Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Jak z deklem bo się grafik dopytuje czy dadzą radę z falami?

Kurde wymienilem juz tyle wiadomosci z managerem ze nie pamietam jaka byla jego odpowiedz :) . Jutro postaram sie odszukac w wiadomościach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro to już postanowione , ze będzie 35 to mam prośbę 33 numer z tej limitacji.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wytrzymuję.....bo kocham zegarki.

Na prawdę...

Limitacja 35 jest ostateczna. Wcale nie jest powiedziane, że się nie załapiesz :) . Info poszło już do fabryki że ma być 35zegarków....i nie ma odwrotu. Sam manager Squale mi napisał że jak ktoś zrezygnuje to on sam odkupi ten zegarek hahah :D ....ba szef produkcji także !! ...wszystkim bardzo się podoba nasza limitka. Nie będę już pisał o bardzo entuzjastycznym przyjęciu za granicą. Wszyscy podkreslają że udało nam się połączyć faktyczne nawiązanie do historycznych modeli ze współczesną świeżością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dane dzisiaj poszły,

sorry. Nie jestem w stanie regularnie śledzić forum :(

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze nr limitacji dalo by sie wygrawerowac na boku koperty? Na deklu bedzie prawie niewidoczny i jest pewne ryzyko ze sie szybko zetrze.. :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze nr limitacji dalo by sie wygrawerowac na boku koperty? Na deklu bedzie prawie niewidoczny i jest pewne ryzyko ze sie szybko zetrze.. :unsure:

Zaraz bede Wam rozsyłał maile....wszystkim którzy podali mi swoje dane.

Co do numeru limitacji....hmmm....za późno no zmianę specyfikacji technicznej. Zamówienie poszło do fabryki....uszy w naszym zegarku są mocno wygięte w dół i chronią dekielek jak zegarek leży na płaskiej powierzchni.

Squale porosiło mnie dziś także o projekt dekla w formacie corela....sprawdzą czy da się wykonać to co nasmarowaliśmy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że załapałem się na listę:) Nie mam preferencji numerowych. Poproszę o dowolny wolny numer. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ufff...porozsyłałem dane.

Przypominam. że ostateczne limitacja będzie wynosić 35 sztuk i jest to już nieodwołalne. Jedna osoba z listy rezerwowej wypadła dzięki temu skorzystał kamyk45 :) i załapał się na zegarek.

Numery wyglądają tak ( poprzedzielałem niektóre według uznania...jak ktoś poniżej numeru 30tego chce się z kimś numerem wymienić to już piszcie do siebie na PW ):

1 - Stowarzyszenie

2 - Cynamooon

3 - Bosson

4 - zbyszekk (Z)

5 - jlw

6 - PeDom

7 - Stawko

8 - bert69 (Z)

9 - Witek

10 - hAn72 ( Kapitan Żeglugi Śródlądowej.....cieszę się , że to takich ludzi trafi ten zegarek ) (Z)

11 - slawek9

12 - kdg (Z)

13 - Rysiek

14 - deepex (Z)

15 - puffin

16 - jerry db

17 - ksylo1

18 - marek2 (Z)

19 - uasica (Z)

20 - kkwpk

21 - Chris ( fanatyk tego modelu z USA .. nawet sobie translatorem nasze forum czytał )

22 - kroll_czarli

23 - darsedz

24 - artko25 (Z)

25 - sleza

26 - vidi

27 - Norbert.G

28 - mikolaj78

29 - jaszczur11

30 - kamyk45

31 - artcore (Kolega kkwpk )

32 - Klod100

33 - @rtur

34 - kazo

35 - pablo122

LISTA REZERWOWA ( Nie dostali ode mnie danych do wpłat ale jeśli ktoś zrezygnuje z listy podstawowej to oczywiście te osoby mają pierwszeństwo do zwolnionego numerka ) ;)

1. hacik

2. merling

Ci co chcą zegarek na firmę oczywiście powinni mnie o tym jak najszybciej poinformować i wysłać dane firmy na PW !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się , że kolejny etap za nami. Jestem również wdzięczny za przychylne ustosunkowanie się do mojej prośby o numerek. Prośbę chciałbym umotywować dodatkowo:

glycine03.jpg

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale na str 7 napisałem że"Jeśli limitacja powiększy się do nr.33 to go rezerwuję zamiast nr.25".

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako żem umysł również ścisły warunek nie jest spełniony! Przecież limitacja powiększyła się do 35!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacku (sleza) ....nie zauważyłem Twojego postu...wybacz...ale naprawdę nie jestem w stanie wszystkiego śledzić...staram się ale dnia mi brakuje i chodzę spać ok 3.30 codziennie :)

Artur także swoją rację ma :). Był temat zwiększenia limitacji do 33 sztuk i 33 sztuka wtedy była by ostatnim numerkiem. Ale nawet w takiej sytuacji Jacku nie dostałbyś ostatniego numerka ( z Twojej wypowiedzi ze strony 7mej nie wynika czy zależy Ci na numerze 33 bo jest to 33 czy zależy Ci na nim bo będzie ostatnim numerem limitacji czyli 33/33 ) bo ostatni numer nie zależnie od limitacji zarezerwował sobie dużo dużo wcześniej pablo122 i ja o tym pamiętałem.

To co mamy wyprodukować dwa zegarki z numerem 33 :D ?? Dojdźcie do porozumienia stron...niech jeden drugiemu flaszkę postawi i po kłopocie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie stan wpłat zaliczek wygląda tak:

1 - Stowarzyszenie - Nie musi

2 - Cynamooon

3 - Bosson (Z)

4 - zbyszekk (Z)

5 - jlw (Z)

6 - PeDom (Z)

7 - Stawko (Z)

8 - bert69 (Z)

9 - Witek (Z)

10 - hAn72 ( Kapitan Żeglugi Śródlądowej.....cieszę się , że to takich ludzi trafi ten zegarek ) (Z)

11 - slawek9

12 - kdg (Z)

13 - Rysiek (Z)

14 - deepex (Z)

15 - puffin

16 - jerry db

17 - ksylo1

18 - marek2 (Z)

19 - uasica (Z)

20 - kkwpk (Z)

21 - Chris ( fanatyk tego modelu z USA .. nawet sobie translatorem nasze forum czytał )

22 - kroll_czarli (Z)

23 - darsedz (Z)

24 - artko25 (Z)

25 - sleza (Z)

26 - vidi

27 - Norbert.G (Z)

28 - mikolaj78

29 - jaszczur11 - Nie musi

30 - kamyk45 (Z)

31 - artcore (Kolega kkwpk ) (Z)

32 - Klod100

33 - @rtur (Z)

34 - kazo (Z)

35 - pablo122 (Z)

LISTA REZERWOWA ( Nie dostali ode mnie danych do wpłat ale jeśli ktoś zrezygnuje z listy podstawowej to oczywiście te osoby mają pierwszeństwo do zwolnionego numerka ) ;)

1. hacik

2. merling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli 25% nie wpłaciło jeszcze zaliczek. Wg mnie to dużo. A nawet dużo za dużo.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli 25% nie wpłaciło jeszcze zaliczek. Wg mnie to dużo. A nawet dużo za dużo.

Część pewnie posłała przelewy ale jeszcze nie doszły ;) . chociaż jlw słał ze Szwecji i doszedł w 1,5 dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę,że odosobniony w pytaniu nie jestem tylko nie każdy ma odwagę zapytać:

dlaczego stowarzyszenie i jaszczur nie muszą płacić ?

Kto za Nich płaci to wiadomo...

ps.Żeby nie było...mój przelew poszedł ;)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie...nie płacą zaliczki. Jaszczur to mój dobry kolega a Stowarzyszenie kupi zegarek na takich samych zasadach jak Wy ale jak juz bedzie wyprodukowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Wszystko jasne :)

Byłem bliski snucia spiskowych teorii ;)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualny stan wplat zaliczek które naplynely ( wiem ze 2 są jeszcze w drodze ;) ):

1 - Stowarzyszenie - Nie musi wpłacać zaliczki

2 - Cynamooon (Z)

3 - Bosson (Z)

4 - zbyszekk (Z)

5 - jlw (Z)

6 - PeDom (Z)

7 - Stawko (Z)

8 - bert69 (Z)

9 - Witek (Z)

10 - hAn72 (Z)

11 - slawek9

12 - kdg (Z)

13 - Rysiek (Z)

14 - deepex (Z)

15 - puffin (Z)

16 - jerry db

17 - ksylo1

18 - marek2 (Z)

19 - uasica (Z)

20 - kkwpk (Z)

22 - kroll_czarli (Z)

23 - darsedz (Z)

24 - artko25 (Z)

25 - sleza (Z)

26 - vidi (Z)

27 - Norbert.G (Z)

28 - mikolaj78 (Z)

29 - jaszczur11 - Nie musi wplacac zaliczki

30 - kamyk45 (Z)

31 - artcore (Kolega kkwpk ) (Z)

32 - Klod100

33 - @rtur (Z)

34 - kazo (Z)

35 - pablo122 (Z)

1. hacik

2. merling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz kozie śmierć. Poproszę o wpisanie mnie na listę rezerwową. Jeśli trzeba samemu to właśnie to czynię.

LISTA REZERWOWA

1. hacik

2. merling

3. Hookie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj powinny według waszych zapewnień napłynąć pozostałe zaliczki od osób które jeszcze tego nie zrobiły.

Hookie - potwierdzam wpis na listę rezerwową :) Witaj w projekcie :)

Tymczasem Squale "coś" już robi i wysłali mi wstępnego składaka. Mamy się szybko wypowiedzieć czy taki odcień niebieskiego nam odpowiada czy chcemy trochę jaśniejszy.

Ja jestem za trochę jaśniejszym. Proszę abyście się szybko wypowiedzieli !!!!!!!!!!! zdjecia są słabej jakości ale już po nich widać że pomysł z nakładanymi indeksami był strzałem w 10...bo świetnie to się komponuje :)

SQU%25232231.JPG

SQU%25232231-3.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.