pele944 0 #176 Napisano 12 Lutego 2012 Oglądałem zegarki na żywo. Wykonanie bardzo dobre. Szkoda, że nie miałem okazji zobaczyć na bransolecie, bo ( przynajmniej na zdjęciu) to jest inny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #177 Napisano 12 Lutego 2012 z tego co się orientuję, na ten rok planowane są conajmniej 3 nowe zegarki, każdy w odmiennym stylu. A nie wiesz nic więcej? Bo mnie ciekawi bardzo. Ciekawi mnie też jak będzie wyglądać ta forumowa beczka z chinawatches, na zdjęciach jakoś mnie nie zachwyca, zobaczymy na żywo jak to wyjdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #178 Napisano 12 Lutego 2012 Widziałem gdzieś projekt i kolejny zegarek to będzie chyba diver w normalnej kopercie, z normalnymi uszami żadnych beczek, dziwnych uszu itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #179 Napisano 12 Lutego 2012 A nie wiesz nic więcej? Bo mnie ciekawi bardzo. Ciekawi mnie też jak będzie wyglądać ta forumowa beczka z chinawatches, na zdjęciach jakoś mnie nie zachwyca, zobaczymy na żywo jak to wyjdzie. wiem, ale nie wiem czy mogę wrzucać rendery bez zgody twórców. Zdjęć na razie jako takich nie ma, to wszystko rendery. Pierwszy projekt - "EDC" powinien być gotowy późną wiosną, "Beczka" (forumowa i seryjna) pewnie latem, a na jesień myślę, że chłopakom uda się domknąć projekt "Nawigator" 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bow 0 #180 Napisano 13 Lutego 2012 Dorzucę swoją uwagę do paska z zestawu. Sam pasek jest bardzo fajny, tylko przy tych adapterach wprowadza zamieszanie, na dużej części nadgarstków. Przyczyną jest jego (paska) wypukłość - to przez nią adaptery odstają do góry. Przy pasku płaskim (lub branzolecie, dla fanów żelastwa) jest zdecydowanie lepiej. Mój nadgarstek to 18-18,5cm i Dzik układa się świetnie - uwzględniając "płaski" pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #181 Napisano 13 Lutego 2012 idealne połączenie sorki, za fotkę z telefonu, ale idealne połączenie to jest takie 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #182 Napisano 13 Lutego 2012 Na meshu też moim zdaniem świetnie: 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Segoy 0 #183 Napisano 17 Lutego 2012 +1 dla watchadoo-1 dla mesha ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #184 Napisano 19 Lutego 2012 A skąd ten mesh, bo kumpel kupił Dzika i szuka zamiennika paska? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #185 Napisano 19 Lutego 2012 A skąd ten mesh, bo kumpel kupił Dzika i szuka zamiennika paska? Te tutaj jak sądzę są z ebay, od wjean28. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #186 Napisano 19 Lutego 2012 :DDzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perel 0 #187 Napisano 19 Lutego 2012 Zastanawiałem się nad zakupem ORP Dzik i mam pytanie jak myślicie czy jest szansa że z czasem staną się one u nas w Polsce kolekcjonerskie czy raczej zginą śmiercią naturalną? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz79 0 #188 Napisano 19 Lutego 2012 Przepraszam czy jest możliwośc kupienia Dzika na bransolecie ? Jesli tak to czy szanowni koledzy moą mi podpowiedzieć gdzie ? Jesli jest możliwośc wyboru numeru to 17 lu 22 mnie interesuje . Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perel 0 #189 Napisano 19 Lutego 2012 Przepraszam czy jest możliwośc kupienia Dzika na bransolecie ? Jesli tak to czy szanowni koledzy moą mi podpowiedzieć gdzie ? Jesli jest możliwośc wyboru numeru to 17 lu 22 mnie interesuje . DziękiDo tej pory nie widziałem dzika na oryginalnej bransolecie, oficjalna strona też nic takiego nie oferuje więc pewni musiał byś dobrać jakoś bransoletę ewentualnie taki mesh jak na zdjęciach wyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz79 0 #190 Napisano 19 Lutego 2012 Właśnie doczytałem , ważne jest dla mnie czy dostanę numer 17 lub 22 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #191 Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) tak, bransoletę/mesh trzeba kupić we własnym zakresie. Bransoleta pokazana tutaj to watchadoo - znajdziesz na ebayu raczej bez problemowo. edyta: w sprawie numeru pisz bezpośrednio do sprzedawców. Edytowane 19 Lutego 2012 przez lks1984 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #192 Napisano 19 Lutego 2012 Z tego co wiem, nie ma problemu z indywidualną numeracją, o ile oczywiście już dany numerek nie poszedł. Tak czy owak, kontakt, przez Allegro lub stronę. 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2501 #193 Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Dariusz ,z tego co patrzyłem to 17 w "Dziku" chyba wciąż wolne ,22 już raczej pozamiatane.., ale ,oczywiście sprawdź ,bo mogłem się pomylić.. Edytowane 19 Lutego 2012 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz79 0 #194 Napisano 19 Lutego 2012 Przepraszam a gdzie można sprawdzić ;-) . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #195 Napisano 19 Lutego 2012 Pisz wiadomość przez Allegro lub stronę. Nie ma jakiejś aktualnej listy wolnych numerów chyba. 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #196 Napisano 19 Lutego 2012 Przepraszam a gdzie można sprawdzić ;-) . U producenta, jak dedukuję, drogi Watsonie.... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz79 0 #197 Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Aj błysnąłeś ;-) . Edytowane 19 Lutego 2012 przez dariusz79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #198 Napisano 20 Lutego 2012 A jeden jest na bazarku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 901 #199 Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) To i ja dorzuce cos od siebie. Fabryczny pasek uklada sie fatalnie na moim nadgarstku 17,5cm. Zdecydowalem sie na wymiane na zulu i musze przyznac, ze jest rewelacyjnie. Podpatrzylem to u kolegi na chinawatches oraz mialem okazję obejrzeć na żywo zanim kliknalem swojego dzika. Teraz adaptery ukladaja sie ladnie do dolu i zegarek lezy swietnie. Edytowane 20 Lutego 2012 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junioraz 1 #200 Napisano 23 Lutego 2012 Ukazała się w końcu wizualizacja prodżektu EDC...hmm..nice 0 Strela Chronograph, Casio DW-5600E, Stowa Flieger LE, Atlantic Worldmaster, Schamburg Conceptum, Omega Seamaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach