Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również jestem za tym by otrzymać zegarek wcześniej, a gumę w późniejszym terminie jeśli zostanie tak postanowione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez prosze o wyslanie mojej 'dwojeczki' nawet wczoraj :) za wysylke paska doplace albo odbiore osobiscie :)

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Squale mam zamiar użytkować przede wszystkim na gumie ,więc czekam spokojnie na komplet  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również poproszę o jak naszybszą przesyłkę. Paseczka nie zamawiałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zamawiałem Squele na mesh'u - więc chyba nie muszę czekać aż przyjdą gumy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopłacę za wysyłkę gumy, więc też reflektuję za wysyłką zegarka wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podtrzymuję swoją prośbę o wysyłkę samego zegarka jak najszybciej

Za przesyłkę paska oczywiście dopłacę

Muszę przyznać, że Włosi pozytywnie mnie zaskoczyli :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie Ci którzy nie zamawiali paska ( 3-4 osoby ) dostaną zegarki bez żadnej zwłoki. Wysyłki będą albo w Pn albo we Wtorek...to zależy jak się ogarnę z fakturami, kompletowaniem zestawów..itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli zegarki juz na Polskiej ziemi to chyba powoli można zacząć gratulować Marcinowi, że doprowadził wszystko do końca... A nie tylko go pogadać. ;-) Cierpliwości koledzy a przyjemność będzie z pewnością jeszcze większa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miały być ok 10-15 lipiec. Zaraz jeszcze zapytam jak sytuacja.

Myślę,że mielibyśmy sporego farta gdyby dotarły w lipcu ale poczekajmy co odpowiedzą.

Jeśli paski miałby się sporo opóźnić to poproszę o wysyłkę samego zegarka.

Oczywiście dopłacę za późniejszą wysyłkę paska.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Pn-Wt będę robił wysyłki, proszę aby osoby którym adres się zmienił do dostawy poinformowały mnie o tym pisząc PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Wy :D ale ja już swoją sztukę mam. Dzisiaj wypad weekendowy do Legnicy...piękna pogoda. Co chwila łapałem się na tym że oglądałem swój nadgarstek :wub: ...nie wiem czy Wam będzie sprawiał tyle frajdy co mi ale mi zegarek bardzo się podoba...tak sobie myślę, że ten niebieski chyba nie mógł być lepszy...odcień jest naprawdę oryginalny i płata figle w oświetleniu sprawiając że co chwila mamy inny zegarek na ręku.... Nie lubię bransolet...nawet mesha firmowego....więc na razie na czarnym karbonie ale nie mogę się doczekać kauczuka...ciekawe czy producentowi wyjdzie kolor odpowiedni...

ib58.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha.....ktoś kiedyś pisał , że chciałby dokupić także czarny sygnowany logo Squale kauczuk. Cena sklepowa to obecnie 160zl.

Dla Was cena specjalna 120zł. Mam na stanie 4 sztuki. Pomarańczowy kauczuk ( już bez wybitego logo Squale ) cena także 120zl ( mam 2 sztuki na stanie ).

Oba paski z kauczuku ( nie silikonu ), pachnące wanilią.

Chętni niechaj piszą na PW.

kauczukorange.jpg

szkwalwypukle.jpg

schwarzem-kautschukband-.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może ktoś jednak ma jakieś pilne wydatki i chciałby odstąpić swój egzemplarz, chętnie odkupię... Tak sobie naiwnie próbuję, kto wie, może komuś nie przypadnie do gustu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin ty okrutniku jeden ;)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może ktoś jednak ma jakieś pilne wydatki i chciałby odstąpić swój egzemplarz, chętnie odkupię... Tak sobie naiwnie próbuję, kto wie, może komuś nie przypadnie do gustu. ;)

Na tym etapie to chyba musiałbyś 4,5-5k zapropnować, żeby się ktoś skusił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gusta są różne, a i potrzeby finansowe się zmieniają. Wierzę, że uda się odkupić zegarek po kosztach. Jak do tej pory zawsze jakiś zegarek klubowy trafiał na bazarek, cóż tym razem może być inaczej, ale jakby co, to ja jestem chętny... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Wy :D ale ja już swoją sztukę mam.

ib58.jpg

Napiszę krótko- świnia :D

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak szczerze to na tym zdjęciu ten zegarek wygląda... nawet nie będę komentował ale coś mi się wydaje, że na żywo nawet w 50% nie spełni moich oczekiwań jakie pojawiają się po zobaczeniu zdjęcia :) Kurcze żebym się mylił....

Zdjęcia robisz naprawdę świetne, pozazdrościć aparatu i umiejętności wyłapania refleksów.

Jak zegarek się nie pojawi u mnie do piątku to w sobotę jadę do Wrocławia zabrać Twój ;)

Edyta: Aha, to może jeszcze powrzucasz więcej zdjęć żeby nas bardziej pomęczyć :) Chętnie bym jeszcze bardziej zaostrzył apetyt (tak swoją drogą na żaden zegarek jeszcze tak nie czekałem, aż sam się dziwie mojemu zachowaniu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjecia przypuszczam przejechane walcem przez mlynek mielniczy photoshopu (max auto levels albo max contrast). Mimo wszystko spodziewam sie, ze bedzie bardzo dobrze. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkręcona tylko ostrość lekko w programie graficznym ( raczej ku naturalności ). Photoshopa nie używam bo nie umiem :-)

Kilka osób prosiło o foty na dostępnych kauczukach. Proszę bardzo poniżej ( na tych foto widać jak zegarek zmienia swój kolor w zależności od swiatła..foty niczym nie obrabiane !!! tylko zmniejszone )

zhap.jpg

j904.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia może trochę podkręcone, ale na żywo zegar robi piorunujące wrażenie. Myślę, że rozczarowania nie będzie ;)

Pozdrawiam, Wojtek ;)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkręcona tylko ostrość lekko w programie graficznym ( raczej ku naturalności ). Photoshopa nie używam bo nie umiem :-)

Kilka osób prosiło o foty na dostępnych kauczukach. Proszę bardzo poniżej ( na tych foto widać jak zegarek zmienia swój kolor w zależności od swiatła..foty niczym nie obrabiane !!! tylko zmniejszone )

zhap.jpg

j904.jpg

W takim razie zwracam honor. Bedzie bardzo dobrze. Juz sie nie moge doczekac. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile masz w nadgarstku? Bo trochę przydługa ta guma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ile masz w nadgarstku? Bo trochę przydługa ta guma

Jeśli chodzi Ci o zdjęcie zegarka na czarnej gumie to to raczej nie jest ręka Marcina bo coś mało włochata ;)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.