Yodek 2548 #3726 Napisano 14 Grudnia 2019 Dziś mam przechlapane. Wczorajszy wieczór aktualizowałyśmy oprogramowanie z koleżankami do północy, a dziś nic to, że głowa boli, przed oczami "śmigło"- trzeba włazić na okna i myć. O piątej trzy koty poskakały mi po głowie, a teraz się lelają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 292 #3727 Napisano 14 Grudnia 2019 A ja jutro rano jade na Swieta Bozego Narodzenia do domu ( tego duzego ) i do Warszawy do domu ( tego malego ).slucham tej piosenki i nie chce ZADNEJ wojny Wesolych i spokojnych Swiat zycze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40649 #3728 Napisano 14 Grudnia 2019 Piękna muza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #3729 Napisano 15 Grudnia 2019 Dziś mam przechlapane. Wczorajszy wieczór aktualizowałyśmy oprogramowanie z koleżankami do północy, a dziś nic to, że głowa boli, przed oczami "śmigło"- trzeba włazić na okna i myć. O piątej trzy koty poskakały mi po głowie, a teraz się lelają Gosiu, aktualizacje oprogramowania robią dobrze, ale skakanie po nich po oknach chyba mało bezpieczne jest Nie mogłam się powstrzymać i nie zapytać o tego koteła na fotce, cóż to jest? Swoją drogą, pięknie się ułożyły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3730 Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Gosiu, aktualizacje oprogramowania robią dobrze, ale skakanie po nich po oknach chyba mało bezpieczne jest Nie mogłam się powstrzymać i nie zapytać o tego koteła na fotce, cóż to jest? Swoją drogą, pięknie się ułożyłyCarrot - masz rację - BHP się kłania ale nie było innego wyjścia Ale pomimo nadwęrężonego samopoczucia "update" przyśpieszył obroty i pomyłam okna, ba - ugotowałam górę gołąbków i zrobiłam sobie pazury świąteczne! (na przekór drżącym dłoniom ) Merry Christmas! PS. Kiteł to elf, a raczej elfica Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3731 Napisano 15 Grudnia 2019 Sweterek powinien być w Mikołaje ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3732 Napisano 15 Grudnia 2019 Sweterek powinien być w Mikołaje ... Sweterek? To KIECKA!! :D Ma wdzianko w zimowym motywie ale przyoblekę ją na święta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #3733 Napisano 15 Grudnia 2019 Przecież widać, że to kiecka, i do tego świetnie dobrana Gosiu, pełna podziwu jestem dla Twego samozaparcia, okna, gołąbki, pazurki i pewnie jeszcze przy zegarach popracowałaś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3734 Napisano 15 Grudnia 2019 Fakt, rozkminiałam wczoraj repetycję budzika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3735 Napisano 15 Grudnia 2019 Ale numer, elfy praktycznie nie występują w Europie, ponoć tylko w Stanach, jak do Ciebie dotarł? Strasznie młoda rasa... Koleżanka hoduje rasę Jungle, i tak na prawdę nie wiadomo kiedy kogoś takie kociątko zje... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #3736 Napisano 15 Grudnia 2019 Kotka Gosi bardzo ładna, ale wygląda jakby była świeżo po chemioterapii. Ja też mam kotkę, ale moja Gabrysia to jeden wielki sierściuch. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3737 Napisano 15 Grudnia 2019 Ale numer, elfy praktycznie nie występują w Europie, ponoć tylko w Stanach, jak do Ciebie dotarł? Strasznie młoda rasa... Koleżanka hoduje rasę Jungle, i tak na prawdę nie wiadomo kiedy kogoś takie kociątko zje... Moja kotła rodzona na Ukrainie, sprowadzona do hodowli ale się nie powiodło i tak wpadła w moje ręce.. Fakt - wyleniała Marylin Monroe (lubi męskie towarzystwo ) Dziadek Twoja Gabi super, jest co czesać. Też miałam takiego rudzielca, przekochanany był.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #3738 Napisano 15 Grudnia 2019 Coś tam poczytałam o elfach i jungle, ciekawe rasy, na pewno nie jest nudno z takimi kotamiGabrysia piękna, choć pewnie trzeba współczuć temu (albo tej), kto w domu odkurza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #3739 Napisano 15 Grudnia 2019 Jak to w grudniu. Deszcz... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #3740 Napisano 18 Grudnia 2019 To już 10 lat minęło. Martyna bardzo ładnie zmierzyła się z Bobem 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #3741 Napisano 18 Grudnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40649 #3742 Napisano 18 Grudnia 2019 Nine Inch Nails 'The hand that feeds' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3743 Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Czy szlag człowieka nie trafi?? Op..sp.. Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3744 Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Daj spokój, szkoda nerwów przed Świętami...Pewnie, że żal, ale i tak zrobią co będą chcieli... Pomyśl lepiej o zegarach... Edytowane 19 Grudnia 2019 przez JASI 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #3745 Napisano 19 Grudnia 2019 Ślubuję (myśleć tylko o zegarach) 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3746 Napisano 19 Grudnia 2019 Ślubuję!! (się starać..) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #3747 Napisano 19 Grudnia 2019 Ślubuję!! (się starać..)Dziękuję, Krystyno 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3748 Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Dziękuję, Krystyno A drugiemu nie "podzienkujemy"..? No, może za jakieś 9 lat Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #3749 Napisano 19 Grudnia 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3750 Napisano 19 Grudnia 2019 No to mamy "Trybanał"... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach