Master Yoda 2171 #826 Napisano 15 Maja 2014 Byłeś blisko Widziałem reedycje chyba w sklepievWojasa:-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #827 Napisano 15 Maja 2014 Relaks Snowmariner 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #828 Napisano 15 Maja 2014 Buty do biegania, to moze ze 4 osoby pokazaly. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #829 Napisano 15 Maja 2014 Jak trampki kosztują tyle co buty to po zapłaceniu może się nawet człowiekowi wydawać że kupił buty a nie że przepłacił za pepepgi. :-) KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #830 Napisano 15 Maja 2014 Stricte buty jako buty/boots, to wyglądają tak: Rzecz jasna nie o kolor, nie o firmę, a o kształt(fason) się rozchodzi i to pewnie miał na myśli LMed Angielskie lakierki to raczej patent oxford, czyli lakierowane półbuty formalne. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #831 Napisano 15 Maja 2014 trampki to mniej więcej takie buty, jak z malucha samochód... ja też po cichu, na starcie tego wątku, liczyłem, że będzie o butach, a nie o trampkach z CH... ale co zrobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #832 Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Może już nie przesadzajmy bo nam żyłka pęknie....:-) z zadęcia:-)Buty sportowe to nie buty ,trampki to juz nie wiadomo co...Sami potomkowie Radziwiłow i Branickich Edytowane 15 Maja 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #833 Napisano 15 Maja 2014 A mi się wydaje, że w każdym temacie szukacie problemu... Igły w stoku siana...Temat fajnie się rozwija... Było o lakierowanych półbutach, o butach do biegania, do chodzenia na co dzień... Co w tym złego?Szczerze ja wolę poczytać i popatrzeć na adidasy, bo może mi coś wpadnie w oko.Półbuty, kótre były przedstawiane - super naprawdę się podobają mi, ale jestem za młody do noszenia ich ( nie dorosłem) i cenowo poza zasięgiem Jest to temat po godzinach i nie trzeba chyba się napinać... Są przecież fora dotyczące tylko BUTÓW z dużych liter... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #834 Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) A dlaczego jesteś za młody na eleganckie buty? Edytowane 15 Maja 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #835 Napisano 15 Maja 2014 d... ja też po cichu, na starcie tego wątku, liczyłem, że będzie o butach, a nie o trampkach z CH... ale co zrobić A zadzwon do Ala Bundy:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #836 Napisano 16 Maja 2014 Widzę, że z niektórych kolegów to już tacy koneserzy klasycznej, eleganckiej mody męskiej zrobili, że głowa mała Nie popadajcie w skrajności Panowie. But to but i każdy nosi to co lubi i co mu się podoba. To samo też może prezentować w tym wątku.Łukasz jeśli liczyłeś na to o czym piszesz to jest do tego specyficzne forum, gdzie sportowych "niebutów" z CH nie uświadczysz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #837 Napisano 16 Maja 2014 Bartosz - czuję się w takich butach źle Trochę jak klaun za młody, dlatego że nie dorosłem. Może kiedyś, ale obecnie gdzie preferuję sportowy ubiór i pracę też mam związaną ze sportem nie idzie to w parze Jash +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #838 Napisano 16 Maja 2014 Może już nie przesadzajmy bo nam żyłka pęknie....:-) z zadęcia:-) Buty sportowe to nie buty ,trampki to juz nie wiadomo co... Sami potomkowie Radziwiłow i Branickich A ja uważam że chińskie trampki to jest właśnie to. Kosztują tyle ile są warte, nikt mi nie wmawia że mam w nich bliżej do np. Ronaldo no i najważniejsze - nie reklamuję żadnego logo kiedy je zakładam. KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4639 #839 Napisano 16 Maja 2014 Nie wiem, czy reprezentują poziom adekwatny do tego co powinno pojawiać się w tym wątku ale ostatnio zakupiłem takie: I takie: Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #840 Napisano 16 Maja 2014 Astral, piersze sie nadają, te drugie już nie bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #841 Napisano 16 Maja 2014 Panowie nie róbmy wiochy, poniżej Barkerów nie schodźmy. Wstydu nie macie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #842 Napisano 16 Maja 2014 Pavulon normalnie się z Tobą nie zgadzam. Te pierwsze lekki odpust , te drugie natomiast magiczne . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #843 Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Miałem kiedyś Jordany białe, kupiłem je jak byłem w wojsku w 2003 roku (wtedy styl retro nie był jeszcze popularny, a to był model retro, białe, w dwukolorowe szare ciapki z pluszowym logiem na języku - może ktoś ze snikerowych frików wskaże mi model?) Piękne czasy, teraz pewnie są warte fortunę Edytowane 16 Maja 2014 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #844 Napisano 16 Maja 2014 Raczej nie są, jeśli był to model retro (wznowienie, a nie oryginalne). Zobacz czy to któreś z tych:http://bootstrapbit.com/wp-content/uploads/2014/05/air-jordan-23-wallpaperair-jordan-13-retro-playoff-sneakers---free-download-wallpaper-t3g3xl51.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #845 Napisano 17 Maja 2014 Nie, żadne z tych, choć trochę podobne do tych w drugiej kolumnie od lewej, drugie od góry, tylko niższe, bez osłony na sznurowki, bez czerwonych wstawek. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #846 Napisano 17 Maja 2014 Filip, na języku powinien być ciąg cyfr - to "referencja" modelu. Na jordanach się nie znam, bo to nie był nigdy krąg moich snikerowych zainteresowań, ale zawsze możesz zapytać np. na forum SHC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #847 Napisano 22 Maja 2014 Szukam czegoś podobnego do Ecco Biom Lite. Nie za ciężkie, sportowe, ażurowe...Zna ktoś coś z Kolegów? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #848 Napisano 22 Maja 2014 Jash zainspirowałeś mnie do poszukiwań modeli brytyjskich lub amerykańskich i znalazłem i kupiłem takie 567: 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #849 Napisano 22 Maja 2014 Fajne. gdzie kupiłeś i w jakiej cenie oraz jak zweryfikować czy model jest brytyjski lub amerykański czy tez chiński? Będzie napisane made in....? czy patrzeć po konkretnych modelach i ich oznaczeniach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #850 Napisano 22 Maja 2014 (edytowane) Fajne. gdzie kupiłeś i w jakiej cenie oraz jak zweryfikować czy model jest brytyjski lub amerykański czy tez chiński? Będzie napisane made in....? czy patrzeć po konkretnych modelach i ich oznaczeniach?Wersja UK i USA mają to wyszyte na języku. Piotrek 576 - zarąbiste! Edytowane 22 Maja 2014 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach