Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

W dzielnicy, gdzie mieszka Marcin (QV), robotnicy w trakcie prac ziemnych, uszkodzili świtłowód i od południa, nie ma chłop dostępu do sieci.

@vidi Piwko po szkoleniu jak najbardziej wskazane.

Zapraszamy  B)

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem wam wrzucić fotkę i w momencie gdy miałem ładować fotę na imageshack padł mi internet :-(

Dobra ale tylko jedna  :angry:  :angry:  i nie za duża :P . Najtrudniejszy do sfotografowania zegarek jaki miałem. Jak go będziecie mieli to będziecie wiedzieli o co chodzi...na zdjęciach bezel wygląda jak zwykła farba tymczasem tak nie jest :-)

rg8t.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest moc :wub:

Edit: Tylko kurtka, obawiam się, że trochę mały będzie dla mnie. @QV ile masz w nadgarstku?

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda trochę jak render. Jeśli tak Wam wyszedł, to gratulacje, wygląda świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialny. Mozesz spokojnie wrzucić więcej zdjęć bo nie ma wstydu. No i pokaż dekiel. On chyba nie jest trudny do obfocenia :)

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będzie wstydu przed Ryśkiem :) To co, w przyszłym tygodniu się widzimy we Wrocławiu na obadanie ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sprawy wpadaj, każdy zawsze jest mile widziany. Ale nie wiem czy będę miał wtedy jeszcze wszystkie zegarki. Dzisiaj robię przelew do Squale. Wysyłka będzie tylko w kompletach z paskami. Na paski trzeba poczekać 20dni. Uzbrojcie się proszę w cierpliwość :-)

Ten zegarek co pokazuje należy do jednego z Was..ale nie powiem do kogo :P . cyknąłem fotki i schowałem co by go za bardzo nie macać :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się, nawet bardzo :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyłączam się do gratulacji !!!

Marcin dałeś radę z projektem i Squele stanęło na wysokości zadania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę we Wrocku od czwartku do soboty. Jeżeli to ósemka, to chętnie bym odebrał :)

Pozdrawiam, Wojtek ;)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest moc :wub:

Edit: Tylko kurtka, obawiam się, że trochę mały będzie dla mnie. @QV ile masz w nadgarstku?

17,5cm . Na mnie jest idealny. Rozmiar klasyczny Rolexowaty ;-) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałem oglądać zdjęć bo i tak zapłacony ale nie mogłem się powstrzymać :) Jest pięknie :)

Marcin,zamawiaj paski biegusiem bo już doczekać się nie mogę.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Extra wygląda ten "lustrzany" pierścień wewnętrzny wokół tarczy (jeszcze takiego nie widziałem)....

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegar miaaaazga! :)

Nie mialem pojecia ze tak ekstra wyjdzie.

A co do paskow to lipa ze musimy czekac na nie :( wole 6 tyg na paski czekac a miec juz zegarek... i chyba nie tylko ja tak mam :P

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem za wysyłką samego zegarka , po pasek podeślę kolegę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem za wysyłką samego zegarka , po pasek podeślę kolegę .

Nie będzie wysyłek osobno dla nikogo aby nie robić precedensów. Zaoszczędzimy sobie komplikacji, zdajcie się na moje doświadczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, wkład bezela jest aluminiowy tak jak zakładałeś czy jest na nim szkło jak ostatnie modele Steinharta lub inna warstwa (bezbarwny lakier.pleksi )? bo takie sprawia wrażenie, zresztą sam pisałeś o jego metalicznej poświacie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche to trwalo ale efekt naprawde fajny. Gratuluje nabywcom i Quadrifoglioverde, ze doprowadzil projekt do konca. Chyba, ze za wczesnie bo poki co tylko on ma zegarek w reku :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, wkład bezela jest aluminiowy tak jak zakładałeś czy jest na nim szkło jak ostatnie modele Steinharta lub inna warstwa (bezbarwny lakier.pleksi )? bo takie sprawia wrażenie, zresztą sam pisałeś o jego metalicznej poświacie!

Co to byłby za Vintage Diver ze szklanym bezelem ;-) ? To wynalazek dzisiejszych czasów, nie w każdym zegarku mi się to podoba..trochę za bardzo modowo to wygląda. Bezel jest metaliczny, chyba aluminiowy tak jak to było w historycznych modelach...ale zachowuje się w świetle specyficznie. Moim zdaniem dużo fajniej niż np. Bezel w kolorowych Rolkach np. zielony sub, gdzie tarcza w słabym oświetleniu robi się niemal czarna a bezel pozostaje plastelinowo wesolutko zielony. W squale bezel podąża za tarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ktoś zamówił bez paska to też czeka na paski ;) ?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ktoś zamówił bez paska to też czeka na paski ;) ?

Chyba 4 osoby nie wzięły pasków. Się zastanowię :P co z tymi delikwentami zrobić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba 4 osoby nie wzięły pasków. Się zastanowię :P co z tymi delikwentami zrobić :P

To myśl i działaj bo modena tropic rubber już do mnie jedzie. Czuję, że to będzie genialne połączenie.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.