tarant 2971 #5126 Napisano 16 Maja 2021 Spotkamy się w sąsiednich barakach... 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5127 Napisano 16 Maja 2021 Lepiej w tym samym ☺️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5128 Napisano 16 Maja 2021 Ale ostro pojechaliście... Weźcie ze sobą jakiś zegar, a ja będę kolaborował, żeby Wam dostarczyć jakieś smakołyki... 😀 Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5129 Napisano 16 Maja 2021 Jasi - jeśli załatwisz dodatkową porcję brukwianki będę wdzięczna. Zegar jest niebezpieczny - wzmaga ogień w piecu, no chyba że roczniak albo budzik GF 😋 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5130 Napisano 16 Maja 2021 Wprawdzie, ostatnio była botwinka... Ale brukwianka na gęsinie, czemu nie, toć to teraz rarytas... A, dorzucę jeszcze pajdę swojskiego chleba... I na deser szarlotkę... 😀 Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5131 Napisano 16 Maja 2021 (edytowane) 2 godziny temu, tarant napisał(-a): Spotkamy się w sąsiednich barakach... Aa, pamiętam film i tę scenę..... przyznam - robi wrażenie. Czyżby, miało być, tak jak było? 🤔 Edytowane 16 Maja 2021 przez PM1122 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5132 Napisano 16 Maja 2021 33 minuty temu, PM1122 napisał(-a): Aa, pamiętam film i tę scenę..... przyznam - robi wrażenie. Czyżby, miało być, tak jak było? 🤔 Już kur.wa jest... 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5133 Napisano 16 Maja 2021 1 minutę temu, kiniol napisał(-a): Już kur.wa jest... Oszzzz, w mordę ☹️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5134 Napisano 16 Maja 2021 No trochę optymizmu ... Nie z takiego goo...na się wychodziło. Tylko czy starczy czasu i dożyjemy ? 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5135 Napisano 17 Maja 2021 "Non possumus" ( ಠ_ಠ)☞ czekać na wyjście z goowna dopiero po śmierci.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 220 #5136 Napisano 17 Maja 2021 40 minut temu, Yodek napisał(-a): "Non possumus" ( ಠ_ಠ)☞ czekać na wyjście z goowna dopiero po śmierci.. Czyjej?🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5137 Napisano 17 Maja 2021 Mojej... 😇 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5138 Napisano 17 Maja 2021 Młodzież się pcha do Piotra ... powoli ... kolejka jest 😉😄🤭 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5139 Napisano 17 Maja 2021 25 minut temu, LESKOS napisał(-a): Młodzież się pcha do Piotra .. 😉😄🤭 Do którego? 😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5140 Napisano 17 Maja 2021 Tego u góry... 😉 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #5141 Napisano 17 Maja 2021 Pamiętam z lat 60-tych taką piosenkę studencką: "Przeżyliśmy już Stalina, przeżyjemy Kosygina itd....." I faktycznie przeżyłem, więc bądźmy optymistami😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5142 Napisano 17 Maja 2021 Przeżyliśmy najazd szwedzki , przeżyjemy i radziecki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #5143 Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) Kur zapiał, jest super, a będzie jeszcze lepiej. Co żle Wam jest? Ciągle tylko narzekacie! Mnie tam żyje się super, absolutnie nie narzekam na nic i mam nadzieję że po przejściu na państwową emeryturę będzie jeszcze lepiej!!! Edytowane 17 Maja 2021 przez dziadek 1 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5144 Napisano 17 Maja 2021 Fanklub "carycy"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5145 Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) Godzinę temu, dziadek napisał(-a): Kur zapiał, jest super, a będzie jeszcze lepiej. Co żle Wam jest? Ciągle tylko narzekacie! Mnie tam żyje się super, absolutnie nie narzekam na nic i mam nadzieję że po przejściu na państwową emeryturę będzie jeszcze lepiej!!! Pierd... isz Maryjan... aż Ci kotek wypłowiał... Edytowane 17 Maja 2021 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #5146 Napisano 17 Maja 2021 No tak. Jest ch*jowo, cały czas mam pod górkę i pod wiatr. Kotka jest ruda, ale nie jest wredna 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5147 Napisano 17 Maja 2021 20 minut temu, dziadek napisał(-a): No tak. Jest ch*jowo, cały czas mam pod górkę i pod wiatr. Kotka jest ruda, ale nie jest wredna Moja to trikolorka... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5148 Napisano 20 Maja 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5149 Napisano 21 Maja 2021 Za czasów mojej młodości, całkiem poważnie myślałem o zakupie tej wieży... Za śmieszne pieniądze, praktycznie koszt działki. Byłoby piękne mieszkanie trzy poziomowe. Trochę przerażało mnie pokonywanie tylu schodów, a jeszcze bardziej, koszty adaptacji i remontu. W końcu sobie odpuściłem. Wieża stoi do dziś, dostał ją w prezencie od gminy jeden z operatorów sieci komórkowych. Stan nienaruszony od lat, tylko zamontowali anteny. Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5150 Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) A propos wież wodnych ... w Zabrzu jest taka wieża wodna . Trzydzieści lat temu można było ją kupić w cenie starego fińskiego domku ... stan prawie ruina. Jeden znajomy kupił... 15 lat walczył o pozwolenia i zmiany. Teraz kończy się "piękny" (?) apartamentowiec z lokalem użytkowym na górze (knajpka?) Edytowane 21 Maja 2021 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach