Gość Jash #1526 Napisano 28 Października 2015 No nie wiem. Noszę numer 41. Mnie też doradzali numer mniejsze, ale nie było, więc zaryzykowałem z tym który mam. Buty są dość ciasne. Znaczy do rozchodzenia. Gdybym posłuchał i wziął 40 nawet bym na nogę ich nie wbił. Ja mam wąską stopę i niskie podbicie, kobieta napisała, że 41 będzie za szerokie. Zobaczymy w piątek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1527 Napisano 29 Października 2015 (edytowane) No to może być. Bo ja mam średnią i to właśnie w podbiciu jest największy problem. Najwyżej wymienisz, na większy. Edytowane 29 Października 2015 przez dejko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #1528 Napisano 29 Października 2015 poszłam po bluzkę wróciłam z butami szajs, bo szajs...ale moze sie przydadzą do jakiegos ubiorkuTo pantofle nocne skoro spoczywają na poduszce ;-) Czyli wąż skusił Ewę, tylko gdzie jest jabłko i Adam? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1529 Napisano 29 Października 2015 Najwyżej wymienisz, na większy. Tu jest niestety problem bo 41 już nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #1530 Napisano 29 Października 2015 (edytowane) Można oddać do szewca na rozciąganie albi kupić spray który to ułatwia i wstawić na "podkręcone" prawidła. Edytowane 29 Października 2015 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1531 Napisano 29 Października 2015 O rozmiar w górę nie wyciągnie. Spreye i prawidła są dobre, żeby zlikwidować obcieranie wywołane przez niedostosowanie kopyta na którym uszyto but do stopy noszącego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1532 Napisano 29 Października 2015 W rozbijanie bawił się nie będę. Albo będę ok, albo wracają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #1533 Napisano 30 Października 2015 poszłam po bluzkę wróciłam z butami szajs, bo szajs...ale moze sie przydadzą do jakiegos ubiorkuuwielbiam kobiety w szpilkach są takie sexy,a swoją drogą śliczne stópki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KlaudiaL #1534 Napisano 30 Października 2015 Dziękuje czyżby fetyszysta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1535 Napisano 31 Października 2015 Buty przyszły, bardzo ładne. Idealne jak dla mnie. Niestety o ile na długość ok to są tak wąskie i ciasne w podbiciu, że nie ma szans, abym w nich chodził. Lewo je założyłem...szkoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1536 Napisano 31 Października 2015 To jeszcze można by spróbować rozbić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #1537 Napisano 1 Listopada 2015 Mam do was pytanie, może ktoś z was się orientuje czy da się zlikwidować lub zmniejszyć zagięcia na butach. Kupiłem w tygodniu buciki z Conhpola z takiego delikatnego zamszu i po jednym wyjściu lewy brzydko się zgina przy chodzeniu. Czy to wada skóry czy ten typ tak ma choć w innych tego probelmu nie miałem. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #1538 Napisano 1 Listopada 2015 To wada kiepskiej skóry. Dla tych którzy lubią klasyczne buty, linkuję wywiad jaki przeprowadziłem z Olivierem Dannefalkiem z Skoaktiebolaget w Szwecji: Link: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4023-skoaktiebolaget-olivier-dannefalk-wywiad-dla-bwb/?do=findComment&comment=184282 mała zajawka: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #1539 Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) Czy można to reklamować czy po ptokach? Edytowane 1 Listopada 2015 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #1540 Napisano 1 Listopada 2015 To jest wada w doborze skóry przez producenta, ale pewnie ciężko będzie toczyć batalię.. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #1541 Napisano 1 Listopada 2015 Dzięki eye-lip napisałem do nich zobaczę jak się odniosą. Szkoda bo wygodne buciki. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1542 Napisano 1 Listopada 2015 To jeszcze można by spróbować rozbić. Nie sądzę, buty są tak ciasne, że czuje jak miażdżą mi po bokach palce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1543 Napisano 6 Listopada 2015 Kupione na ..forum:)Ecco Retro Sneaker 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1544 Napisano 7 Listopada 2015 Dzisiaj takie trzewiki na spontanie kupione w Ryłko. Cena była dobra to i zakupiłem. Nubuk więc na wiosnę/lato. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1545 Napisano 7 Listopada 2015 Kupione na ..forum:)Ecco Retro SneakerIMG_20151106_134112.jpgMęskich nie mieli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1546 Napisano 7 Listopada 2015 Męskich nie mieli Następny -w domu mi to samo pani truje... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1547 Napisano 7 Listopada 2015 Następny -w domu mi to samo pani truje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4482 #1548 Napisano 8 Listopada 2015 no to sexu nie będzie, najgorsze, że Ecco to szajs, który ze stopy robi syf... więc zostałeś z niczym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #1549 Napisano 8 Listopada 2015 Ecco to tylko nazwa. Kiedyś jeszcze była jakość. Później niewiele z tego zostało. Pamiętam jak znajomy kupił buty za 599 a one się dość szybko rozleciały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1550 Napisano 8 Listopada 2015 Dla typowego polskiego użytkownika, to chyba nie ma butów które by się dość szybko nie rozleciały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach