sirkozi 12 #2251 Napisano 3 Lipca 2016 (edytowane) A ja sobie takie kupiłem "oficerki" Na openera? Dużo osób w takich biegało, nawet jak była prognoza na 30 stopni bez deszczu. Edytowane 3 Lipca 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #2252 Napisano 3 Lipca 2016 E tam,na ryby i na grzyby jako ochrona przed małymi gadzinami- kleszczami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #2253 Napisano 3 Lipca 2016 Aligator :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 304 #2254 Napisano 3 Lipca 2016 (edytowane) Polska pod "objęciami" ZSRR w porównaniu do Węgier, została dość mocno wytrzebiona z zakładów zajmujących się modą męską. Później transormacja pod hasłem dresu i nie było kontynuacji przedwojennego pięknego okresu....Fajna relacja eye_lip!Trochę tam dziwnych butów się pojawia ale o gustach... Edytowane 3 Lipca 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #2255 Napisano 4 Lipca 2016 A tutaj coś dla miłośników egzotyki moja fotorelacja z wizyty w BudpeszciePiękne te egzotyki. Tak się zastanawiam jacy ludzie je noszą i na jakie okazje? Widujecie takich? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24424 #2256 Napisano 4 Lipca 2016 Nie wiem jak Ty ale ja znam i widuję :-D 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2257 Napisano 4 Lipca 2016 Buty rzadko, częściej torebki,kurtki-sam mam portfel z gada 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2258 Napisano 4 Lipca 2016 Ja bym chętnie widział takie buty u siebie. Te z żaby zrobiły na mnie wrażenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #2259 Napisano 4 Lipca 2016 Nie wiem jak Ty ale ja znam i widuję :-DNo ja właśnie raczej nie, stąd pytanie? A kim są, w sensie zawodu, pewnie nie prawnikami, czy lekarzami, może architekci? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24424 #2260 Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Mam wrażenie że szukasz głębszego sensu tam gdzie go nie ma. Kim są właściciele speedmastera? Na pewno nie robole, sprzedawcy w sklepie, strapmejkerzy, nie fryzjerzy.. To może inzynierowie, handlowcy, wlasciciele małych marketów i menadżerowie.. Edytowane 4 Lipca 2016 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #2261 Napisano 4 Lipca 2016 Może masz rację Fajny wyjazd miałeś, ciekawa relacja jest na Twojej stronie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24424 #2262 Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Wiesz to jak z zegarkami, wśród fanatyków nie ma podziału na wiek i zawody Dzięki, gdyby nie to że mam 20 par butów gyw to pewnie bym coś przywiózł Edytowane 4 Lipca 2016 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2263 Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Wiesz to jak z zegarkami, wśród fanatyków jie ma podziału na wiek i zawody Dokładnie tak! Kiedyś muszę takie mieć.Płaszczka jest mega! Edytowane 4 Lipca 2016 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dandrax 2 #2264 Napisano 5 Lipca 2016 Panowie ( i panie) potrzebuję kilka pomysłów na buty codzienne, takie do jeansów, t-shirtów i czasem koszuli casualowej. W cenie max maksów 300PLN. Kolor czarny, szary, albo brązowy, z przewagą na ten ostatni. Fajnie by było, gdyby posiadały jakąś wentylację i były jak najbardziej z naturalnych materiałów. Pytam tu, bo w butonierce to pewnie mnie zjedzą =D Coś w tym stylu (jestem otwarty na inne propozycje, aczkolwiek nie takie zbyt ekstrawaganckie) Fajnie były, by przymierzyć przed zakupem (Wrocław), bo każde buty mam w innych rozmiarach =p budżet nieprzekraczalny, więc proszę nie proponujcie marki x w cenie 500, bo dobra firma. Nie dam więcej, bo nie mam. Dzięki z góry za pomysły =) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BellaUrsa 71 #2265 Napisano 5 Lipca 2016 Witam, Nie wiem co się dzieje, mam nadzieję, że to nie początki kryzysu wieku średniego, ale jak do tej pory do pracy w biurze - niby dział IT, ale jakiś dress-code obowiązuje - wybierałem skórzane pantofle od Lasockiego (można kupić ładnie i tanio, ale niestety niezbyt dobrze) to teraz za namowami żony na lato odpaliłem pierwsze w życiu Conversy (kto to w ogóle słyszał płacić tyle za trampki) a dzisiaj dodatkowo skusiłem się na parę NB: No sam nie wiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #2266 Napisano 5 Lipca 2016 Idziesz w dobrym kierunku. Moje ulubione to GL6000 tylko się siatka szybko przeciera... i tak je kupuję na bieżąco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dandrax 2 #2267 Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) No ja właśnie chcę się przesiąść z conversow. I tak jestem w szoku, bo wytrzymały 3 lata tyrania do pracy, na rajdy i wszędzie, gdzie się dało. Kupiłem tanio (jak na all stary), bo pani ekspedientka oddała mi swoją zniżkę. Brat zajechał dwie pary w ciągu roku Kojarzy ktoś firmę pilpol? Bo mają buty idealnie wpasowane w moje kryteria Edytowane 5 Lipca 2016 przez Dandrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #2268 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Takie dziś kupiłem, all star M5039. Po złej przygodzie z Superstarami mam nadzieje że te będą solidniejsze. Edytowane 6 Lipca 2016 przez AdamB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #2269 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Witam, Nie wiem co się dzieje, mam nadzieję, że to nie początki kryzysu wieku średniego, ale jak do tej pory do pracy w biurze - niby dział IT, ale jakiś dress-code obowiązuje - wybierałem skórzane pantofle od Lasockiego (można kupić ładnie i tanio, ale niestety niezbyt dobrze) to teraz za namowami żony na lato odpaliłem pierwsze w życiu Conversy (kto to w ogóle słyszał płacić tyle za trampki) a dzisiaj dodatkowo skusiłem się na parę NB: No sam nie wiem...Co to za model? Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Lipca 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BellaUrsa 71 #2270 Napisano 6 Lipca 2016 Co to za model? Model wraz z wersją kolorystyczną to U410MRB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #2271 Napisano 7 Lipca 2016 Dziękuję. Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #2272 Napisano 19 Lipca 2016 Ja w ostatnim czasie najczęściej chodze w tych mokasynach:Bardzo wygodne, są ze skóry tak wiec noga w nich oddycha. Kupiłem sobie do nich specjalne skarpetki. Niestety ale stópki do mokasynów są ciężko dostępne w sklepach stacjonarnych ( oczywiście te męskie) tak więc musiałem zamówic na allegro. Swoją drogą to jesli ktoś z Was chciałbym zrobić sobie zakupy obuwnicze w najbliższym czasie to dość duże promocje na skórzane buty męskie pojawiły się na stronie Aligoo:http://aligoo.pl/kategoria/obuwie-meskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2273 Napisano 22 Lipca 2016 Pierwsze Reeboki od 23lat Niby piszą że "hand made " aż mnie ciekawi czy będą lepsze od NB. Właściwie teraz używam Adidas, Nike, NB i teraz Reebok. Jak narazie to Adidasy jakość maja najgorsza, zaczynają mi się paski odpruwac . Nike cały czas w stanie jak nowe NB dla mnie zawsze były wyznacznikiem dobrze zrobionego obuwia sportowo/casualowego. Te Reeboki wyglądają niesamowicie dobrze wykończone, Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouAreNext 14 #2274 Napisano 23 Lipca 2016 (edytowane) Ja w ostatnim czasie najczęściej chodze w tych mokasynach: Bardzo wygodne, są ze skóry tak wiec noga w nich oddycha. Kupiłem sobie do nich specjalne skarpetki. Niestety ale stópki do mokasynów są ciężko dostępne w sklepach stacjonarnych ( oczywiście te męskie) tak więc musiałem zamówic na allegro. Swoją drogą to jesli ktoś z Was chciałbym zrobić sobie zakupy obuwnicze w najbliższym czasie to dość duże promocje na skórzane buty męskie pojawiły się na stronie Aligoo:http://aligoo.pl/kategoria/obuwie-meskieMam takie same, ale strasznie farbują mi skarpetki/nogi. Masz tak samo?? Poza tym bardzo je lubie Edytowane 24 Lipca 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #2275 Napisano 23 Lipca 2016 Nie lubię tej firmy no ale cóż zakochałem się ! 998 Mid Century Modern 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach