiegania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach