Krygo 18774 #1551 Napisano 8 Listopada 2015 Dzisiaj takie trzewiki na spontanie kupione w Ryłko. Cena była dobra to i zakupiłem. Nubuk więc na wiosnę/lato. Fajne. Jaki to dokładnie model bo na ich stronie ich nie znalazłem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1552 Napisano 8 Listopada 2015 Fajne. Jaki to dokładnie model bo na ich stronie ich nie znalazłem?https://www.rylko.com/pl/produkt/IDSI09_IT9,85475,8.html Ja kupiłem w outlecie i cena była jeszcze niższa niż ta na stronie. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #1553 Napisano 8 Listopada 2015 Dzięki Stwierdzam ,że na Twoim zdjęciu wyglądają 10x bardziej korzystnie... Na stronie nawet bym na nie nie zwrócił uwagi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1554 Napisano 8 Listopada 2015 Dzięki Stwierdzam ,że na Twoim zdjęciu wyglądają 10x bardziej korzystnie... Na stronie nawet bym na nie nie zwrócił uwagi. Masz racje, też to zauważyłem W rzeczywistości wyglądają lepiej czyli tak jak na moim zdjęciu. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1555 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Dla typowego polskiego użytkownika, to chyba nie ma butów które by się dość szybko nie rozleciały. Prawda Edytowane 8 Listopada 2015 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85188 #1556 Napisano 8 Listopada 2015 Diego fajne te Ryłko. Ja takie ostatnio do pracy zakupiłem. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 723 #1557 Napisano 8 Listopada 2015 Diego fajne te Ryłko. Ja takie ostatnio do pracy zakupiłem. dobry wybór tylko na tym foto jakoś przody zadarte ku górze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1558 Napisano 8 Listopada 2015 W tym stylu, ja kupiłem ostatnio takie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6742 #1559 Napisano 8 Listopada 2015 Deiko jaki to model? 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6742 #1560 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) U mnie wskoczyło Edytowane 8 Listopada 2015 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1561 Napisano 8 Listopada 2015 Deiko jaki to model? Adidas Porsche Speedster.Chyba już wycofane z produkcji, bo na rynku są ostatnie sztuki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85188 #1562 Napisano 8 Listopada 2015 dobry wybór tylko na tym foto jakoś przody zadarte ku górze Faktycznie nie są i kolor czerwony nie jest taki intensywny. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1563 Napisano 8 Listopada 2015 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #1564 Napisano 8 Listopada 2015 Ecco to tylko nazwa. Kiedyś jeszcze była jakość. Później niewiele z tego zostało. Pamiętam jak znajomy kupił buty za 599 a one się dość szybko rozleciały. Ja natomiast na Ecco złego słowa nie powiem dzieci noszą jeden po drugim i nic ja również Ecco Bendix 2 sezoony i pewnie jeszcze kilka przetrwają świetne buty.Wczoraj także szukałem Ecco ale na nogi wpadły te super są :Clarks Padley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1565 Napisano 8 Listopada 2015 Też mi się jeden model Clarksów spodobał, czekam na info z rozmiarówką. Jak nie będzie to się poddaję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1566 Napisano 8 Listopada 2015 Nosiłem podobne jak.....słuchałem Depeche Mode 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #1567 Napisano 8 Listopada 2015 To słuchałeś i nie słuchasz heh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1568 Napisano 8 Listopada 2015 Słucham, ale już się innaczej ubieram niż 25 lat temu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1569 Napisano 8 Listopada 2015 Też mi się jeden model Clarksów spodobał, czekam na info z rozmiarówką. Jak nie będzie to się poddaję Rewelacyjne - co to za model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1570 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Rewelacyjne - co to za model ? Edward Lord - http://www.clarks.pl/product/26104374/ EDYTA: Dostałem info ze sklepu, że jest pełna rozmiarówka, tylko, że sklep buty zamawia z Wielkiej Brytanii z Clarksa, bo nie są normalnie dostępne na nasz rynek. No nic, klikam Edytowane 9 Listopada 2015 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #1571 Napisano 12 Listopada 2015 A ja takie: To już moje 5 Clarksy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #1572 Napisano 12 Listopada 2015 Jestem pozytywnie zaskoczony wytrzymałością butów Clarks jak na obecne czasy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1573 Napisano 12 Listopada 2015 Dla mnie to będą pierwsze Clarksy i pierwsze buty GYW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #1574 Napisano 12 Listopada 2015 Mi pasuje wykonanie, wzory i rozmiarówka.Wiem, że jak zamówię 44 to będzie zawsze idealnie.A jeszcze wystarczy trochę poczekać i na bank będzie przecena 30-40% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1575 Napisano 12 Listopada 2015 Mam ten sam model sztybletów Clarks. Nie wiem za ile kupiłeś, ale mi dwa lata temu udało się je nabyć za 259 zł. Jak za tę cenę - wygląd, materiały i jakość wykonania bardzo dobre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach