tarant 2972 #3326 Napisano 13 Lipca 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3327 Napisano 13 Lipca 2019 @tarantDobre tlo muzyczne. Szkoda tylko, ze nie ma wersji 1 h, bo nie chce mi sie ciagle robic replay pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40562 #3328 Napisano 13 Lipca 2019 Kto znajdzie 12 minut, zapraszam. Warto posłuchać: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3329 Napisano 13 Lipca 2019 Łoł ... , to nie tylko ja biegam do góry nogami po antypodach za dobą muzyką . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3330 Napisano 16 Lipca 2019 takie male uzupelnienie do mojego postu #3324bezposrednio przed wystepem Caluma Scotta w Britain's Got Talent 2015wystapila jego siostra Jade i …… odpadla; oto jej wystep zwroccie uwage na koniec 5:02 kiedy to do jury dotarlo, ze po niej wystapi jej brat Calum pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3331 Napisano 20 Lipca 2019 Proponuję dla odmiany wirtuoza gitaryAl Di Meola 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3332 Napisano 21 Lipca 2019 60+ z antypodów 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3333 Napisano 21 Lipca 2019 No tak , jeszcze tylko cztery dni i ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3334 Napisano 21 Lipca 2019 A dla mnie dochodzi jeszcze 5 tygodni urlopu 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3335 Napisano 24 Lipca 2019 No dobra , tym razem słownie zamiast muzycznie ... Pani Wiesława, którą sobie niezmiernie cenię. Trafiłem na taką jej radę. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3336 Napisano 24 Lipca 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3337 Napisano 24 Lipca 2019 Ciepły wieczór, cisza w ogrodzie, czegoś tam słucham przyjemna uspokajająca muzyka (Hang Massive) ... ale rzuciłem okiem na obraz ... Tybet ... ładne połączenie. Miłego wieczoru ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3338 Napisano 24 Lipca 2019 Ale Rutgera szkoda. Time to die... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3339 Napisano 24 Lipca 2019 Miał niesamowity hipnotyzujący wzrok ... szkoda RIP 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #3340 Napisano 25 Lipca 2019 Miał niesamowity hipnotyzujący wzrok ... szkoda RIPMoją uwagę zwrócił baaaardzo dawno temu, bo w 1973 roku filmem "Turks fruit" (Tureckie owoce).Grał bardzo dużo, nawet "chałturzył", ale szkoda że odszedł. Jego niektóre kreacje pozostaną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3341 Napisano 27 Lipca 2019 Młoda zdolna dziewczyna gra i śpiewa , ma 24 lata i w swoim dorobku 11 płyt.Andrea Motis na trąbce, na gitarze Carla Motis (myślę że Jej siostra), z zespołem Sant Andreu Jazz Band.Polecam 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3342 Napisano 27 Lipca 2019 A tu w Jej wykonaniu "Hallelujah" Cohena... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3343 Napisano 27 Lipca 2019 Konkurencyjny cover. Jak dla mnie - nie pobity dotąd. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3344 Napisano 27 Lipca 2019 Mi chodziło o prezentację artystki, przykładem był Cohen.Cover dobry, ale moim zdaniem najlepszą interpretacją tego utworu jest wykonanie Macieja Zembatego. 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3345 Napisano 27 Lipca 2019 No dziewczyna super, pewnie zajdzie daleko Jeff Buckley już nie ma szans PS. Emotional Dance i Do Outro Lado Do Azul w trakcie pobierania. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3346 Napisano 27 Lipca 2019 Tym razem dla wzrokowców - mnie to zdjęcie kładzie na kolana.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7804 #3347 Napisano 27 Lipca 2019 Zdjęcie naprawdę wspaniałe.Zaś w temacie muzyki to Ozzy zawsze mnie wprawia w dobry nastrój 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3348 Napisano 27 Lipca 2019 (edytowane) Tym razem dla wzrokowców - mnie to zdjęcie kładzie na kolana..Sporo tu obróbki komputerowej, tak 50 % zdjęcie 50 grafika ...Ale łączy dobrą kolorystykę i stonowane barwy i przemyślaną kompozycję, choć osobiście nie bawi mnie cyfrowa obróbka ... Edytowane 27 Lipca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3349 Napisano 28 Lipca 2019 Sporo tu obróbki komputerowej, tak 50 % zdjęcie 50 grafika ...Ale łączy dobrą kolorystykę i stonowane barwy i przemyślaną kompozycję, choć osobiście nie bawi mnie cyfrowa obróbka ... Takiej obróbki cyfrowej nie umiem dostrzec.A to zdjęcie? Też pewnie tuningowane? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3350 Napisano 28 Lipca 2019 (edytowane) Nie, jest oryginalne i zrobione , nie montowane.Z tym, że można powiedzieć że takie zdjęcia robi się "studyjnie" ....W zbiorniku wodnym robi się małe studio. Wstawia się akwarium z małymi rybkami (zbiera się je jak rybki do łowienia "na żywca" akwarium zanurza się tak aby 0,5 cm wystawało nad lustrem wody koło potencjalnego gniazda zimorodków. W gnieździe bywa 5-8 młodych więc rodzice muszą intensywnie polować. Dziennie każdy młody musi dostać do trzech rybek a i samemu też zjeść ... Chętnie więc korzystają z takiej stołówki .Do szyby mocuje się aparat z obiektywem szerokokątnym i transmiterem. siedząc w kryjówce masz podgląd. No i dalej to sprawa cierpliwości i sprzętu ... Ale całość jest bardzo pracochłonna i na potencjalnie jedno zdjęcie traci się około 2-3 tygodni zaangażowania. Jeszcze jedno wymagana jest ogromna wiedza na temat zachowania gatunku. Zrobienie takiego zdjęcia jest niemożliwe przypadkowo. I jest jeszcze kilka innych sposobów na takie ujęcie ale też bardzo trudnych. Mistrzem fotografii "ujęciowej" (fotografia chwili) jest Mate Bence . Młody (trochę się już zestarzał ) fotograf węgierski .Tu jest podgląd do jego strony ...http://matebence.hu/en/a tu filmik z jego pracy - trajler https://youtu.be/TReYZ30ga54i trochę więcej ... jak cię zainteresuje. Ma trochę ciekawych zdjęć. Ale jak powiedziałem , pracuje z nim sztab ludzi i nie ma to nic wspólnego z taką klasyczną fotografią przyrodniczą. To są już czasami małe studia filmowe. (polecam zakładkę HIDES na jego stronie )Niemniej niektóre ujęcia są imponujące i robią duże wrażenie. Edytowane 28 Lipca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach