Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Zakup wprawdzie sprzed tygodnia ,ale z nowym szkłem i przekonserwowany gotowy do noszenia,ale nie wiem czy nie szkoda :Dural%20po%20smar%202.JPGural%20po%20smarowaniu.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bradzo fajny - zegarki są do noszenia - kiedyś jak trafi mi się taki ale w idealnym stanie to sobie zostawię - one mają bardzo dobry współczesny rozmiar

Świetny zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, szkoda bo sliczny  :rolleyes:

Ed.

Czy w tle widze dwa Poljoty kwarce? Pokażesz je? Zielonego chyba nie widziałem :huh:

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bradzo fajny - zegarki są do noszenia - kiedyś jak trafi mi się taki ale w idealnym stanie to sobie zostawię - one mają bardzo dobry współczesny rozmiar

Świetny zegarek

No masz rację ,ale właśnie gdyby był w gorszym stanie to bym nie miał skrupułów :)

Szkoda, szkoda bo sliczny  :rolleyes:

Ed.

Czy w tle widze dwa Poljoty kwarce? Pokażesz je? Zielonego chyba nie widziałem :huh:

Tak,to Polioty kwarce ,zielonego nawet czasami nosiłem ,ale jednak są chimeryczne i potrafią zatrzymać się cholera wie czego :wub: pewnie wymagają konserwacji ?

Obydwa pokazywałem w bezdusznych ruskich jakiś czas temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakup wprawdzie sprzed tygodnia ,ale z nowym szkłem i przekonserwowany gotowy do noszenia,ale nie wiem czy nie szkoda :D

Widziałem podobnego na aukro.ua.....? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza lodówka do której nie można włożyć pifffffka tudzież innego ducha p...... a która mnie naprawdę urzekła :D  Gratki dla szczęśliwego posiadacza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki zestawik CCCP/USA się trafił 

aaaa i jakiś PRL się trafił :)

post-34697-0-17597600-1411659992_thumb.jpg

post-34697-0-99825400-1411660016_thumb.jpg

post-34697-0-15111100-1411660154_thumb.jpg

Edytowane przez Goral35

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta od sthoola dotarła - świetny stan, i kolejna rakieta dołączyła do rodziny, sekundnik muszę znaleźć. Została mi jeszcze zielona i chrom do zdobycia.

Nie zapomnij pochwalić się całą rodzinką. Jak wygląda wersja chrom ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

A jednak dotarła

Przepiękna!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@goral35

ponieważ to nie wątek do pokazywania Bulovy, to może gdzieś już ja wkleiłeś?

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, fakt jest cudna :) Na szkle jest kilka rysek. Tak na szybko delikatnie przetarłem je papierem i zrobiłem drobną polerkę. Kilka głębszych skaz zostało. Od kilku godzin na na dobrym chodzie, szybka zmiana daty sprawna. Pomimo całego tego zamieszania i nerwów muszę przyznać, że miałem farta ;)

Mam jeszcze jeden radziecki rarytas, ale jest w tak paskudnym stanie, że nie ma co pokazywać. Jeśli dopcham się w kolejkę do swojego zegarmistrza i zdecyduje się na bardziej skomplikowane spa tarczy, to pokażę :)

A tymczasem jeszcze taka bida z nędzą wymagająca wypolerowania szkiełka. Tarcza w kolorze fioletu w stanie bardzo dobrym. Zwykły telewizorek, ale muszę się przyznać, że mam słabość do tego modelu. Urzeka mnie ich prostota.

DSCF1778_zps393ee3ae.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buczo - choć normalnie lodówki mnie nie kręcą to ta czarna jest wypaśna . wielkie gratulacje

goral35- fajne nabytki - accutron na jakim werku jest?

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buczo - choć normalnie lodówki mnie nie kręcą to ta czarna jest wypaśna . wielkie gratulacje

@goral35

ponieważ to nie wątek do pokazywania Bulovy, to może gdzieś już ja wkleiłeś?

w amerykańcach wkleiłem, a w środku bulova 2180

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jednak dotarła :)

Buczo jak rzadko zazdroszczę jakiegoś zegarka to Tobie tym razem tak! Nie wiem jak, nie wiem kiedy i nie wiem za ile ale muszę taki mieć! Przepiękny :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi