Yodek 2548 #5751 Napisano 13 Października 2022 14 minut temu, PM1122 napisał(-a): Aaaa😯 U mnie jest jeszcze... bio, kartony, szkło, metal, to muszę na wiele części. Albo do pieca, bo tylko opon nie wolno 🤣 No tak. Gluta można spalić .. i tapczan, i stare gumofilce. Najważniejsze, żeby nie opony 😄😆 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5752 Napisano 14 Października 2022 Takie cóś zdobyczne - okazyjne. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #5753 Napisano 14 Października 2022 E... no Panie.. piękny zestaw.. traz to możesz robić mniejsze zegareczki.. 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7763 #5754 Napisano 14 Października 2022 (edytowane) Bry. Edytowane 14 Października 2022 przez Enkil 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3513 #5755 Napisano 14 Października 2022 O WDZIĘKACH MARYNY... O wszystkim co nie dotyczy naszych i nie naszych ulubionych zegarów 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5756 Napisano 15 Października 2022 Przy sobocie, przy garach i szmacie 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5757 Napisano 15 Października 2022 U mnie takie coś zakwitło, po ośmiu latach od posadzenia... Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5758 Napisano 15 Października 2022 6 minut temu, JASI napisał(-a): U mnie takie coś zakwitło, po ośmiu latach od posadzenia... Pozdrawiam Jacek Intrygujące kwiaty 🤩. Coś liliowatego? 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5759 Napisano 15 Października 2022 To jest Nerina, podobna do białej Ismeny. Zakwitła pierwszy raz po ośmiu latach i różnych zabiegach... Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 416 #5760 Napisano 17 Października 2022 A mi udało się wyhodować z pestki adenium pink panther ma już dwa lata i mierzy 30cm i dodam że z pestki wychodowane zakwitną za ok 5-8 lat, natomiast zamioculcas kwitnie mi co roku na wiosnę🙂 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azina 74 #5761 Napisano 18 Października 2022 Czy ja się mylę? Nasze forum żyje tylko dzięki tak naprawdę 6, góra 7 Forumowiczom. To oczywiście tylko moje zdanie. Moim skromymy zdaniem każdy post omawia wnikliwie wyłącznie wąska grupa osób. Jeśli się mylę, czekam na chłostę. A chcę się mylić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5762 Napisano 18 Października 2022 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5763 Napisano 18 Października 2022 W dniu 17.10.2022 o 09:59, graver napisał(-a): zamioculcas kwitnie mi co roku Nie wiedziałem, że kwitnie, myślałem, że to tylko ozdobne liście... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #5764 Napisano 18 Października 2022 3 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5765 Napisano 18 Października 2022 41 minut temu, mkl1 napisał(-a): 😂✌️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5766 Napisano 21 Października 2022 Takie "Cóś" na piątkowy wieczór po ciężkim tygodniu ... lub to 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 416 #5767 Napisano 24 Października 2022 (edytowane) . Edytowane 24 Października 2022 przez graver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3513 #5768 Napisano 27 Października 2022 5 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #5769 Napisano 27 Października 2022 Ze dwa dni temu przeglądając forum w telefonie przypadkiem trafiłem na ogłoszenie zegarmistrza z Wągrowca który sprzedawał wyposażenie likwidowanego zakładu zegarmistrzowskiego, a po kilku godzinach chciałem go odszukać przeglądając forum na laptopie i już go nie znalazłem. Czy może wiecie Koledzy gdzie to ogłoszenie "wisi"? 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #5770 Napisano 27 Października 2022 6 minut temu, dziadek napisał(-a): Czy może wiecie Koledzy gdzie to ogłoszenie "wisi"? Już nie "wisi" była inforamcja, że NIE AKTUALNE... a teraz nawet tego nie ma... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5771 Napisano 28 Października 2022 😉 było tu ... https://zegarkiclub.pl/forum/topic/204964-likwidacja-warsztatu-narzedzia-zegarmistrzowskie-i-inne/ w 15 minut zarezerwowane przez naszego forumowego kolegę w 100% i zapewnie dogadane za chwilę, po paru godzinach zniknęło. Życie ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3513 #5772 Napisano 28 Października 2022 9 godzin temu, dziadek napisał(-a): Ze dwa dni temu przeglądając forum w telefonie przypadkiem trafiłem na ogłoszenie zegarmistrza z Wągrowca który sprzedawał wyposażenie likwidowanego zakładu zegarmistrzowskiego, a po kilku godzinach chciałem go odszukać przeglądając forum na laptopie i już go nie znalazłem. Czy może wiecie Koledzy gdzie to ogłoszenie "wisi"? A ogłoszeń o sprzedaży Opli w tamtym dziale nie było? 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5773 Napisano 28 Października 2022 (edytowane) 13 godzin temu, dziadek napisał(-a): Ze dwa dni temu przeglądając forum w telefonie przypadkiem trafiłem na ogłoszenie zegarmistrza z Wągrowca który sprzedawał wyposażenie likwidowanego zakładu zegarmistrzowskiego, a po kilku godzinach chciałem go odszukać przeglądając forum na laptopie i już go nie znalazłem. Czy może wiecie Koledzy gdzie to ogłoszenie "wisi"? Nigdzie nie wisi...w sobotę jestem umówiony w Wągrowcu ze sprzedającym... no przepraszam, no... Edytowane 28 Października 2022 przez kiniol 3 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5774 Napisano 28 Października 2022 15 minut temu, kiniol napisał(-a): Nigdzie nie wisi...w sobotę jestem umówiony w Wągrowcu ze sprzedającym... no przepraszam, no... Moze tam beda ściągacze wskazówek i będzie nadmiar? Bym pokupiła taki ☺️✌️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #5775 Napisano 28 Października 2022 (edytowane) Do jakich najmniejszych wskazówek potrzebujesz? Edytowane 28 Października 2022 przez mkl1 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach